Моля за чудо!

• 11 333
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
Мисля, че е от 2006-та.Розовия форум(поне новия вариант) е от 2006-та.Доколкото помня тя се регистрира към края на годината.

Кити около теб и в теб нищо не е нормално.Но няма да си хабя думите, достатъчно сме си ги хабили.
Значи може и да греша.

# 91
Беше качила един колаж в Космо с нейна снимка и на този Пепи! Горката му жена, на какво ли е подложена!  ooooh!

# 92
  • София
Не е ли по-добре да спрете с коментарите?

# 93
А какво е соматка newsm78?

# 94
Никаква анорексия няма Полина, има хипохондрия. Просто се храни непълноценно с боклуци. Освен това няма зъби, щото я било страх от зъболекари.

# 95
Четох я във форума на Космополитан. Абе това момиче вярва ли си  Shocked ?

# 96

Обърках се, исках да напиша "косматка", така му викат на форума - "розовкото", "косматото". Laughing

# 97
Ще Ви помоля да се придържате към темата и да не засягате близките ми и други неща. Нека модератор да изтрие ненужното, моля!

# 98
По снимките във ФБ си личи, че има здравословни проблеми.

# 99
По снимките във ФБ си личи, че има здравословни проблеми.

Ами, сама си ги прави.

Който желае, да види какви ги пише тук и да прецени на подобен човек може ли да му се помогне - http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=28974. Това същоhttp://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=28875 . Във форума е пълно с нейни теми.

# 100
Това е най-глупавата тема, която някога съм чела. Поли на 29, живееща с родителите си, страдаща от един куп болести и недъзи, на които ми е малко трудно да повярвам, извинявам се ако греша. Но според мен просто имаш лични душевни терзания и липса на истински реален живот, просто явно според мен живееш в някаква илюзия, от която, ако действително си на 29 години, мисля ти е време да излезеш. Колкото за моленето - не ти трябва поп да се моли за теб или който и да било - това най-добре ти самата можеш да сториш! Не се кланяме на попове, а се кланяме на Един, който е горе Wink Успех ти желая, ако действително имаш някои от болестите и недъзите изброени по-горе, то моля се за теб Бог да ти помогне!

# 101
# 102
Много старателно изчетох цялата тема. Ключ.

Общи условия

Активация на акаунт