Нашите кухни- тема 51

• 87 351
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Моля, притежателите на бели кухни да споделят от какъв материал са им вратичките, /освен гланц/ и да помогнат за фирми или магазини, откъде са ги поръчвали, ориентировъчни цени, ако е възможно, може и на лични.
Моята кухня е бяла, с един бял и един дървен плот. Гръбчетата са стъкло.
Вратичките са ПДЧ гладки (с преспектива да сесменят с бели дървени, но на по-късен етап). Не изпитвам затруднения в чистенето нито на вратичките нито на белия плот. За вратичките ползвам обезмаслител - почиства идеално и без усилие. Харесвам бели кухни и не съжалявам, че я направих такава Grinning
тук още е без дръжки

IMG_4142

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 22:16 от mioki

# 91
mioki ако това е твоята кухня...не знам какво да кажа! Просто е един път, страхотна, уникална и запомняща се!  smile3501

Ако не е тайна, коя фирма ти я направи, твой ли е проектът и колко пари ти струва? На лични, разбира се, да не се приеме за реклама.

# 92
Благодаря! Моя е кухнята, да  bowuu и проектът е мой. Ще ти пиша на лични  Peace

# 93
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оуу, много красива кухня.
Виждам, че мивката е на острова. Имаше ли трудности при изместването на водата? Питам, защото за моята кухня дизайнерката реши да измести мивката на острова. От една страна, защото мивката би трябвало да е на място, на което домакинята да има гледка - било прозорец, било да е обърната към общото помещение, а не да е с гръб, а от друга страна защото чисто естетически няма да се сблъска с абсорбатора и котлоните, които са централно разположени и мивката ще се падне в страни. Изгледах много снимки на кухни с остров и забелязвам, че наистина мивката масово е на острова и стои точно срещу котлоните.

# 94
  • гр.София
mioki не само кухнята ти е страхотна, целият интериор е такъв! Зад всичко прозира много въображение и усет, каза, че е твой проект, поздравления!  bouquet
Много ми хареса полилея ! Може би с планираната смяна на пдч вратичките с дървени, дори ще се изгуби това притегателно съчетание на по-новото, с класическото. 

# 95
mioki, всичко е разкошно! Браво! Наистина имаш усет! Аз не мога да подбирам така добре нещата, само ах-кам и ох-кам на такива красоти! Heart Eyes

# 96
Здравейте, момичета.
Днес ми предстои покупка на плот 4-ка - 2 газ и 2 на ток. За сега съм се спряла на Горение - гледах в сайтовете на различните магазини и като че ли те най ми допаднаха. Но искам да чуя и вашето мнение - дали наистина са качествени както преди?

# 97
gadamer , нямаше никакви проблеми с изместването. При мен тръбите вървят в стените. Много ми е удобно така, защото не ми се налага да правя тегели напре-назад от мивката до котлоните.

Mayskie, благодаря! Още не съм го измислила как да стане и е планирано за по-натам. Чакам и вдъхновение Simple Smile При мен нещата станаха доста бавно - в продължение на година е изпълнението и още не е напълно завършено.

# 98
mioki, поздравления, много хубаво е станало.Аз скоро ще ви покажа още малко от едната кухня, малко допълнение......

# 99
  • София
Страхотна е кухнята на Миоки, но все пак тя не аматьор, като нас другите, списващи в темата.  

За бялото: моята кухня(показвала съм я) частично е бяла и определено бялото е най-малко капризния цвят.
Проблемите са при:
- дървесният фурнир: колкото и да е странно върху него личат всички мазнотии,
- черното на плота е голяма мъка, дори засъхналите капки вода личат, а водата тук е ОК.
.... е засега не бих променила нищо, още й се радвам, но й станах роб  Mr. Green

# 100
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
mioki и аз те поздравявам за голямата красота,която си сътворила- няма как да не се коментира кухнята -просто е едно малко бижу , много ми хареса . Да си я ползваш с много здраве   bouquet

# 101
  • София
идея за тиганите... [

# 102
Здравейте, в темите видях страхотни кухни и идеи Simple Smile честито на всички с нови кухни и да готвите с много любов в тях Simple Smile Аз също ще обзавеждам нова кухня и дилемата със вградените котлон(тройка), фурна и миялна и марките ми е голяма в БГ . Съвета от който наистина имам нужда понеже не разбирам е за 22 квадрата кухня изнесена на усвоен балкон заедно трапезария , колко трябва да ми е мощен  абсорбатора. Ако някой има предпочитания и наблюдения за някоя марка от уредите които ми трябват, ще бъда благодарна за някой и др съвет Simple Smile

# 103
montesito, това за тиганите е страхонта идея. Помниш ли откъде копна снимката и дали някоя от вас е виждала такъв механизъм в Бг? Ако да, моля да го споделите  Praynig

# 104
Момичета пиша с надеждата, някой да се е сблъсквал с моя проблем, защото незнам как ще се живее тук иначе.
От няколко седмици имаме съседи на дония етаж. И ако не всеки ден през ден се правят пържоли и изобщо пържени неща с месо и лук. У нас положението е страшно, не просто мирише а все едно у нас се готви...друг е въпроса, че месо у нас почти не се яде и направо ми се гади от миризмата. Сега отворих да видя има ли монтиран възвратен клапан, който би трябвало да спира миризмите. Е има, леко не се затавряше едната клапа, понапънах го и деформацията се пооправи. Сега ляга добре. Но честно казано не смятам, че това ще спре миризмата. Иначе според мен директно в коминното тяло се включваме. Мислех си дали да не сложа още една възвратна клапа и на входа на комина.
Сега включваме аспиратора за да избутваме миризмата в обратна посока..........не, че има кой знае какъв ефект. А аспиратора ни е мощен, някъде към 400лв дадохме..еуролукс максима/за вграждане.

Един ден бяхме на разходка и вечерта се прибираме и в къщи ужас. Значи ако сме на почивка не ми се мисли...Сега зорлем трябва при дълги отсъствия да демонтираме гуфрето и да го запушвам с найлонова торба или знам ли и аз какво.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 15:57 от dalil

Общи условия

Активация на акаунт