Точно обратното. Въпросното момче и жена му бяха подали жалба в полицията с/у нея преди време тъй като Полина я заплашваше с киселина и т.н. Така че родителите са наясно. Потребители от Космо пък редовно пишат до сестра й, изпращат й писанията й т.н. Реакция - никаква.
Само я заплаших и беше защото тя със троянеца се беше включила към моя компютър и ме тормозеше! Понеже не разбираше от добро, се наложи да я стресна със лошо! На всеки празник ми погаждаше номера, въртеше стрелката накъдето си искаше, отваряше разни страници, смени ми началната страница, веднъж ми смени настроението, защото ми попречи да си чуя любимата песен по любителско интернет - радио, оето бяхме направили със съфорумци във музикален форум! Издири ми домашния адрес без никакво право, даде го на всички във форума на Космо - това не е ли тормоз?
. Тук имаме само нейната гледна точка, че родителите и я неглижират, имайки предвид депресията и, това може да не е така. Както и да е, ако и помага комуникацията, пак е нещо, а ако има и агресивно поведени и го демонстрира по форумите е полезно за засегнатите страни - могат да изискат заповед. На мен семейните снимки ми изглеждат ок, не ми се вярва да не им пука за нея, но знае ли човек...
, не съм стигнала до там явно.
, по форумите няма ли го някъде изтипосан?