Моля за чудо!

• 11 334
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
Доколкото разбирам от писанията й, техните идея си нямат какви ги твори в мрежата.

Точно обратното. Въпросното момче и жена му бяха подали жалба в полицията с/у нея преди време тъй като Полина я заплашваше с киселина и т.н. Така че родителите са наясно. Потребители от Космо пък редовно пишат до сестра й, изпращат й писанията й т.н. Реакция - никаква.

Само я заплаших и беше защото тя със троянеца се беше включила към моя компютър и ме тормозеше! Понеже не разбираше  от добро, се наложи да я стресна със лошо! На всеки празник ми погаждаше номера, въртеше стрелката накъдето си искаше, отваряше разни страници, смени ми началната страница, веднъж ми смени настроението, защото ми попречи да си чуя любимата песен по любителско интернет - радио, оето бяхме направили със съфорумци във музикален форум! Издири ми домашния адрес без никакво право, даде го на всички във форума на Космо - това не е ли тормоз?

# 76
E явно не само тя се подвизава на много места из нета Simple Smile. Тук имаме само нейната гледна точка, че родителите и я неглижират, имайки предвид депресията и, това може да не е така. Както и да е, ако и помага комуникацията, пак е нещо, а ако има и агресивно поведени и го демонстрира по форумите е полезно за засегнатите страни - могат да изискат заповед. На мен семейните снимки ми изглеждат ок, не ми се вярва да не им пука за нея, но знае ли човек...

# 77
Доколкото разбирам от писанията й, техните идея си нямат какви ги твори в мрежата.

Точно обратното. Въпросното момче и жена му бяха подали жалба в полицията с/у нея преди време тъй като Полина я заплашваше с киселина и т.н. Така че родителите са наясно. Потребители от Космо пък редовно пишат до сестра й, изпращат й писанията й т.н. Реакция - никаква.

А ти ако обичаш, спри да тормозиш сестра ми. И ти, и другите, защото минавате всички нормални граници. Разбирам прекрасно, че защитавате Даниела, но така нарушавате закони и правила! Защитавайте си я по друг начин!

# 78
Кити, връщай се в обитанието си, няма нужда да цвъкаш навсякъде.
Явно вниманието в розовия вече ти е малко.

Я не ми говори като на животно, да не кажа аз във розовкото как обсъждате форумките тук и ги наричате "лелки"!

# 79
Уау,мисля си,че и на Даниела хич не и е лесно....

# 80
  • София
Кито, ще сигнализирам за темата ти.Никой не е виновен, че ти е дошъл факс.
Спомни си от къде тръгна преди години и колко помощ ти беше предложена.Сама си си виновна.

# 81

ooooh!, не съм стигнала до там явно.
Ти лично познаваш ли Полина? Ако да, защо близките й не вземат мерки?

# 82

Не, но съм чела много нейни теми. Това продължава с години, не е от вчера.

# 83
 smile3555
Сега си я спомних и аз Кити по една снимка от Космо, а беше преди около 10 години.  Shocked Shocked

# 84
Аз ли съм виновна? АЗ НЕ ОЧАКВАХ някаква си ревнива дебилна крава да тръгне да ме търси в нета! Като разбрах коя е, най - учтиво я помолих да ме остави на мира, а тя почна да се заяжда със мен, да ми иска снимка, намери ми домашния адрес във форума на телевизия "Плаанета", във стара тема за автографи, не спря терора, докато не и дадох снимката! Срещу което получих троянец, всичко ми се затри, нашите потрошиха пари и нерви за преинсталация на чисто новия компютър, а в допълнение тая гад ми намери ай пи - то и се прикачи към мен да ме тормози! Научи ми всичко - никове, пароли, местата, които посещавам............Това нормално ли ти се вижда, а?

# 85

Не, но съм чела много нейни теми. Това продължава с години, не е от вчера.

Кети, нямаш ли си друга работа? Пуснах тема за друго, ти пак се навири тук! Ти въобще работиш ли, правиш ли нещо, освен да тормозиш близките ми със имейли?

# 86
Ох, дайте снимка да го видим поне тоя Пепи къв убавец е Grinning, по форумите няма ли го някъде изтипосан?

Явно близките й не я смятат за обществено опасна и затова си трайкат.

# 87
  • София
Мисля, че е от 2006-та.Розовия форум(поне новия вариант) е от 2006-та.Доколкото помня тя се регистрира към края на годината.

Кити около теб и в теб нищо не е нормално.Но няма да си хабя думите, достатъчно сме си ги хабили.

# 88
Кети, нямаш ли си друга работа? Пуснах тема за друго, ти пак се навири тук! Ти въобще работиш ли, правиш ли нещо, освен да тормозиш близките ми със имейли?[/b]

Нито съм Кети, нито пиша на сестра ти.

# 89
А, браво на соматките тука! Пуснах тема за друго, тия пак налазиха моя тема! Да не повярва човек колко не сте у ред и как не се усещате! #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт