Лондон - 5

• 83 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Варна
Здравейте!Следя ви,тъй като след месец ми предстои пътуване до Лондон.Попаднах на това www.hydeparkwinterwonderland.com/ и се радвам,че ще мога да заведа малкия.От приятели знам,че е чудесно забавление за децата.Дано съм била полезна!

# 17
И аз сред следящите темата Hug

# 18
Остават някакви си 4 дни до нашето пътуване!
Сега разглеждам един много полезен сайт с чудесни идейки, от типа на безплатни  забележителности в Лондон, безплатни атракции за семейства с деца, непопулярни забележителности, късно работно време на музеите, места, снимани във филмите за Хари Потър и т.н.
Извинявам се, ако е пускан някъде, аз вчера го открих и веднага да го споделя:
http://golondon.about.com/od/londonforfree/tp/Free-Things-To-Do-In-London.htm

Ето и кои музеи в кой ден имат удължено работно време:
http://golondon.about.com/od/thingstodoinlondon/a/lateopenings.htm

# 19
Само да допълня (дано не досаждам), че току-що си отговорих чрез същия сайт как да "уцелим" вдигането на Tower Bridge. Не се сетих, че си има разписание  Embarassed, а е логично да е така. Ето го за близките дати:
http://golondon.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=gol … /BridgeLiftTimes/

# 20
  • софия
Само да допълня (дано не досаждам), че току-що си отговорих чрез същия сайт как да "уцелим" вдигането на Tower Bridge. Не се сетих, че си има разписание  Embarassed, а е логично да е така. Ето го за близките дати:
http://golondon.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=gol … /BridgeLiftTimes/
Тююююю, и никакво движение през ноември.

# 21
Мимии,   bouquet нямам търпение вече))) За Гринич колко време ми трябва за разглеждане след 16:00 часа дали е удачно или за този час да оставя аквариума, пък деня, в които имам време от обяд да отидем на Гринич)) Незнам неделя, дали работи, обаче.

За Гринуич - имайте предвид, че се намира в парк, а парка го затварят по някое време Simple Smile Зависи кога точно ще ходите - проверете часовете, в които ще е отворено/затворено. Иначе като цяло ако ще влизате да се снимате - времето зависи от опашката и колко дълго време се снимат тези пред вас Wink Но на нас ни отне едно 40мин да изчакаме да ни дойде редът  Peace

Примерна опашка Wink

Иначе от там има готина гледка към града и може да поседнете и да си починете там Simple Smile

# 22
Мерси за включването, Славейче, Sunny76, benson10.
Пътуваме неделя 10.11. Да кажем до обяд да се настаним. След това мисля до Гринуич. Колко рано да го затварят този парк? Влезнах в сайта, но немога да се ориентирам кои билети да купя. https://www.maximweb.co.uk/RMG/SelectTickets.aspx. Искам за двама възрастни и ако е комбиниран и по-евтин и за Къти Сарк, перфектно.

За Аквариума, мисля преди 18:00 да успея да се вреда. Пак он-лайн билетите имат след 15:00 ч. по-евтини. Друго ако ми дадете идея за лейт ъдмишън след 18:00?  newsm78 Миналата година повечето безплатни като че ли ги разгледахме. Исках и до ММ-бонбонките да отида.

# 23
  • Sf
Аквариумът на нас изобщо не ни хареса. Освен ако не сте големи фенове на подводния свят и непременно искате да видите акулите, примерно. Ходи се по едни мрачни подземия и основно разглеждате катерещите се по аквариумите деца и възрастни, които са в невъобразими количества. Детето ми нищо не запомни от него, на мен ми остана само досадата да се буташ по тесни коридори с хиляди други хора. Може би сме случили на някакво време, когато са много хора, не знам.

# 24
ina.gg, парка го затварят в 18 часа.
Ласт адмишън в Обсерваторията е в 16:30. Има комбиниран билет с Къти Сарк.

M&M's работи до полунощ, с изключение на неделя - до 18 часа.

# 25
Aia', благодаря! Имаш ли възможност да ми кажеш точно кой от техния сайт е комбинирания за Къти сарк и Обсерваторията? Не мога да разбера нещо newsm78

Mrs. Lovett, чаак върли фенове, не сме, но обичам животинките) И в нашата ЗОО висим почти всяка събота или неделя. Няма да сме с детето, но тъй като и там ЗОО-то и този път няма да имам възможност да посетя, поне аквариума да видя)

# 26
  • Sf
Mrs. Lovett, чаак върли фенове, не сме, но обичам животинките) И в нашата ЗОО висим почти всяка събота или неделя. Няма да сме с детето, но тъй като и там ЗОО-то и този път няма да имам възможност да посетя, поне аквариума да видя)

Бих се радвала да споделиш и твоите впечатления като се върнеш. Дано на вас ви хареса.

# 27
Aia', благодаря! Имаш ли възможност да ми кажеш точно кой от техния сайт е комбинирания за Къти сарк и Обсерваторията? Не мога да разбера нещо newsm78
Избираш ROG Admissions, после:
1.Joint Ticket Adult Voluntary Donation
Joint Day Admission to the Cutty Sark & Royal Observatory, Greenwich for one adult with Voluntary Donation за £17.00
или
3.Joint Ticket Adult
Joint Day Admission to the Royal Observatory, Greenwich & Cutty Sark for one adult за £15.45

Ако не ви се плаща за меридиана:
Скрит текст:
Straddle the Greenwich Meridian Line For Free

Whilst most people purchase tickets to the Royal Observatory to straddle the Greenwich Meridian Line, you can do this for FREE if you follow our top tip!
Straddle the Meridian Line and you’ll be standing with a foot in both the eastern & western hemispheres…it’s got to be done & draws hundreds of thousands of tourist each year.
To enjoy the Meridian Line for FREE, simply follow the meridian line with your eye past the silver structure and you will see it leaves the Meridian Courtyard into an area open to the public!
Simply, access the Meridian Line through the wrought iron gate to the right as you face the courtyard.  This way you still manage to straddle the Meridian Line without paying for access!  It can be less busy sometimes too.

# 28
Aia', Благодаря!)

# 29
Oт 10 дни съм в Лондон и въпреки гадното време (мразя да вали) успях да видя музеят на Мадам Тюсо (забавно беше), зоологическата градина (много ми хареса), Природонаучния музей (ами интересен е, за съжаление съм виждала и по-добър и не бях много въодушевена). Успяхме да се качим на "London eye". За съжаление можем да обикаляме само уикендите, добре че имам още един месец тук. Прочетох мненията за аквариума, имаме билети, надявам се на детето да му хареса, защото беше мъничка и проспа аквариума в Атланта. Но наистина ще е неприятно, ако има много хора. Мислим да посетим още няколко музеи и картинни галерии, Гринуич, да се разходим с корабче по Темза и т.н. Явно мюзикълите отново ще ми се разминат.

Общи условия

Активация на акаунт