Отговори
# 660
  • В света на мечтите... ❤

Охх,бе,какво е сладурченце и как пърха с ушички,обожавам коали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 661
Здравейте, момичета!
Пожелавам ви лек  и усмихнат петък! Hug Hug Hug
Искам нещо да споделя с вас
Скрит текст:
Днес по любимата телевизия чух случайно нещо и искам горещо да ви го препоръчам.Особено на момичетата от София. На 8 декември в НДК ще има концерт на "Огънят на Анадола ".Гледала съм им концерт по телевизията,невероятни са.Дори  ги харесвам повече от Lord Of The Dance,  на които преди няколко години гледах на живо концерт.Дано и аз имам късмета да го гледам
newsm51 newsm51 newsm51

# 662
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Булка приместили го newsm47 аз всеки ден по няколко пъти го правя Mr. Green

Зиз Hug

pppetrova  Hug радвам се да те видя Heart Eyes

НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=743672.new#new

Отивам да се криминализирам Heart Eyes

Галя да си ядеш ушите Hug

# 663
  • София
Здравейтииии newsm08.
ЕлитУ,Диди,нема се разберем с вас така.....тук чета че нещо сте се занасяли с мойто сладко Явуз Crossing Arms,няма го барате,няма да се возите на хеликоптера му и няма да ми го напивате,че после немой управлява машината,анладъмлъ (или както там се пише Joy) fight fight
Дани,слагаш един рутер и ще можеш и лаптопа и компа да си ползваш поотделно и заедно като ти го оправят Hug
Хубав петъчен ден Hug

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 13:42 от linko

# 664
Здравейтииии newsm08.
ЕлитУ,Диди,нема се разберем с вас така.....тук чета че нещо сте се занасяли с мойто сладко Явуз Crossing Arms,няма го барате,няма да се возите на хеликоптера му и няма да ми го напивате,че после ней управлява машината,анладъмлъ (или както там се пише Joy) fight fight
Дани,слагаш един рутер и ще можеш и лаптопа и компа да си ползваш поотделно и заедно като ти го оправят Hug
Хубав петъчен ден Hug
Hug Joy Joy Joy Рутера е решението Peace

# 665
Дани
Скрит текст:
и аз, като Линчето бих ти препоръчала рутер. Ние в къщи имаме такъв, закупихме си го и винаги си имаме нет, и на компа, и на лаптопа, и са независими един от друг. Отделно си взехме и флашка за лаптопа когато пътуваме, че интернета си е направо пристрастяване, а за форума да не говоря. ooooh!

# 666
Рени
 newsm51  love001 smile3525
И за другите момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 667
  • Още у мъглата ...
Здравейтииии newsm08.
ЕлитУ,Диди,нема се разберем с вас така.....тук чета че нещо сте се занасяли с мойто сладко Явуз Crossing Arms,няма го барате,няма да се возите на хеликоптера му и няма да ми го напивате,че после ней управлява машината,анладъмлъ (или както там се пише Joy) fight fight
Хубав петъчен ден Hug
Hug Joy Joy Joy Рутера е решението Peace
Peace Така е Grinning И не е скъп, за около 30 лв. можеш да си купиш wi fi рутерче Peace
И аз съм с кабелен и wi fi рутер и можеш комп, лаптоп, таблет, фонче да си накачулиш  Laughing

# 668
Линче  Hug ,Наде  Hug ,то за рутер,аз имам рутер,ама като са 2 различни мак адреса на лаптопа и компютъра,как ще стане с един кабел  newsm78

# 669
  • Още у мъглата ...
Линче  Hug ,Наде  Hug ,то за рутер,аз имам рутер,ама като са 2 различни мак адреса на лаптопа и компютъра,как ще стане с един кабел  newsm78

Ми Дани не знам до колко това е от значение за с wi fi рутер, аз пък никога не съм се замисляла за мак адреси и такива нещица, щото просто лапито или таблета припознава наличието на wi fi, пускам му паролата и си тръгва   Party Party

# 670
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Рени
 newsm51  love001 smile3525
И за другите момичета  bouquet  bouquet  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 671

Ми Дани не знам до колко това е от значение за с wi fi рутер, аз пък никога не съм се замисляла за мак адреси и такива нещица, щото просто лапито или таблета припознава наличието на wi fi, пускам му паролата и си тръгва   Party Party
Ще се оправя някак  Wink благодаря ви за съветите милички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 672
Петрова,  Hug мерси за китките.
Дани,
Скрит текст:
нашия рутер го купихме преди няколко месеца и струва 35 лв, иначе тррябва да се изплаща на вноски всеки месец.
Ми аз не знам у дома дали компа и лаптопа са ни с еднакви мак адреси, но той рутера си разпръсква интернет в целия ни апартамент, даже моя мъж като си носи всяка вечер служебния лаптоп и ползва пак нашия нет, само си намери нашето име, и паролата в мрежата, и то само веднъж, и оттогава си го ползва всяка вечер. Та с един рутер включваме един комп и два лаптопа, които не е възможно да са с еднакъв мак адрес, и няма проблем за нета.
Рутера му е спасението и добра флашка за лаптоп, а не бавни и евтини флашки, като костенурки. ooooh! Той кабела е пъхнат само в компа, а лаптопа със същия нет може да го ползваш из цялото Ви жилище, че и извън него, зависи в какъв диапазон ти е допустим нета.
Може да плащаме 10 лв на месец за флашката, но нета е супер.
Удобство е, че понякога вечер ако спрат нета и детето с флашката си играе игри в нета, а и където да пътуваме си имаме нет.

Любов голяма, но събрана в две човешки длани. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 14:11 от Neidjal

# 673
  • София
Дани,
Скрит текст:
когато взехме лаптопа си купихме и рутер и звъннахме на доставчиците на нета и те направо от офиса направиха някакви настройки на рутера и нямаше проблем....После ни се бъгна самия рутер и си купихме направо от тях (от интернет доставчиците ),та ни го донесоха и оправиха настройките.Може да им се обадиш и да ги питаш,те ще те"светнат",но иначе е много удобно така.Успех! Hug
pppertova, Hug

# 674
  • София
 Mr. Green  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт