Нашите кухни- тема 51

• 88 016
  • 774
  •   1
Отговори
# 465

Честито, много е хубава кухнята!
 Можеш ли да снимаш големия шкаф как точно се отваря на хармоника, че не ми е ясно?
 Аз в момента обмислям механизмите за моята кухня.

Все още празен и сниман с телефон.

# 466
# 467
  • София
  Честито!Със здраве да си я ползваш! То оставаше и да не ни хареса  Peace.На мен много ми харесва!

# 468
  • Нейде из лудите гори...
Надявам се да ви е харесала  Hug

Няма значение чуждото мнение, щом ти си си я избрала, харесала и тн.
На мен много ми хареса - малка, но добре подредена и фактически си побира всичко Peace
Със здраве да си я ползвате.

# 469
Благодаря ви, нямахме възможност за по голяма - кухнята ни е малка, но и според мен стана кипра. Още не мога да ѝ се нарадвам, в новият ни дом сме само от 3 4 месеца  Hug

# 470
Много е хубава кухнята, със здраве и вдъхновение да си я ползваш!
Да попитам микровълновата удобна ли е така високо качена? Защото нашата стои на плота и само мисля варианти как да я вдигна, но имам чувството, че няма да ми е удобно така.
Такива хубавини гледам в темата, че чак не смея да покажа моята - доста бюджетна /инвестирахме основно в уредите/, но пък изпипана - попаднахме на страхотен майстор и с радост си я ползвам.

# 471
kati_v аз имам много кусури в кухнята, които другите не виждат, но аз знам, че са там и това много ме дразни.
Мирковълновата ми е удобна, макар, че съм 1,62. Не препълвам чинии и купички, ако имам (примерно) супа за топлене и нямам ядове. Всички много ме разубеждаваха, че нямало да ми е удобно, че била много високо, но нямам ядове. Само като я чистя взимам стола,  newsm62 ама не ми е проблем

# 472
Благодаря за информацията, ще го помисля как да го направя, че мястото ми е малко кът.
Кукла е ти е кухнята, хареса ми много и пространството ми се вижда много добре усвоено.

# 473
Да, получи се, но ако имате като нашето разположение и имате ъгъл, по добре направете шкафовете си ъглове (да се ползва вътре пространството). Аз за това съм разочарована от нашият майстор, защото изрично исках ъгловите шкафове долу и горе да се отварят за да използвам многото място, което сега не мога да стигна, но уви... човека бил забравил.
Както и да е, иначе се получи кипро

# 474
  • София
Ето и моята довършена бяла кухня:

[/URL]

Остава ми само една дръжка за големия шкаф, но днес ще я купим.

По-добре е да се обърне врата на хладилника.

# 475
  • Отвъд алеята зад шкафа
G&B благодаря за снимките, сега вече ми стана ясно. Аз не знам защо очаквах някакъв механизъм на изваждане на вътрешността на шкафа  ooooh!

Кръстева Честита кухня! Много е хубава, макар и ужасно мъничка (моята в момента е горе-долу толкова и ми е много недостатъчна).
Нямаше ли как барплотът да е по-широк в посока на столчетата? Като гледам това място ще се окаже единственият ти работен плот, където можеш да режеш и т.н, хубаво е да е по-широко и без стъклото отгоре, което пък закрива малко кухнята. Виждам, че отляво на котлоните имаш плот, обаче там са ти контактите и вероятно ще разположеш някои уреди - тостер, кафемашина, така че няма да можеш да го ползваш активно.

Аз се чудя в момента дали да слагаме вградена микровълнова - не искам да я ползвам с оглед на вредните лъчи, а практиката показва, че щом я има, я ползвам. Обаче пък после няма едни пуканки къде да се направят  Laughing Ама пък да дам няколстотин лева за уред, който да ползвам само за пуканки  newsm78

# 476
Микровълнова нямам  Peace Имала съм в дома на майка ми и по квартири, но и налична не я ползвам. Пуканки могат да се правят в тенджера, а машинките за пуканки далеч не са толкова скъпи  Peace
Не съм планувала и сега микровълнова, не мисля и за в бъдеще, че ще я мисля  Peace

# 477
И аз много години се съпротивлявах за микровълнова, но когато открих колко лесно с нея можеш да притоплиш чиния ядене, капитулитах. Sad
Момичета, вие които нямате МВ, къде и как притопляте чиния-две ядене?

# 478
  • София
   У нас не се яде вчерашно ядене и няма нищо за притопляне.Но ако се наложи, ми е по-бързо на газта, отколкото на микровълновата.

# 479
И при нас рядко остава ядене, но ако трябва да топля си го топля я на котлона, я на фурната , понякога го изкарвам само от хладилника, ако се сетя по-рано, колкото да хване стайната Т. Но както казах - рядко остава ядене и не смятам, че микровълновата ми е необходима . Освен това изобщо не обичам претоплени на микровеле неща.... вкуса им е различен, а може и само в моята глава да е така - но не ми харесва, за това и нямам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт