Търся електронна книга - тема 7

• 144 724
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен....търся книгата"Опиянена от теб" на Силвия Дей...може би някой някъде има линк за нея ще съм Ви благодарна ако ми го пратите или ми я пратите на имейл anaid365@abv.bg..Благодаря Ви предварително

# 76
Здравейте и от мен....търся книгата"Опиянена от теб" на Силвия Дей...може би някой някъде има линк за нея ще съм Ви благодарна ако ми го пратите или ми я пратите на имейл anaid365@abv.bg..Благодаря Ви предварително
[/quot

На първа страница има инфо от къде да я изтеглиш Peace

# 77
примерно ...
http://proxy.flibusta.net/b/330920

скоро не бяха питали.

пс
Колко съм спокоен нали Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 07:28 от miro1a

# 78
Я да плясна едно запитване, което не е правено.  Laughing
Сара Груън - Вода за слонове
Не я намирам никъде в електронен вариант, а ми се иска да я прочета.
Само ми забележете супер, мега, хипер готиния мейл:  Mr. Green
Скрит текст:

Mоля и за "Вкусът на мечтите", защото отдавна чакам за нея в MailBooks и явно потребителката, която я е качила не влиза там.
Благодаря, получих я. Hug

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 11:30 от Coolmummy

# 79
Дали излязаха вече в ел. вариант  " Реликвите на смъртните"  4 и 5 книга ?
Да, има ги на гореспоменатото място

Ако ми говориш за MailBooks не мога да си го инсталирам на iPad- а .   Rolling Eyes
 Затова ще съм ти благодарна , ако ми пратиш линкове на moni2000@abv.bg.  Peace
Ами не вярвам след като си си купила айпад да нямаш лаптопче  Rolling Eyes Rolling Eyes пратих ти ги

За съжаление нямам.  Laughing  но ти благодаря.   bouquet

# 80

скоро не бяха питали.

пс
Колко съм спокоен нали Simple Smile Simple Smile
Темата започна добре, вече няколко страници струи спокойствие. Laughing

Mоля и за "Вкусът на мечтите", защото отдавна чакам за нея в MailBooks и явно потребителката, която я е качила не влиза там.
 Hug
Ако не се лъжа, може да се намери и в ескейп, като пдф. Peace
Но според готиният ти имейл, пращам в моби.  Grinning

# 81

Всяка вечер съм в maibooks. Доста хора ми я поискаха тази книга и я изпратих, нямам неизпратена заявка. Има ли някой друг, който да не я е получил? Притеснявам се да не би да не правя нещо при изпращането както трябва.

# 82

Всяка вечер съм в maibooks. Доста хора ми я поискаха тази книга и я изпратих, нямам неизпратена заявка. Има ли някой друг, който да не я е получил? Притеснявам се да не би да не правя нещо при изпращането както трябва.

Да, не бях видяла, че се предлага и от теб.  Embarassed  Hug Аз бях пуснала заявка на друга потребителка, но малко след като написах поста видях, че я има качена и от теб. Поисках я там, после писах и тук, и вече я получих. Благодаря!   bouquet

# 83
  • София
Продължавам да не търся определена книга и да намирам все по-малко полезна информация в темата

# 84
  • София
Здравейте,
Търся "Златна лилия" и "Индигова магия" на Ришел Мийд , но в Mobi формат. От mailbooks получих и трите книги на "Кръвни връзки" в pdf формат. Първата я конвертирах, въпреки че имаше грешки се четеше, но втората ми я прави в ужасен вид  Sick . С ABBYY Finereader и после с Калибрето, така го правих по съвет на съфорумци оттук, но уви. Ако някой ги има в mobi ще се радвам да ги сподели.

# 85
БУХ и аз вътре  Grinning
Леле, колко много бях изпуснала за няколко дни докато ме нямаше!
Искам да се извиня, ако има някой, на когото не съм изпълнила заявка, понеже отсъствах известно време   bouquet
Лек ден, момичета и момчета!  Hug

# 86
Здравейте,
Търся "Златна лилия" и "Индигова магия" на Ришел Мийд , но в Mobi формат. От mailbooks получих и трите книги на "Кръвни връзки" в pdf формат. Първата я конвертирах, въпреки че имаше грешки се четеше, но втората ми я прави в ужасен вид  Sick . С ABBYY Finereader и после с Калибрето, така го правих по съвет на съфорумци оттук, но уви. Ако някой ги има в mobi ще се радвам да ги сподели.
http://www.online-convert.com/      Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 87
  • София
Извинявам се на всички, които чакат книги от мен! Една седмица нямах никакво време за компютър! Вчера влезнах, проверих си заявките, опитах да изпратя няколко книги- не и не, не става! Видях че има нова версия преинсталирах я, пак пробвах-пак не става! Реших че може да е някакъв временен проблем, и оставих за днес! Пак пробвах преди малко- нито мога да получа, нито да изпратя!  newsm78

# 88
В момента издирвам Ангел с часовников механизъм книга 1 от Адските устройства. Някоя от вас да я има в наличност ?  newsm78

# 89
В момента издирвам Ангел с часовников механизъм книга 1 от Адските устройства. Някоя от вас да я има в наличност ?  newsm78

Да, има я в Mailbooks. Peace

Общи условия

Активация на акаунт