Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 18
Ама ти какво си мислиш, че в казармата е било пансион ли? Как така няма да става? И най големия сънливец да е още на първата сутрин ще осъзнае че играта има нови правила. И стечение на месеците ще свикне до такава степен да става рано, че поне една година след казармата ще става в 5 сутринта и ще започва да се готви за физзарядка. Просто и най-голямото лайно да е някой, в казармата се променя поне малко, защото там никакви номера не вървят.

# 16
 • Мнения: 39 221
Кой е казал, че не става Simple Smile казвам, че и да става, докато е там рано, и каквото му кажат, това да прави, ако не е възпитан и ако няма желание, след като излезе от казармата, пак няма да го прави. Това виждам аз с очите си сред мъжете, които познавам.
Въпреки че за ставането рано, ако му се налага - да, но ако работното му време е от по-късен час, от какъв зор ставането рано да се брои за плюс? Това не е нещо кой знае какво, според мен  Simple Smile

# 17
 • Мнения: 18
Не говорим за плюсове или минуси. Говорим че в казармата се научаваш да поемаш отговорност за действията си и да заставаш зад гърба на другарите си. Все качества необходими на един мъж за да създаде и запази едно стабилно семейство. На някои им се отдава и без казарма, но това е така защото живота им е бил своеобразна казарма. Мамините синчета един ден просто ги изритват от гнездото и те осъзнават че са пропуснали да се научат да летят. Гледай на казармата като на полигон за учене на малки птички как се лети. Simple Smile По добре да си разбиеш главата н аполигона, отколкото в истинския живот.

# 18
 • Мнения: 39 221
Не говорим за плюсове или минуси. Говорим че в казармата се научаваш да поемаш отговорност за действията си и да заставаш зад гърба на другарите си...

Според мъжете около мен (или поне според 90% от тях), тези, които по принцип са отговорни правят това и преди, и по време, и след казармата. Тези, които не са, не го правят никога. Включително в казармата, където се научават още по-добре да се скатават и да товарят другите с техните задачи по един или друг начин. И после го прилагат успешно и в живота си.

# 19
 • Пловдив
 • Мнения: 5 912
Не твърдя че осиновителя не може да обича детето си, но не може да сравниш емоционалната връзка която има между биологичен родител и дете и между осиновител и дете. Имам познати на които детето им се обеси когато разбра че е осиновено, а те толкова много го обичаха...  Cry
Ако беше вярно, емоционалната връзка в тази наистина тъжна случка трябваше да липсва още преди детето да разбере, че е осиновено.
У повечето хора е природно заложено да искат именно рождено дете (това е положението, колкото и някои да се чудят защо Х или У пробва ин витро до дупка, вместо да осинови), но това с емоционалната връзка е яко изсмукано от пръстите.

*****
А защо винаги, мама му стара, намеси ли се казарма, се намесва и раждане? Аз нищо общо не виждам между двете.  Laughing

По темата за правенето на истински мъже - казармата няма как да прави чудеса, но определено носи житейски опит (което според мои познати мъже е най-ценното в нея) и допринася за създаване на умения и навици.

# 20
 • Мнения: 18
А раждането не носи ли житейски опит? Разбира се че казармата не върши чудеса, но частично подлага индивида в състояния близки до оцеляването и го подготвя за такива ситуации в цивилния живот.

# 21
 • Пловдив
 • Мнения: 5 912
Житейски опит с широка извадка хора, с които прекарваш дните си дълъг период от време. Иначе всичко носи опит. Wink

# 22
 • Мнения: 10 927
А раждането не носи ли житейски опит? Разбира се че казармата не върши чудеса, но частично подлага индивида в състояния близки до оцеляването и го подготвя за такива ситуации в цивилния живот.

Нали вече се ражда секцио. Оперират те от бебе под упойка.

# 23
 • Мнения: 18
Това вече е друга тема. Трябва да пуснем тема: Правеше ли раждането без секцио от жените повече жени?  Joy

# 24
 • Kопенхаген
 • Мнения: 664
Вчера в новините чух, че имало предложения да се възстанови редовната военна служба.

# 25
 • Kопенхаген
 • Мнения: 664
Това вече е друга тема. Трябва да пуснем тема: Правеше ли раждането без секцио от жените повече жени?  Joy
Марамунката, очакваме темата ти в Клюкито с интерес  Laughing

# 26
 • Мнения: 18
Беше обещано че веднага ще се въведе военно обучение в училищата. Само че то обещаването не е като даването. Не знам по мъж ли е този дето е бил в казарма ама знам че този дето не е бил ни с оръжие може да борави, ни противогаз да си сложи, ни дърва да нацепи(ако не е на дърва в тях разбира се), ни отговорност да носи. И най-големия келеш да си, като те пуснат сам самичък с един зареден автомат да пазиш на полосата, веднага ще възмъжееш. Просто веднага осъзнаваш че играта е загрубяла и момента не е да мислиш за кръчми и дискотеки ами започваш да се ослушваш дали това в мрака не са стъпки и си гледаш часовника за да видиш кога ще ти свърши стойката защото тя е 2 часа а навън температурата е -30 и духа зверски вятър а ти няма къде да се скриеш(а и да искаш не можеш).

# 27
 • Мнения: 39 221
Аз пък познавам мъже, които не са били в казарма, но носят много добре на отговорност, както и доста, които са ходили, но така добре бягат от нея, че да им завиди човек. Според мъжа ми точно там са се научили как да го правят  Mr. Green и каза, че тези, които не са свикнали да правят елементарни неща и там са мели плаца насила, сега с пистолет не можеш да ги накараш да хванат метла.
Той си умря от смях с тази тема  Simple Smile
Аз пък не ща мъж, който чака дърти години (имам предвид пълнолетие), та тепърва да се учи на оговорност. Късно е, късноо  Mr. Green

# 28
 • Kопенхаген
 • Мнения: 664
Човече, или съпругът ти навремето си е платил и не е влязал в казарма или е бил от скатавките там. Та за това му е толкова смешно Grinning

# 29
 • Мнения: 18
Име една такава работа. И аз съм на същото мнение. Има казарма и казарма.

Общи условия

Активация на акаунт