90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 919
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • София
luss кетчупът не е режимен за варива, защото има захар. Освен това картофеното пюре, за да е режимно трябва да е без масло и мляко.

За кетчупа ще имам предвид, ама сложих й малко, иначе картофеното пюре е само със сол...

# 556
ЦЕЦ, продават сушени фурми, не съм чела дали имат нещо.

Колко плодове ядете в плодов ден? Аз свалям смешни грамове или нищо и започвам да си мисля, че порциите са ми големи. За предния плодов имам 2 банана, круша и 2 ябълки. Днес пак съм 0.
Да трябва да проверя в някой зеленчуков магазин тези,които се продават насипно... Thinking
Аз нямам точно количество плод,което изяждам в плодов ден.Лятото съм изяждала и 5-6 кг. диня +100 гр. ядки за деня,след което пак съм сваляла  Crazy
Яж не се тревожи,не стой гладна в плодов ден!

# 557
Добър ден,момичета,след вчерашните въглехидрати имам малко минус че -200гр,за три дни -700гр,при положение,че съм с МЦ,не е зле:)Днес плодуване,най страшното за мен,мисля че ще умря от глад,ама ще пия топъл чай да се залъгвам,ще изям 5 порции плод по 200гр през два часа,ще започна в 12 на обяд,банани,после ябълки а довечера грозде и 100 гр сурови ядки.
Хубав ден

# 558
  • при най-добрия мъж...
Здравейте и от мен.Тази седмица нещо ми е крива Twisted EvilВече съм сигурна,че МЦ пак ще подрани и кантара се е заковал на едно и не мърда.Само едни 100 гр ходят нагоре-надолу.И корема ми се е подул,ужас!
Днес ВХГ:
з-кафе и 2 кивита
о-мисля си за арабска салатка с кус-кус
в-домашен морковен кейк и черен шоколад

# 559
Привет!
И аз да се похваля. След вчерашните въглехидрати - днес хубав минус... Освен това премерих талията намаляла е с 2 см. От началото на тази врътка, за 3 четворки съм -1.5-2кг, които варират в различните дни, но отределено се посвивам в обиколките и съм много стриктна, нищо не ме изкушава. Така се харесвам- днес в офиса има баница и тиквеник, но аз не ги поглеждам...
Всъщност днес ми е 12 ден и след днешния плодов утре пак ще имам минус, но знам че той няма да е все още затвърден. Режимът е страхотен. Да!

По отношение на ориза, аз съм замразявала агнешка дроб сърма и си беше перфектна след размрадяване и затопляне в микровълновата./но това беше лятото и аз не бях в режим тогава/

Днес плодчета - з- 2 ябълки, о- печена тиква, след обяд имам още 2 ябълки, може би и тиква.
Довечера съм решила да ям зеленчуци, че тия плодове имат много плодова захар. Ще си направя доматки с печени чушки, лук и краставичка.

Забелязала съм, че когато съм на този режим получавам някаква особена непоносимост към въглехидратите.
В хладилника имам един кекс от първия въглехидратен. И снощи, с предишната си настървеност към сладкото, започнах да вечерям - кекс. Едно пърче, второ, трето. Супер вкусно!  След това излапах и редчето натурален шоколад.
И като ми стана едно отвратително сладко, чак противно... Вероятно си вдигнах яко/както казват синовете ми/ кръвната захар...

Скрит текст:
Ами налях си 50 мл червено винце и си оправих вкуса.

Embarassed

Вече никакво прекаляване с въглехидратите.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 11:21 от hrisi_a4o

# 560
Less, на колко години е детето? Защо го подлагаш на диета.
Добро утро, чак сега успявам да седна
Голямо готвене  Tired
Кантара е леко нагоре, днес ще консумирам печено в тава-от нашите си режимни неутрални зеленчуци, свинска кайма, печени чушки. Всичко редено на етажи, най отгоре печени чушки, салата зеле сс целина

# 561
Здравейте гугутки  Mr. Green кантара малко се колебаеше тази сутрин  Thinking но ще се опрай той , ама повече от 2 кг надолу от началото на почивката вече  почти 3 седм. неще да слиза , и все се колебае нещо . Днес менюто е :
з-банан
о-спагети с кетчуп
в- броколи със сирена  
Naughty (вече задължително , че снощи имах гости и пак не остана време за тях , н0 днес ще са те - иначе ще ям бой  Tired ха ха

# 562

Забелязала съм, че когато съм на този режим получавам някаква особена непоносимост към въглехидратите.
В хладилника имам един кекс от първия въглехидратен. И снощи, с предишната си настървеност към сладкото, започнах да вечерям - кекс. Едно пърче, второ, трето. Супер вкусно!  След това излапах и редчето натурален шоколад.
И като ми стана едно отвратително сладко, чак противно... Вероятно си вдигнах яко/както казват синовете ми/ кръвната захар...

