Отговори
# 675
  • В света на мечтите... ❤
Линче,Наде
Скрит текст:
аз в къщи при мама и татко съм си с рутер заради лаптопа,за да си разнасям лаптопа свободно из цялата къща,а компютъра у моя приятел е с кабелен нет,защото е настолен комп и ми е чудно как ако не отива кабел към компа,а само към рутера ще има нет на компа,сигурно при вас,както имате и към компа и към рутера нет,се разклонява кабела на нета и отива един кабел към компа и един към рутера,но просто са нагласили да подава сигнала и към двата мак адреса може би  newsm78

# 676
Слънчице  Hug Hug Hug
 Joy Joy Joy Joy Joy сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
  • София

Дани  Hug Hug нещо не съм те засичала тия дни Rolling Eyes

Това сме триото ревли  Mr. Green  Аз съм тва спънатото Joy Joy Joy Joy

# 678
Здравейтииии newsm08.
ЕлитУ,Диди,нема се разберем с вас така.....тук чета че нещо сте се занасяли с мойто сладко Явуз Crossing Arms,няма го барате,няма да се возите на хеликоптера му и няма да ми го напивате,че после немой управлява машината,анладъмлъ (или както там се пише Joy) fight fight
Дани,слагаш един рутер и ще можеш и лаптопа и компа да си ползваш поотделно и заедно като ти го оправят Hug
Хубав петъчен ден Hug
Линче  Hug ни с ЕлитУ уж само за малко Явузчо го взехме па то взе че се отечИ Mr. Green ама ти го връщаме лекичко употребен  Joy

# 679
  • София
Дани,
Скрит текст:
кабелът е един,този по който върви нета и влиза в рутера.Рутерът има изход и друг кабел от него се включва в компа.Дано ме разбра newsm78.Най-добре звънни на тези доставчиците да дойдат да ти настроят настройките на рутера и компа
Слънце,една шапка те повали hahaha hahaha hahaha
Диди,това да ви е за последно,чи кат почне да смучи и се олива Mr. Green

# 680
# 681

Тука съм,Слънчице  Hug ,ама имах малко премеждия с компютъра снощи,иначе малко се губя от хоризонта,че ме е напекло много слънцето и сега си лекувам изгорялото  Mr. Green

Ама големи сте сладурчета трите ревли  Laughing  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 682
  • Още у мъглата ...
Линче,Наде
Скрит текст:
аз в къщи при мама и татко съм си с рутер заради лаптопа,за да си разнасям лаптопа свободно из цялата къща,а компютъра у моя приятел е с кабелен нет,защото е настолен комп и ми е чудно как ако не отива кабел към компа,а само към рутера ще има нет на компа,сигурно при вас,както имате и към компа и към рутера нет,се разклонява кабела на нета и отива един кабел към компа и един към рутера,но просто са нагласили да подава сигнала и към двата мак адреса може би  newsm78

Дани,

Скрит текст:
Аз съм с два рутера, единият е не wi fi, който на вход е с кабела от нет оператора, а на изхода се навързва към компа с кабел и към wi fi рутера (пак с кабел). От тук нататък wi fi си пръска вълните за всички апарати, които работят с wi fi. А не знам кво си се ошашавила с тези мак адреси. Ама пък най-добре наистина си се обади на вашия интернет доставчик и той ще си те светне най-добре какво можеш да направиш.

Ей това пушачите сме си много готини  Joy Joy Joy

# 683
  • София
Илинче  Hug Hug толкоз ми е силата  Joy то добре, че вятър не духа, че кой знае можеше и на Босфора да се намеря  Joy Joy Joy Joy Joy

Дани  Heart Eyes ще се лекуваш, зор да се печете  Joy Joy Joy Joy Joy

# 684
Дани,
Скрит текст:
кабелът е един,този по който върви нета и влиза в рутера.Рутерът има изход и друг кабел от него се включва в компа.Дано ме разбра newsm78.Най-добре звънни на тези доставчиците да дойдат да ти настроят настройките на рутера и компа
Слънце,една шапка те повали hahaha hahaha hahaha
Диди,това да ви е за последно,чи кат почне да смучи и се олива Mr. Green
Разбрах те Линче  Peace   Hug  
Скрит текст:
само че засега няма да променям настройките на рутера,че си го ползвам за нета в другото ми в къщи при мама и татко,като взема съдбоносното решение да се преместя окончателно да живея при моя приятел,тогава ще ги оправим тези неща  Mr. Green

# 685
Дани,
Скрит текст:
точно така. Кабела за нета влиза и в рутера, и в компа, но по този начин се разпръсква интернет навсякъде в диапазона, който му е позволен. Не е нужен кабел за лаптопа, просто си го прихваща от рутера, това е.

# 686
  • Още у мъглата ...

Йо  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Спънатото, то  Laughing Joy

Ама сме готЕни бееее  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 687
  • Още у мъглата ...
Илинче  Hug Hug толкоз ми е силата  Joy то добре, че вятър не духа, че кой знае можеше и на Босфора да се намеря  Joy Joy Joy Joy Joy

Дани  Heart Eyes ще се лекуваш, зор да се печете  Joy Joy Joy Joy Joy

Да бе, добре, че не духало вятър, кой знае колко молитви удряш да духне един вятър, па да те метне до Босфора, па да е направо при Чачко  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 688
  • Под Сините камъни
Ей днес мноо висока таз тръстика няма изораване  ooooh!.Вие кво си хортувате тука  newsm78

# 689
  • Още у мъглата ...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

От туити с думите към Чаги: Един туит. моля те !!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Пепин  Hug
А, за сега е лежерничко, днес имаме задачка от Ренката да се правим на нормални  Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт