Нашите кухни- тема 51

• 87 966
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Според мен островите са надценени и ако донякъде разбирам, когато са разположени в самостоятелни кухни, то напълно ме учудва местоположението им срещу дивана във всекидневната. Та по тази причина втория проект ми харесва повече, а с тухли или без е въпрос на личен вкус.
Но мнението ми да не се брои, понеже аз по принцип съм върл противник на кухня във всекидневната  Wink

# 526
  • Нейде из лудите гори...
На пръв поглед и двата проекта ми харесват. Мивката вградена ми се вписва по-добре, хладилника е далеко, подкрепям мнението да е по-близо до мивката. Тухличките си имат чар, но това е въпрос на вкус, на мен такива ефекти ми напомнят на индустриалния стил, не знам дали на теб това ти допада.  Иначе острова, масата и всекидневната са ми в повече. По-добре без остров или вграден, както предложи shadowman.
Каквото и да го направиш, основната ти идея е супер, в крайна сметка нашите мнения са субективни и няма ние да гледаме твоята кухня ежедневно. Направи я така, както ти я усещаш!
Благодаря за споделените красоти   bouquet

# 527
  • В градината...
когато карах по спомени, си мислех, че по-ми харесва първият вариант. Сега обаче се замислям. Вторият ми стои по-изчистен и ясен. Но пък там има много индастриъл /за мен!/. Съветва ли се с Нивиана в нейната тема. Непременно й покажи нещата  Peace

# 528
  • на кой му пука, майна
Проектът от фирмата ми харесва много повече. Дава пространство. Островът няма да ти е удобен, така както е в този варинт. За мен островът е полезен, когато на него са и мивката и котлоните. Така всичко е на едно място и е удобно за работа.
Иначе какво ще правиш на този остров, че да си с лице към всекидневната ? Ще режеш, после ще търчиш към мивката и ще се въртиш , като пумпал...мивка, котлони, приготвяне...  Simple Smile

Плочките са грозни, обаче, може да се помисли за друг вариант.

Дано постът ми не се приеме, като заяждане, нямам такава цел, изобщо  Naughty, просто си разсъждавам  Simple Smile

# 529
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много са ми полезни мненията. Червените тухли изобщо не ги коментирам, защото и на мен не ми харесват. Аз в момента по-скоро умувам чисто функционално как ще е най-добре и най-удобно.

Не знам коя е Невиана и за коя тема става дума, може ли линк?

При мен изобщо не стои въпросът за отделна кухня, изрично сменяме местоположението, за да е общо. Аз не харесвам никак отделна кухня от трапезария и дневна, при мен щеше да се получи да пренасям чинии от единия край на апартамента към другия през коридора и 2 врати....абсурд  ooooh!

Островът за мен има плюсове с това, че имам допълнителен плот, допълнително пространство отдолу за прибиране, плюс лице към дневната и трапезарната маса. Същевременно искаме голяма трапезарна маса и възможност за събиране на повечко хора.....

# 530
  • В градината...
Може да се забави с отговора, но със сигурност ще помогне  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700968.675

# 531
gadamer, на мен много, ама много ми хареса втория проект  Simple Smile Някак си създава чувство за уют, топлина ... Тези тухлички лично аз ги харесвам много, пък дори и да не са червени, а в друг цвят - пак ще стоят добре. Хладилника, където и да го сложите, все ще ти е далеч  Mr. Green За съжаление в големите кухни все нещо не е на една ръка разстояние  Laughing Без остров е по-добре.
Все пак това, което ти е най-близко на теб до сърцето - него избери. Все пак ти ще си ползваш кухнята, не ние  Peace

perunika , благодаря за линка към темата на Нивиана, страхотни идеи има там  Hug

# 532
  • София
  На мен първия вариант повече ми харесва!

Сега мернах една снимка, та се сетих за темата.Много ми харесва така!

# 533
  • Някъде на път....
На мен първия вариант също ми допада повече - стои много по-уютно, а и от функционална гледна точка е много добър- лично мнениеPeace

Съгласна съм изцяло с това:
..... Вторият ми стои по-изчистен и ясен. Но пък там има много индастриъл /за мен!/....

# 534
  • Бургас
И на мен ми харесва с острова. Дава много плот и място за прибиране - аз ползвам остров с размери 220/60 и ми е супер удобно. Освен това маса с размери 200/100 си е за доста хора - спокойно сме се събирали по 10 човека

# 535
  • Някъде на път....
...... Освен това маса с размери 200/100 си е за доста хора - спокойно сме се събирали по 10 човека

А който иска да събере повече хора, си прави ето такава маса  Wink:

# 536
Мили момичета аз имам една молба. Може ли някакви сайтове с идеи за кухни дори и чуждестранни. Иска ми се нещо интересно. Дори ако има сайт с бели кухни ще съм много благодарна Simple Smile Има много момичета тук, които са ориентирани, които могат да съдействат Simple Smile
Предварително благодаря  Simple Smile  Hug  bouquet Hug  bouquet lovekiss Flowers Bouquet

# 537
  • В градината...
А какъв стил  Thinking
Аз съм фен на класическата https://www.google.com/search?q=bianca+cucina+classica&clien … w=785&bih=352

# 538
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мили момичета аз имам една молба. Може ли някакви сайтове с идеи за кухни дори и чуждестранни. Иска ми се нещо интересно. Дори ако има сайт с бели кухни ще съм много благодарна Simple Smile Има много момичета тук, които са ориентирани, които могат да съдействат Simple Smile
Предварително благодаря  Simple Smile  Hug  bouquet Hug  bouquet lovekiss Flowers Bouquet

Любимият ми сайт - http://www.houzz.com/photos/kitchen

# 539
  • В градината...
 Peace oт там черпех идеи за моята кухня http://www.houzz.com/photos/1644082/Perfect-Panabode-modern-kitchen-vancouver

Общи условия

Активация на акаунт