Нашите кухни- тема 51

• 87 930
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
Мисля, че по-добре е този от Лексгруп.Все пак си е класика.Фагор?

# 586
  • Раковски
Хората от фагор разправят, че всичко им се прави в Испания и Франция, докато при фабер някой неща са им турски.

# 587
Благодаря,като цяло сме доволни от марката Фагор,
замислям се да си вземем и бойлер на тази марка,
въпросът е само колко литра да е 10л. или 15л.,
защото искам да е монтиран под мивката,а те са обемисти,
заради голямата си вътрешна изолация,което за нас е още един плюс за Фагор.
Наистина Фабер е най-доброто решение,но когато човек търси алтернатива може да намери и друго решение,за нас е важно това поради малкия бюджет с който разполагаме(предполагам и други хора са така),така ще процедирам и при избора на мивка и смесител(за сега съм се спряла на Фат и Видима),по-трудно ще е при избора на самите механизми за кухненските шкафове(там ще бъда безкомпромисна Блум или ...Кажете вие за алтернативас високо качество на достъпни цени в Пловдив)

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 08:59 от doroti1

# 588
  • Раковски
Моето мнение за мивка е да вземеш друго, в ценовия клас на Фат може да се вземе по-добра мивка и с по-добър дизайн, че техните от 15 години са едни и същи. Обкова (механизмите) с добро качество е горе-долу на една цена при всички марки, но и според зависи, също така трябва да се изберат правилно, значи добри механизми са блум, хетих, хефиле, грас, всичко се продава в техните магазини в  Пловдив.

# 589
Ето за това обичам форума,винаги има какво да се научи
кажи сега кои други мивки мога да погледна,и къде мога да ги видя на живо
Благодаря за предложението Shodowman,къде са им магазините за обков на тези марки
изписвайки на Гугъл все ми излизат складови бази

# 590

Е тва си взех,не е марка,ама е много функционално..250лв.

# 591
  • Раковски
Ето за това обичам форума,винаги има какво да се научи
кажи сега кои други мивки мога да погледна,и къде мога да ги видя на живо
Благодаря за предложението Shodowman,къде са им магазините за обков на тези марки
изписвайки на Гугъл все ми излизат складови бази

блум е в домостроителния на Скобелева майка, хетих е в Салекс на излизане от Пловдив (голямо конарско шосе), грас са до втора градска поликлина а хефиле в една улица срещу бриколаж. МОга да дам и по-точен адрес, но по-скъсно. За мивка бих препоръчал санитек, в нас съм с фат и нещо не ми харесват, лесно се драска дъното, ако изтървеш нещо от горе може да се отчупи парче от нея,пукат се и ако сложиш гореща тенджера отгоре и.

# 592
Здравейте на всички !
След 4 месеца безсъние,мнооого нерви и смъкване на килограми  Laughing ....за пари е излишно да споменавам  Laughing(..ако желаеш на някой зло -прати му майстор....),мога да се похваля с чисто ново, вече напълно обзаведено жилище.
Ако имате възможност стойте до майстора.
Благодаря ви на всички за съветите!
Пожелавам на всички да си направите най-прекрасните и уютни кухни и да си готвите с голям  мерак и любов!
Продължавам да ви чета.Станахте част от ежедневието ми....  bouquet
(нещото ,което единствено ми липсва е сушилня за дрехи-може ли някой да ми прати линк  Embarassed)
Благодаря ви още един път !!!!!!!!!!!!!!
Следва освещаване след Н.Г.,рожден ден и кръщене в един ден.... Simple Smile

# 593
  • София
PRESIPO ,бива ли да се хвалиш без снимки!!!Покажи,моля,резултата от усилията ви.

# 594
 Laughing
аз бях пускала на кухнята и тук - таме някой неща  ,ще снимам вече в детайли  ... ок Laughing

# 595
Здравейте, имам въпрос за качеството на материалите. Знам, че всичко е относително, но може ли да ми класифициране по качество ПДЧ на кроношпан? Имам нещо спомени, че не е най-доброто. Става въпрос за корпуса на кухнята. По-конкретно е следното: Kronoshpan 8100 sm (перлено Бяло) – 18мм ,фладер: Няма, кант: 8100 sm - 0.45мм
Може би е редно да уточня, че цената на кухнята предполага доста скъпи материали.  Rolling Eyes
Благодаря!

# 596
  • Раковски
За мен кроношпан са най-зле от към качество на ПДЧ-то, че и за покритието им е калпаво, като се реже понякога се кърти лицето. Добри материали са Егер, Глънц, Водего, Каиндел ( с някой условности), бих добавил и не толква реномираните Акритас и Орма за по-добри от Кроношпан.

# 597
За мен кроношпан са най-зле от към качество на ПДЧ-то, че и за покритието им е калпаво, като се реже понякога се кърти лицето. Добри материали са Егер, Глънц, Водего, Каиндел ( с някой условности), бих добавил и не толква реномираните Акритас и Орма за по-добри от Кроношпан.

Дори и когато става дума за корпус и цокъл, а не за плот примерно?

# 598
  • Раковски
За корпус ще стане, но щом няма да се вижда и всякакво бяло става. За цокъл също ще стане, но ПДЧ цокъла с времето се раздува при миенето на пода, може да се замени с ПВЦ цокъл с алуминиево фолио или чисто бял ПВЦ.

# 599
  • София
shadowman , специално на теб ти благодаря за идеята за кухнята ми без водобранна лайсна. Стана много хубаво както ми предложи.

Общи условия

Активация на акаунт