Правеше ли казармата от мъжете повече мъже?

• 80 137
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
По радиото БНР София , слушам как ще се справим с агресията в училище ...
Инициатива на млади татковци /явно в казарма не ходили/...Слушам и не вярвам на ушите си ...

.С розови тенески ....като облечем татковците и синовете ни!!!
И ги пратим в училище да пукат розови балони !!!че да стреснат агресивните сополанковци.

Коментирайте...че настръхнах  от ужас, само като си представя страшния  пинкО татко...

# 586
какво да коментираме, вместо да си възпитаваме децата , следваме пак американците, сега ще има бой заради розовите тениски

# 587
Детето ми е 5 клас, бащите на съучениците й и нейният са 40-50-60+ годишни, т.е. ходили в казарма, всички подкрепят инициативата. Нас не са ни карали, само децата участват. Розови или бели са тениските, по избор.
Днешното училище (поне нашето квартално) е на светлинни години от моите и на съпруга ми спомени. Агресията наистина е изкоренена, може тук там да се появи нещо, но проблемът се решава на секундата. Не знам кого следваме, но резултатите са повече от прилични за съвсем кратко време.

# 588
искате да кажете, че е имало агресия преди време и всичко е потушено, още преди тази инициатива, наистина ли

# 589
Винаги е имало агресия и тормоз. Умирах от страх, когато детето ми тръгна на училище, защото моите спомени от 80-те са...
Но да, не е първата инициатива това, още от 1 клас им се набива в главата. Никога няма да бъде всичко цветя и рози, но определено мерките доведоха до огромна промяна. Под мерки имам предвид включване в учебния материал на такъв за човешките взаимоотношения, каква да бъде реакцията, как да окажат първа помощ, какво да направят, ако видя тормозено дете или възрастен и т.н. + строг контрол (камери, дежурни учители на всеки етаж, изгонените ученици стоят при дежурен отново, не се мотаят насам натам и подобни).

# 590
  • Русе
 Party
Как не, ей сега ще кажа на синът си (14г.) да си спретне розовата блузка и аз така и отиваме, веднага!
Абе що не си го @@@@... Мен през комунизма комсомолец не можаха да ме направят, сега ли заради други подобни @@@@@@ ще уча децата си да са за посмешище, щото да уйдисали на някого, айде у лево, тъй да се каже.
 На всичкото отгоре децата ми са в едно от престижните училища на града ни, може би най-престижното, ако се приеме, че се е запазил смисълът на думата поне малко  Confused. Уви същата работа като навсякъде...

Няма по-голяма изродщина.

Това да спрем насилието по този начин е като дето бабите викат на внуците:
 "Изяж си всичко, храна не се хвърля, защото имало хора 'дето гладуват" И как като дет'то си изяде всичко, гладните ще почувстват подобрение - никак! Не е това начина, сещате се може би  newsm78. Това е поредната лигавщина като несъществуващия празник  св Валентин.

ПП Замисляте ли се какво изразява тази розова блуза, облечена от мъж? Аз няма нищо против педе@@те, но ако не се мотаят покрай мен, нямам нищо против тях. Обаче да се правя на такъв, хайде нЕкой друг път  Wink!

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 17:04 от ramlim

# 591
...Розови или бели са тениските, по избор...
http://dariknews.bg/uploads/news_images/201502/photo_verybig_1400367.jpg

Скрит текст:
Розовото май само последните годни го свързват с гейовете, най-неуверени в себе си са набори 70-80. Преди и след тях го имат за нормален цвят:
http://mamiskincare.net/wp-content/uploads/2015/11/new-ideas-wit … ernot-379x297.jpg

http://fingerthumb.typepad.com/.a/6a0120a6183221970c0134898544a8970c-800wi

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/de/29/83/de2983623580a … 396791c8d7e80.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_ioOE0JeDX7Q/SkiPrUycu2I/AAAAAAAAAQU/cr … +Wearing+Pink.jpg

Какво гейско има в това?

Не набивайте в главите на децата си предразсъдъци.

# 592
  • Русе
Затова нека уверените в себе си ходят както си искат и да не се чувстват насилени, и въобще да не ни занимават с глупости. Нас и децата.

# 593
Добре де ...Защо всички инициативи са в розово...рак на гърдата, токчета хвърчаха с розови пухчета от маратона в подкрепа на жените с токчета, после розови перуки в подкрепа на болни от рак......все пинко, все за розови очила ни абонират?
Това не е ли репресия с избора на униформа всеки път ?  
Все за розовото се хващат... newsm78 съвсем тенденциозно си е!

