Отговори
# 150
  • Още у мъглата ...
Лелеееее, ама много активно сте се и сте ме чичечвали  Party Party Party

Щот не мога да ви издокарам с имената, да не забравя някоя  Rolling Eyes Laughing

За всички и Нарциси и НеНарциси много чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Много целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И много гушки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз треа да зачезвам по външно красотнене, та затва до следобед ви нагушках и начичечвах  Laughing

# 151
Айди до по късно чИ тръстиката мене чака
Прегръдки за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и последни чичеци от градината на комшиите  Mr. Green
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Прекрасен ден на всички

# 152
  • Под Сините камъни

Пепино, тъ отразим и тебе брат да не си кат Каспър Hug Heart Eyes  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Hug Hug Hug

# 153
  • София
Джейн,къде,кога и какво ще има на НДК newsm78,нещо не разбрах Blush
Лека на работещите и лека и на мързелуващите Wink

# 154
Добър ден!

Рени,благодаря за новата ни къщичка. HugТатлъ първо
Скрит текст:
,сонра чичек   bouquet

И за всички в темата нещо сладичко.Чичеци  на дъжда за сите не успех да набера.  
Скрит текст:

Габче,последния колаж с ФЕМИР е много красив.  bouquet Hug

Наде,много готин колаж. Hug Heart Eyes

# 155
Зиз, newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Габи,ама толко нежно и красиво туй последното ти творение,ммммм,много ми допадна гамата smile3525
Диди,ти спа ли въобще Hug?
Пепин и на мен ми се доядоха Crazy hahaha
За всички нарциси и не нарциси малко теменужена вълна Hug
Скрит текст:
Линче  Hug дремнах 1 час и се надявам да издържа днес . То не е лесно -цяла нощ месих закуски за диспансерЯ и бях много заета  Mr. Green

# 156
Гутен морген слънчорген  Hug  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 157
Гутен морген слънчорген  Hug  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Hug Joy

# 158
Джейн,къде,кога и какво ще има на НДК newsm78,нещо не разбрах Blush
Лека на работещите и лека и на мързелуващите Wink

Линче  Hug, това е лична среща на Зиз и Ели, щото не знаели що е това НДК и има ли почва у нас,  Joy Joy Joy Joy, а и Меметя се подвизава там, те искат го Цунат Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Онази среща още не сме я уточнили, споко bouquet

Зиз, мерси, ей ти чичек  newsm51 smile3525 newsm51    love001

Хайде и от мен за всички Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
Добър ден!

Рени,благодаря за новата ни къщичка. HugТатлъ първо
Скрит текст:
,сонра чичек   bouquet
Лава радвам се да те видя Heart Eyes newsm51

# 160
Скрит текст:
Глейте ся, тия апове съм Ви ги донесла за сърдечните болежки, а не да се изпотръшка половината диспансер. Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

Наде,  Hug Hug Hug, дай още, току виж станала работата!  smile3534
Дибо, Hug на, дръж, заповядай.
Лава. Hug
Линче, Hug нищо теменужено не виждам в скрития текст. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 12:28 от Neidjal

# 161
  • София
Аааааа,разбрах  bouquet
Лава,Верче Hug

# 162
  • В света на мечтите... ❤
Здраствуйте,сладуркиии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

В моята градина чичеците ги издуха вятъра,та затуй раздавам на всички нарциси и ненарциси гушки и цАлЮвки    love001  Hug  love001  Hug  love001  Hug  love001  Hug  love001  Hug  love001
Навън е някакъв потоп в комбинация с ледников период,с една дума ужасТ  ooooh! добре,че не ми се налага да излизам.Но пък важното е в сърцата да е топло и слънчево,другото няма значение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малко ФЕмир за разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  и бягам да си правя кайве   food010

Усмихнат и успешен ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 163
Дани, Hug супер са ФЕмирчетата на фона на розовите цветя. Heart Eyes
Яман що не вземе вече да го подстрижат както е на тази снимка, няма да е никак зле.

# 164
  • София
Наде,оправих го,от три само едно излизаше Wink
Дани,много красиво Hug
Днес всички колажи са невероятни,времето ли ви влия така незнам,ама много красиви  bouquet
Уууууу,Чаатай с бели гащи Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт