Отговори
# 60
  • Още у мъглата ...
Не мога ми,блъскам тропам,добре че плювнах та от там минах на пряко  hahaha hahaha
Точно щях да питам де си останала чИ нещу ми сЪ загуби от полезрението

Тя се е пекла до ся  Mr. Green Joy Joy

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не мога ми,блъскам тропам,добре че плювнах та от там минах на пряко  hahaha hahaha

Клипар праех бе даже ще ви го пусна,нищо че не сте слънчасали
Скрит текст:

Все пак е Мико  Heart Eyes Heart Eyes

# 62
  • Още у мъглата ...
Ей, бях ви подготвила линкче към статията за снимането на 67-ми и хиленето на Ча при заснемането на сцената с Фери в началото /"Защо?" ... "Какво защо?"/, ама от тез танци забравих  Mr. Green
Ей го
http://www.habera.com/haber/-Adini-Feriha-Koydum-un-kamera-arkasi/153685

С гуги е много счупен превода, не че това ни изненадва, ма пак нещичко може и да се разбере  Laughing

# 63

Аха, от мен немой са отървете вечи, стига толкова бачкане. Laughing
Дзверче  Hug ний нещем да сЪ отърваме от теб въобще

# 64
  • София
Здрастииии Hug Hug Hug
Благодаря на всички за новата тема newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Досега слънчасвах и в тая връзка :
Ренате,тенк ю  bouquet
Манка,мерси за фрагмана Hug
Тая вечер пак сте отворили диджейското студио Mr. Green

# 65
  • В света на мечтите... ❤

Ели  Hug  Heart Eyes  Hug

# 66
  • София
Майкооо 15 стр нема ви чета  ooooh!  Joy Joy Joy

Айде след малко ша дода  Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 67
  • София
Ей, бях ви подготвила линкче към статията за снимането на 67-ми и хиленето на Ча при заснемането на сцената с Фери в началото /"Защо?" ... "Какво защо?"/, ама от тез танци забравих  Mr. Green
Ей го

С гуги е много счупен превода, не че това ни изненадва, ма пак нещичко може и да се разбере  Laughing

Тенкс Габ ще я прочета после  Hug Hug Hug ох майко ще кажеш, че все едно на родния език ще си я прочета и разбера  Joy Joy Joy Joy Joy някой външен, ако прочете ще каже брех тая и на турски си чете свободно  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 68
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

А, разбрах аз, че ще спретваш слънчев клип  Laughing
Мико  Hug Клипа също е много хубав  Hug
Нищо, че не съм слънчасвала  newsm51 newsm51 newsm51

# 69
  • У Диспансера ...♥♥♥
Майко,татко,това е Йо,човек да не ги остави за малко .На ся аз направо ме е страх у банята да вляза ,после да не стоя с халата отвън и да мръзна  hahaha hahaha hahaha Ма влизам,но със страх да знаете  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 70
  • Още у мъглата ...
Майкооо 15 стр нема ви чета  ooooh!  Joy Joy Joy

Айде след малко ша дода  Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

То няма много за четене, а за слушане повичиту  Joy Joy Joy Joy
Ни съ притиснявай  Mr. Green

# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей, бях ви подготвила линкче към статията за снимането на 67-ми и хиленето на Ча при заснемането на сцената с Фери в началото /"Защо?" ... "Какво защо?"/, ама от тез танци забравих  Mr. Green
Ей го

С гуги е много счупен превода, не че това ни изненадва, ма пак нещичко може и да се разбере  Laughing

Тенкс Габ ще я прочета после  Hug Hug Hug ох майко ще кажеш, че все едно на родния език ще си я прочета и разбера  Joy Joy Joy Joy Joy някой външен, ако прочете ще каже брех тая и на турски си чете свободно  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ми ти що се издаде ся,нека ни имат за умни хората  hahaha hahaha

# 72
  • София
Майко,татко,това е Йо,човек да не ги остави за малко .На ся аз направо ме е страх у банята да вляза ,после да не стоя с халата отвън и да мръзна  hahaha hahaha hahaha Ма влизам,но със страх да знаете  Crossing Arms Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo То си е страшно  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ох айде изчезвам  Joy Joy Joy до после  Hug Hug Hug

# 73

Скрит текст:

Ирка ,клипчето е супер нищо че не съм слънчасала newsm51

# 74
  • Още у мъглата ...
Ей го

Joy Joy Joy Joy Joy Да, бе, ама така по доцентски го каза, е, аз после ще я прочета, ша кай човек, че преподаваш турски език  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт