90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 916
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да - диетата наистина действа!

# 541
  • София
Здравейте и тази сутрин. Аз нали мислех уж да не се качвам на кантар известно време но неустоих. Е - нулев резултат, и понеже ми е обикновен кантар, даже си мисля, че има и леко завишаване.  Rolling Eyes
Нищо де, решила съм и ще си карам. Вчера плодовия приключи по план в 18:45 с общо 1 банан, 6 сушени смикини, 5 ябълки и сурово кашу.
Днес 3-та четворка - белтъчини.
з - банан и нес кафе със стевия;
о - мисля да си купя свинско със зеле, ако не пържола със салата;
в - кюфтета на скара и салата

# 542
  • гр.София
Добро утро и от мен  Hug
днес въглехидрати ммм...  Mr. Green
з-ябълка
о-спагети с гъбен сос
в- филия с теч. шоколад и малко шоколадов сладкиш  Party
днес кантарчето е на 0, май много сме зациклили на 64-62кг.  Whistling
няма да се даваме  Naughty
хайде хубав ден от мен   bouquet

# 543
  • София
От вчера и аз с детето започнахме да диетуваме.

Вчера детето:
-банан
- пил. пържола + домат и краставица
- 1/2 пил. пържола + 1/2 домат и краставица

Аз:
-грозде
- зелева салата + крема сирене + парче кашкавал
- 1/2 от обяда

Днес детето:
- банан
- картофено пюре с кетчуп + краставичка
- 1/2 от обяд

Аз:
- 1 ябълка
- картофено пюре с салата - домат+раставичка+чушка
-1/2 от обяда

С нетърпение чакаме сутрешния ден

# 544
Добро утро и от мен
за 38 дни само -5,7 кг.Как Ви се струва ,малко ли са.Смятам да включа турбото.Аз за втори път правя режима,като почивката не съм я спазвала.Не че се хваля ,ама е така.Първете 10 дни кг.вървяха леко нагоре,но след това нещата си дойдоха на място.Търпение му е майката.

Искам да попитам някой замразявал ли е чушки с ориз във фризера,дали след това стават за ядене
След вчерашен плодов-1,2 кг.Супер.Днес белтъчен-з-1 банан,о-зелева салата+кюфтета,в-мисля да е риба+зелева салата.

Хубав ден.

# 545
Добро утро Simple Smile Не съм ви навестявала от известно време, че бях на гости за 4-5 дена и после се и затрупах с работа в къщи, сега ще се върна да почета малко назад. Иначе аз си продължавам, няма отказване Simple Smile Утре ми стават 20 дни от както съм в почивка и от както съм в нея съм се разделила с още 4,5 кг newsm44 Най-вероятно скоро ще дойде моментът на задържане, до тогава ще се радван на всяко прогонено от тялото ми грамче Simple Smile Докато бях по гости имах леко отпуснато хапване, но като се прибрах в къщи си бях на абсолютно същите кг на които бях като тръгвах, а очаквах да видя 1-2 в плюс Simple Smile
Успех на всички Hug

# 546
  • София
luss кетчупът не е режимен за варива, защото има захар. Освен това картофеното пюре, за да е режимно трябва да е без масло и мляко.

# 547
neli_asneli , аз съм замразявала чушки с ориз и не ставаха за ядене след това.

# 548
Sunny29
Благодаря

# 549
Вчера след успешен плодов - 600 грама надолу.

Днес съм на белтъчен, още го мисля. Гледам в обедното ни меню някаква риба има, може да я съчетая със салата и готово. Вечерта мисля да са яйца на очи и салата краставици.

Хубав ден   bouquet

# 550
neli_asneli , аз съм замразявала чушки с ориз и не ставаха за ядене след това.
ориз и картофи не се замразяват. Чушки, ако са в буркан не би трябвало да има проблеми Peace
Аз картофено пюре му викам на пасирани картофи с олио и подправки Crazy утре даже мисля да си направя + няколко смлени на паста сурови фъстъка Crazy Дали няма да не накаже кантарев,а Wink

# 551
Добро Утро и от мен!
Вчера завърших деня с един банан... (не ,че тази информация е много важна ама да кажа)
Много бяха ми се прияли фурми и се засилих вчера да си купя,ама се зачетох ей така и установих,че в тях има глюкозен сироп! Shocked Супер,а аз до сега ги гъчех в плодови дни! Някой знае ли дали има без такъв сироп да се продават?
За днес и идея си нямам какво ще ям,че ми е малко напрегнат деня,по-късно ще се отчета!
Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 552
ЦЕЦ, продават сушени фурми, не съм чела дали имат нещо.

Колко плодове ядете в плодов ден? Аз свалям смешни грамове или нищо и започвам да си мисля, че порциите са ми големи. За предния плодов имам 2 банана, круша и 2 ябълки. Днес пак съм 0.

# 553
аз за вчерашен плодов
з-1 банан
о-фреш от 2 портокала средни,почти големи,50 гр ядки микс
17,00часа-фреш от 3 големи портокала ,адки микс50 гр.сурови естествено
19,00 часа 1 банан

# 554
Здравейте да споделя нещо интересно с вас. Може би по-подходяща за децата от колкото за нас, но определено е по-здравословна от обикновените торти.

http://drugata-realnost.com/?p=1539

Общи условия

Активация на акаунт