Моля за чудо!

• 11 358
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
Някой знае ли кое е малкото момиченце - принцесата?

Племенницата й.

# 61
И аз Peace.  Затова написах, че има нужда от помощ, не от молби в храм. Страх ме хваща само като чета какви ги е творила по форумите. Въпрос на време е, да избие нанякъде. Предполагам, че е сестричката й.

# 62
Това положение е от доста години. Не разбирам защо родителите й не се борят да я върнат към нормалния начин на живот- психиатри, психолози...

# 63
Ех, ще ме накарате да напиша какво мисля - какви психиатри, какви психолози...  Tired

# 64
Реал уоман, проблемът е от много време, ясно е, но очевидно не е обвързан с големи интелектуални дефицити. Жената трябва да потърси специализирана помощ, а според мен близките и не са безразлични, може и те да не знаят какво да правят. Тя не е дете и не е очевидно под попечителство. Тъй като темите и са публични, ако близките и четат, могат да ползват идеи, аз за това и пиша, защото тя явно е в спирала на самосъжаление (то кой не е бил там, но повечето сами се измъкваме).
Полина, лчбовта, която ти описваш е чисто и просто химия, ще ти се случи пак и пак не е гаранция, че ще е за винаги. По вероятно е да ти се случи ако си здрава и щастлива със себе си. Не подценявай съветите да потърсиш помощ сериозно и да се погрижиш за себе си - това е пътя към любовта.  

# 65
 newsm78 А дали не са опитали?

# 66
Защо, какъв е начина според теб това момиче да се върне към живота, да пребори анорексия и депресията?

# 67
Това положение е от доста години. Не разбирам защо родителите й не се борят да я върнат към нормалния начин на живот- психиатри, психолози...

Безпаричие, малък град без специалисти... вероятно.

# 68
Никой не може да я върне към "нормалния живот", ако тя не желае. А близките ѝ са част от проблема, не ключ към решението му.

# 69
А близките ѝ са част от проблема, не ключ към решението му.
Именно.

# 70
Доколкото разбирам от писанията й, техните идея си нямат какви ги твори в мрежата.  С въпросното момче са били съученици, и не са се виждали от 12 години.  Момчето е поело своя път, създало е семейство. Полина се е добрала до фейса на бащата на момичето, на брата на момчето... Та проблема съвсем не е в анорексията само.

# 71
Момичето има и много физически проблеми от преди анорексията.

# 72
Доколкото разбирам от писанията й, техните идея си нямат какви ги твори в мрежата.

Точно обратното. Въпросното момче и жена му бяха подали жалба в полицията с/у нея преди време тъй като Полина я заплашваше с киселина и т.н. Така че родителите са наясно. Потребители от Космо пък редовно пишат до сестра й, изпращат й писанията й т.н. Реакция - никаква.

# 73
  • София
Доколкото разбирам от писанията й, техните идея си нямат какви ги твори в мрежата.  С въпросното момче са били съученици, и не са се виждали от 12 години.  Момчето е поело своя път, създало е семейство. Полина се е добрала до фейса на бащата на момичето, на брата на момчето... Та проблема съвсем не е в анорексията само.
Аха. В момента на линия е Джекил. Чудя се кога ще се появи Хайд.

# 74
  • София
Кити, връщай се в обитанието си, няма нужда да цвъкаш навсякъде.
Явно вниманието в розовия вече ти е малко.

Общи условия

Активация на акаунт