Нашите кухни- тема 51

• 87 347
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • Отвъд алеята зад шкафа
 В оранжево също ми харесва. Благодаря за информацията. Определено си заслужава да ги проверя.

# 76
  • Бургас
Интересен дизайн на прибори за хранене!

http://wohnideenn.de/kuche/10/cooles-besteck.html

# 77
Аз харесвам този хладилник- smeg

И аз, и аз Wink Но ги предлагат по  1200-1400 лв. малолитражните, с горна камера ...
Малко ме притесняваше и мястото, което ще му е необходимо за отваряне на вратата.
Засега не взехме такъв  Sad

# 78
  • Раковски
Нови уреди на SMEG има в интерсервиз узунов.

# 79
Момичета,някой беше снимал кухня си и на нея бях видяла отстрани до печката метални решетки за горещо.Някой знае ли от къде мога да си ги  купя - от Варна имам предвид.. ?

# 80
  • София
Момичета,някой беше снимал кухня си и на нея бях видяла отстрани до печката метални решетки за горещо.Някой знае ли от къде мога да си ги  купя - от Варна имам предвид.. ?
Решетката е от Икеа

# 81
Апартаментът на Лулуто много ми харесва, показва много вкус, желание и умение. Изглежда, че е работа на дизайнер. Интересно ми е откъде поръчва аксесоарите и най-вече откъде е купила страхотната ретро фурна  Heart Eyes  Аз много харесвам ретро хладилниците, особено един червен, но струва около 2500 лв  Tired
gadamer, по-долу в коментарите Лулуто е писала, че не са ползвали дизайнер. Там също може да прочетеш и откъде са аксесоарите, както и коя фирма е правила кухнята Simple Smile Чудех са дали да не напиша кои са фирмите, но чета, че може да се изтълкува като реклама.

# 82
Да се похваля и аз,купихме тази печка http://www.tehnomix.bg/bosch-hbg-43-s-420
за която се притеснявах,че е малка!Мисля да поръчам 2 бели плота от технически камък и 1 дървен плот от Икеа!Относно вратичките преди време се заинтригувах много от 1 гардероб от Selamore,но понеже си имаме,реших да го приложа за вратичките на кухнята,т.е. вертикални врати с много различни цвята,гланц MDF разбира се!
За мен в 1 апартамент трябва да има различни материали,гланц,цвят,но и дърво,само да не е всичко еднакво! Simple Smile

# 83
Да, малко цвят не е лошо. Само не трябва повеЧе от три разлиЧни цвята в едно помещение (някакъв декоратор го беше казал).   Rolling Eyes
Някой да има Червена кухня ?

# 84
  • Отвъд алеята зад шкафа
Impatiens прочетох всички коментари и видях фирмите. Даже вече разцъках сайтовете  Mr. Green

milla.v и аз мисля така, разбира се подбрано, за да не стане манджа с грозде. Аз съм се спряла на определен стил, но ще го смеся с някои модерни елементи, за да не става твърде ретро за моя вкус.

Относно изборът на цветове - от време на време знаете се появяват нови "моди", които на момента са много впечатляващи, но като мине известно време започват да стоят демоде. Пр. - зебраното или модата  "син диван на жълта стена". Преди години излезе модата на ярките цветове, особено тревисто зеленото в да кажем 3 цветна кухня - горни ярки тревисто зелени шкафове от гланц + същите, но в бяло, долни от дърво. Моя приятелка си направи такава кухня. Много скъпа, много красива и много модерна. Обаче ето сега иска да я сменя с нова, защото казва, че й е омръзнала и това зелено много й боде вече очите като го гледа всеки ден. Освен това я намира за демоде. Взимам това предвид и се надявам да направя обзавеждане, което няма да ми се струва демоде след няколко години или да започне да ме дразни и натоварва. Няма гаранции, но ще заложа на стил и мебели, които да са ...как да кажа, не старомодни, а непреходни.

# 85
Едно върху друго и едно в друго са, но пак примерно дръжките на тиганите стърчат и чегъртат при всяко отваряне и затваряне.Ще свикна де, къде ще ходя. Peace
Може да пробваш да ги сложиш с дъното нагоре /и леко наклонени, така че да се вижда по малко от всеки тиган, за да ги намираш и вадиш лесно/, така дръжките ще сочат надолу и няма да пречат при отварянето на чекмеджето.

# 86
  • София
Едно върху друго и едно в друго са, но пак примерно дръжките на тиганите стърчат и чегъртат при всяко отваряне и затваряне.Ще свикна де, къде ще ходя. Peace
Може да пробваш да ги сложиш с дъното нагоре /и леко наклонени, така че да се вижда по малко от всеки тиган, за да ги намираш и вадиш лесно/, така дръжките ще сочат надолу и няма да пречат при отварянето на чекмеджето.
Аз най-горните съм ги захлупила, иначе не са много - два уока, един плосък, един дълбок, два грила и тиган за палачинки.

# 87
  • В градината...
.... от време на време знаете се появяват нови "моди", които на момента са много впечатляващи, но като мине известно време започват да стоят демоде. ................
напъъълно те подкрепям  Peace

# 88
soho doll мерси Simple Smile
Мале, хора не е истина.Нерви нямам вече от майстори - слага ми мивката в банята -пада мазилката от другата страна на стената на спалнята,монтира моноблока -проби нещо -тече вода .....вече съм  smile3511  ще полудея ..... само проблеми ми създават .....събирам ги всички"майстори" на едно място и.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire до един.....

# 89
Gadamer,съгласна съм с теб;за мен трябва да има баланс особено ако е по-голямо жилището,по натрапващо е тогава ако всичко е еднакво,аз затова много харесвам мебелите и аксесоарите на Kare,защото са уникален микс !

Общи условия

Активация на акаунт