И аз забелязах подобно нещо. При мен обаче идва след второто парче, а не след четвъртото, но все пак. Не мога да кажа че съвсем съм загубила желанието си за сладко, но просто не мога да поема извънредно голямо количество. С нетърпение чакам въглехидратна вечеря, с удоволствие си приготвям всякакви вкусотии и им се настървявам като ги правя, а накрая изяждам доста малко.  Друго хубаво нещо е, че всичко сладко, което консумирам е домашно - без валички, сладкишчета с оцветители е т.н. Откривам и че се научих и да приключвам с храненето след като почувствам, че съм се нахранила, а не когато си изям всичко отредено за мен.
 В крайна сметка това е и целта на диетата- да се научим да се храним, а не да свалим килограми, както беше написал някой - липсващите сланинки са в бонус!

# 563
  • в окото на щастието !
Добър ден   bouquet Таня  Hug. Благодаря на всички за поздравленията , а и за подкрепата .  Hug Истината е , че без темата нямаше да се справя въобще . Четейки , все повече се надъхвах да започна , но числото 50 ми изглеждаше страшно , и не си вярвах  . С днешна дата то вече е 25 и не е недостижимо, въобще . Затова и ще продължавам да съм тук и да помагам, както и на мен са ми помагали , за да се чувстваме красиви и със самочувствие . Е, аз още не де, но един ден  Laughing Hug
 Така - вчера не се отчетох - ядох яйца - 3 за обяд , 2 за вечеря с печени чушки за салата . Закуската беше 20 тина зърна грозде .  Тази сутрин си имам грандиозен плюс, но е вода , при мен си е нормално.
 Днес - закуска - грозде , продължавам същата чепка от вчера , обяд - леща чорба и варен картоф на салата , за вечеря - същото - наполовина и с доматена салата с лук .
Тинки нещо обясняваше за соления и постен обяд , но е написала - закуска , нека се поправи, за да не сгреши някой неволно .

# 564
Момичета отслабва се само при калориен недостиг!

# 565
  • в окото на щастието !
Тъй ли ???? Аз не знаех !  Shocked

# 566
  • гр.София
Тъй ли ???? Аз не знаех !  Shocked
Joy Joy Joy

# 567
Привет и от мен, аз днес съм на вода, втори воден, утре ще се отчитам, но втория месец не свалям така, като първия и не вярвам за един ден нещо кой знае какво да се промени, най-много да смъкна две кила, които ще си влача нагоре-надолу целия трети месец TiredМного ядове в работата, дано се оправи всичко, че нервите не ми се отразяват добре ooooh!

# 568
Привети, прекрасници  Hug! Ето ме и мен с отчета- след вчерашните 5 яйчица - 3бр. сварени за обяд със салатка и две на тиган за вечеря без нищо - днес кантарев е на нула, което ми се случва за първи път след такъв ден- май ще трябва да се обърна към яйцата  Mr. Green, а за днес - з. фреш от моркови /знам, че не са плод, но реших за разнообразие да пийна такъв фреш/, о- картофи на фурна с кетчуп /късно прочетох поста на Нана  Embarassed, няма да слагам кетчуп следващият път/ в.- ще е само картофки на фурна със салатка от домати. Желая ви прекрасен ден и приятни и слънчеви събота и неделя  Hug

# 569
  • София
Less, на колко години е детето? Защо го подлагаш на диета.

Детето е на 15г 8 мес. Всъщност благодарение на нея съм на диетата. Не бих я подложила на никаква диета, защото не е дебела, закръглена е, а от д-то няма как да се отърве - наследствено е... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но наистина има излишни 5-6 килца за да бъде в перфектна форма и аз имам около 7-8 за сваляне. Дойде и каза, че започва 90-дневна и ме моли да й готвя режимно и ако искам да се включа... та това е историята. Разбира се, че ще я подкрепям, защото диетата не е гладна. Освен това няма да й позволя да прави воден ден. Да го направи течен - само айрян например...

Общи условия

Активация на акаунт