Най-толерантно е точно това поколение 70-80...  Wink
Нагледахме се на много простотия, която дори не я забелязвате по младите, защото нямате база за сравнение...! Каквото ви предложат и лапате като шарани!
Сори , отказвам розови тениски на синовете си...  
Бледорозовата риза я има и баща ми в гардероба си от време оно...1940год....И днес е достолепен мъж с изискан гардероб...
Никак не е открита топлата вода днес... 
От елегантното розово до гейското бонбонено розово ...светлинни години ограмотяване ...

Това с избора на бяло, беше съвсем между капките, вяло казано... ooooh!

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 18:17 от маманет

# 594
Не съм се замисляла защо розово, но по принцип е прието, че е символ на доброта, любов, вероятно затова.

Бледорозовата риза я има и баща ми в гардероба си от време оно...1940год....И днес е достолепен мъж с изискан гардероб...
Никак не е открита топлата вода днес... 
От елегантното розово до гейското бонбонено розово ...светлинни години ограмотяване ...
Именно това казвам и аз.
Гейско бонбонено розово ли са насилили децата ви да сложат? Не го вярвам, това е само в главите ви  Peace

Затова нека уверените в себе си ходят както си искат и да не се чувстват насилени, и въобще да не ни занимават с глупости. Нас и децата.
Резултатите от тези инициативи са очевадни, затова съм за. При нас за родителите никой дума не е обелил, съмнявам се и вас да са ви насилвали.

# 595
  • Русе
Като няма казармена униформа, да ходим с пед@@@@ка щото видиш ли сме толерантни. Друг път. Човек може да е толерантен, обаче всичко си има граници. Холандия си има в армията гей-роти. Много ми е интересно ако някой от тези от югоизток дето идват поубиди така леко някой розов, към кого ще сме толерантни най-напред. Смешно то, много смешно .....

# 596
 Joy
Търсите под вола розово теле.

# 597
  • Galaxy 13197853088
Кога имаше повече насилие в
училищата? Сега или преди?

# 598
  • Русе
 Мислех си, че отговорът не е труден, но явно като се облечеш (не е конкретно към автора на горното мнение) по някакъв начин и с подходящи очила виждаш друго.
 Преди 20г. имаше  сбивания между децата, въпрос на чест или нещо подобно, но всичко стигаше до два шамара или ритник.
 Но сега се бият, дори убиват за удоволствие, защото в компютърната игра било така, или защото употребяват разни неща или знам ли? И най-вече защото е безнаказано. Също, защото от родителите си не получават възпитание свързано с човечност и милост към хората, а само злоба, ярост и насърчение да са "най-добри" без значение на средствата. И после като се направим на педе@@@@ ще се решат нещата? Ами то, след като вече няма насилие, защото проблемът е решен, защо продължавате с тези глупости?
  Добре, ами ако някои жени с по-свободно облекло и характерна професия, или обличащи се така непрофесионално  Grinning се обидят, че някой ги нарекъл еди как си (каквито е възможно и да са Grinning) и се почувстват дискриминирани, какво ще пращате децата си на училище облечени така ли? Или имате лошо отношение към тази част на обществото и няма да ги защитите? Или ще кажете това е друго.
 Ветропоказатели!

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 08:53 от ramlim

# 599
Насилие винаги е имало.
Но разликата е в без помощта на имащите власт в училище да раздават справедливост.
/То май е общодържавно отношение/
Ако преди на агресивните ученици Макаренко издърпа веднъж ушите,  те кротваха за една учебна година поне...
Сага се пишат безкрайни препоръки, доклади, търсят се психолози, производители на евтини розови блузки и балони,  с които да се борим за правата на всеки "фъстък"с очила.  
Във всеки клас има поне по 3-4 малки потенциални престъпника -тартори и въртят на пръста си всички, защото знаят, че ще им се размине...И още толкова, които се поддават на тяхното влияние. Това е половината клас. Другите са  3-4 отличника, 2 -3 бърборани, и 1-2 аутсайдери...
Та нали, ако директорката ги изгони ще намалят парите за зверилника?
Та нали, ако учителката го изгони, ще и сложат други още по лоши в класа?
------------------------
Най-добре е да облечем тениски и да покажем колко сме безпомощни ...
Те така правят слабите в джунглата... или се обличат в "страховити" одежди или се "маркират" с изпражнения  ...
-----------------------
Това и голата истина Госпожи майки!
Не обичам насилието, но когато средствата са изчерпани, някой трябва да понесе отговорността.

Общи условия

Активация на акаунт