Лондон - 5

• 83 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Някой оставял ли е на гардероб голям салонен багаж (за Уиз 56/45/25см) в музея Виктория и Албърт ?

Ние такъв багаж останихме без проблем в Научния музей (срещу Виктория и Албърт е) срещу скромна такса (ако поразтърса в постовете си ще кажа и колко). Разхождахме се в района и преди да тръгнем за летището се върнахме в музея да си го вземем.

И в Научния музей би ни било удобно. Ще съм благодарна за информация и по цената!
Поздрави!

Цената е 1 п. за яке, 2 п. за малък багаж и 4 п. за голям(куфар).
http://www.sciencemuseum.org.uk/visitmuseum/prices.aspx
Cloakroom
coats, jackets, other clothing, umbrellas, folded prams/buggies, scooters (per item)
£1.00*
small bags (per item)
£2.00*
suitcases, unfolded prams/buggies (per item)
£4.00*

# 631

[/quote]Цената е 1 п. за яке, 2 п. за малък багаж и 4 п. за голям(куфар).
http://www.sciencemuseum.org.uk/visitmuseum/prices.aspx
Cloakroom
coats, jackets, other clothing, umbrellas, folded prams/buggies, scooters (per item)
£1.00*
small bags (per item)
£2.00*
suitcases, unfolded prams/buggies (per item)
£4.00*
[/quote]

Благодаря!  bouquet

# 632
  • Primum non nocere !
Здравейте!
И аз се интересувам от фирма за превоз или такси  за трансфер от летище Станстед до хотела на прилични цени и обратно. Ще бъдем в Лондон от 23 до 27 април.

Може и трансфер от частно лице, българин живеещ в Лондон

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 15:01 от Шехи

# 633
Здравейте!Имам един въпрос за туристическите автобуси Golden Tours - от тук ли си закупувате билети или на място?Ориентирали сме се към пакета - 48 Hour Ticket + EDF Energy London Eye.Още нещо - доколкото разбирам билетите важат за всиките им линии,които са дадени с различни цветове или нещо бъркам?

# 634
Ами аз оттук си ги взех. Билетите си важат за всичко, да.

# 635
И аз мислех оттук да ги вземем,но все пак да попитам.Посещението на Окото и тура по Темза,които са включени в пакета,през тези 48 ч. ли трябва да се направят или може и следващ ден?

# 636
Билетът за корабчето важи за една седмица. За Окото не знам.

# 637
Привет! С ММ ни предстои пътуване до този прекрасен град (а и до Ливърпул в частност) от 25-ти април до 6-ти май, ще опитам да изчета по-голяма част от темите за полезно инфо, но исках да благодаря на всички за положения труд да съберат толкова полезна информация на едно място!   bouquet

# 638
  • На планетата Земя
Здравейте!
И аз се интересувам от фирма за превоз или такси  за трансфер от летище Станстед до хотела на прилични цени и обратно. Ще бъдем в Лондон от 23 до 27 април.

Може и трансфер от частно лице, българин живеещ в Лондон

Можете да ползвате Теравижън.

http://www.terravision.eu/london.html

# 639
  • Пловдив
Здравейте, чудесна информация има в темата! Сигурно го има споменавано някъде, но не намерих точен отговор на въпроса си, та.... Искам да купя онлайн комбиниран билет за окото и Мадам Тюсо, е ли е възможно да бъдат в различни дни двете посещения и може ли да се плати с кредитна карта на лице, което няма да присъства?

# 640
Ние купихме комбиниран за Окото и Аквариума, за определен ден, като този за Окото си беше за деня, а за аквариума имаше някакъв период след това, не беше задължително същия ден. Това го разбрах на място, мислех, че трябва да са в един ден. За картата - пише, че трябва да се носи картата, с която е платено и че може да проверяват. На мен не ми я поискаха, само представих документ за самоличност, т.е. трябва лицето, на чието име е резервацията да е там.

# 641
  • Пловдив
Инкс, то и за Ватикана така пишеше, но се оказа, че не е. ще взема да им пиша мейл с въпроса. А като стана дума за таксита, трябва ли да се викат по телефона или и на улицата можеш да си спреш?

# 642
Миналата година като ходихме имахме комбинирани билети за Мадам Тюсо,Окото и Аквариума. От тук резервирах и в зависимост от сайта в който се резервираше , там си пишеше кое първо трябва да се посети и от там ти дават билетите за другите атракции. Избрах първо Мадам Тюсо , там ми искаха кредитната карта за сверка и ми дадоха билетите за другите две места.

Тази година времето беше с нас, беше топло,слънчево и много приятно,хората вече си бяха по джапанки и потници, някои де, те нали така си ходят малко като се постопли.
С пътуването до Уиндзор се справихме много лесно,от гара Падингтън - питахме на касата колко струват билетите- 10.20 двупосочен, и в сайта беше такава цената,няма смисъл да се купува предварително. Исках си брошура с талоните 2 за 1  и след обяда бяхме в Тауър, с един билет двете. Да Ви кажа честно не съм възхитена нито от Уиндзор нито от Тауър, може би очаквах нещо по-интересно.Но това си е мое виждане. Понеже времето този път беше хубаво пак ходихме до Гринуич парк,последнахме като другите хора на тревата, после се върнахме с корабче,но този път навън на седалките и хубаво се вижда всичко. Мин.година тогава ни валя дъжд и сняг и нищо не се виждаше отвътре.
Понеже пристигането ни в Лондон от Лутън беше вечерта към 23ч.  не можахме да си вземем ойстер от гише в метрото,явно през нощта не работят. Но се справихме с машинките, не са сложни изобщо,всичко си пише какво да направиш,но се плаща с карта а не в брой.

Друго не се сещам,ако някой нещо иска да пита и мога да отговоря,въпреки че тук има много хора които знаят много повече.

# 643
  • София
Манди, радвам се, че сте случили на хубаво време и сте прекарали хубаво. Интересувам се в Кулата имахте ли аудиогид?  И моля те, сподели дали бяхте доволни от вашия хотел Simple Smile

# 644
mandy2, големи притеснения бяха покрай това пътуване  Laughing, радвам се, че си доволна на финала.
Качи някоя и друга снимка.
Другите, които също се завърнахте скоро от Лондон, покажете ни и вие града през вашите очи  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт