Лондон - 5

• 83 381
  • 738
  •   2
Отговори
# 690
  • София
При офертите  2 в 1 се плаща цената посочена на офертата , така ли е , че не мога да разбера точно какво печеля от всяка оферта.

# 691
Плащаш цена за 1 човек, а влизате двама.

# 692
Информация от първа ръка Simple Smile Стачката свърши за един ден. Сега в метрото има карти на линиите, които няма да работят по дати, но поради ремонтни дейности. Вчера чакахме 20 минути да дойде влак, в който да можем да влезем без да блокираме вратата или да се задушим. В пиковите часове е копшмарно-това беше около 7 часа вечерта. Времето-на 1 Май валя цял ден с кратки прекъсвания, но така се намокрихме, че се наложи спешно да купуваме допълнителни обувки на съпружието. Днес беше доста студено-в колата термометъра показваше 12 градуса, но си беше като за зима времето. Нищо, че тук има всякакви елементи, които и по потници се разхождат в този студ, нормалните хора си ходят още със зимните дрехи. От атракциите, засега мога да похваля само разходката с корабче-хубаво преживяване и може да уплътни по-голямата част от деня, ако се възпозвате от опцията да се слиза и да се качва колкото пъти на човек му е необходимо през деня.

# 693
Информация от първа ръка Simple Smile Стачката свърши за един ден. Сега в метрото има карти на линиите, които няма да работят по дати, но поради ремонтни дейности.

Това означава ли, че от понеделник няма да има нова стачка?! Ние летим утре и ако ще започва отново не ми се мисли. Сякаш са чакали да стачкуват по програмата за нашето пътуване Confused

Благодаря много за ценната информация И за времето!   bouquet

# 694
Zaharinka, в понеделник не би трябвало да има стачка, защото е официален неработен ден (съответно метрото тогава ще ви таксува off peak цял ден, както и в неделя).

Весело изкарване ви пожелавам, със слънчево време и без транспортни проблеми  Hug

# 695
Zaharinka, в понеделник не би трябвало да има стачка, защото е официален неработен ден (съответно метрото тогава ще ви таксува off peak цял ден, както и в неделя).

Весело изкарване ви пожелавам, със слънчево време и без транспортни проблеми  Hug

Aia' , сърдечно благодаря за добрите новини!  bouquet

# 696

Tube strike from 21:00 Monday 5 May

Services will be affected from around 21:30 on Monday 5 May. On Tuesday, Wednesday and Thursday we hope to run a limited service on most lines from around 07:00 until around 23:00. The last services on some lines may leave central London around 21:30.

Това е засега официалната информация - стачката започва в понеделник в 21ч. Тук може да проверите какво планират да работи и какво ще е затворено със сигурност

# 697

Tube strike from 21:00 Monday 5 May

Services will be affected from around 21:30 on Monday 5 May. On Tuesday, Wednesday and Thursday we hope to run a limited service on most lines from around 07:00 until around 23:00. The last services on some lines may leave central London around 21:30.

Това е засега официалната информация - стачката започва в понеделник в 21ч. Тук може да проверите какво планират да работи и какво ще е затворено със сигурност

Така е. Съжалявам! Пак започват. Поне времето се оправи и днес вече е топло в обедните часове. Информацията за стачката излезе след обяд. Тъкмо мислехме, че ще се размине.
Да споделя за тези, които ще бъдат с деца. Днес посетихме Princess Diana Memorial Playground в Кенсингтън гардънс. Много свежо място за деца до към 5-6 години.

# 698
Много дечица ли има на площадката /спокойно ли е или седиш на тръни да не се изгубят в тълпа от малчугани/? Планувам ходене с деца и плановете ми бяха да се настаним в близост именно заради площадката.

# 699
Много дечица ли има на площадката /спокойно ли е или седиш на тръни да не се изгубят в тълпа от малчугани/? Планувам ходене с деца и плановете ми бяха да се настаним в близост именно заради площадката.

Досега всички детски площадки, които обиколихме, са оградени и не мисля, че е опасно дете да изчезне (аз съм голям параноик и съм вечно на тръни, но тук наистина е по-организирано и спокойно. Пу-пу!) Princess Diana Memorial Playground е малко по--различна площадка. Там се влиза през една врата и друг изход няма. Чакахме на опашка, защото игрището има капацитет. Не допускат да се натрупат много деца и винаги са придружавани от родителите си. Много приятно място и дъщеря ми много се забавлява. Има детски тоалетни, места за сядане, може да се лежи и на тревата, а оградата е висока и не може да се премине. Има отделна площадла за деца до 3 години и друга за по-големи.

# 700
Бубе, благодаря!   bouquet   Вие колко чакахте за влизане? Времето за игра ограничено ли е?

# 701
  • Sofia
Ние бяхме в този http://www.edenplazakensington.co.uk/. Стаите са супер малки, буквално 2,50 на 4, банята беше модерна и с хубав душ. Много е удобно откъм транспорт, близо е до метро станция, където минават 3 линии. Не сме сменяли нито един път.
Много ми хареса хотела и локацията, само да питам от сайта директно ли запазихте. Защото вече имам резервация за друг по-евтин хотел, в който вече сме били и сме изключително доволни,  но е малко по- отдалечен от центъра. Защото и за него през booking.com ми излезе по- евтино от сайта им.

# 702
  • София
 С Oyster card има ли намаление на корабчетата?

# 703
  • Sofia
С Oyster card има ли намаление на корабчетата?
малко

# 704
Стачката за другата седмица е отменена Wink

Общи условия

Активация на акаунт