Тема 3 - МАЙски коремчета започват да личат

• 26 164
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Ето ме и мен след рекламите Simple Smile)))

Днес бях на преглед- регистрирах се в ЖК.Докторката ми видя,че съм била с обърната матка, при все прегледи досега никой не беше забелзал, но нямало да има проблем, просто каза,че както на някой носа е прав, а на друг чип, така и при матките има разнообразие.
Взеха ми кръв, урина и вагинален секрет.
Това се покрива по ЗК.
В Св.София си пуснах и скринин-54 лв, както и ХИВ и Васерман -20 лв, и едно HBsAg - 15 лв, незнам какво е.
Прави ми ФМ-всичко нормално , даже бебо се развива с 1 седмица напред. В този случай може да се роди по-рано. Измести термина с 1 седмица, но аз нищо не мърдам, те така или иначе всеки път мерят разни неща и не може все да го местим. Чакаме в началото на май до към средата.
Живо и здраво да е,. Нухална гънка 0,10 см.
видяхме му ръце, крака а бе мини човече 6,29 см. Сладур. Такава дискотека му спретнах с моята кашлица,че той само си лежеше доволно подпрян с една ръка, а другата е махаше.
Изписаха ми да продължавам със сиропа Стодал, и парацетамол за всеки случай.

Тъй като в лабораторията не ми дадоха нищо като списък какво да чакам за резултат, аз си поисках, все едно престъпление, даже ми се обърна внимание,че има 2ри ист.ААА ама как иначе ще знам какво ми правят. Не помня наизуст медицински неща, да бяха данъци и стандарти, ама медицински сори.

И така следващ преглед след 1 месец, ще се чуем с лекарката за резултатите. МНого се вълнувам.

# 661
Здравейте мамчета, много благодаря за всички съвети, честно казано очаквах повече упреци Blush

По мои наблюдения, тук се пише много повече от колкото в ФБ  Flutter

А за контракциите, хубаво е да знаем какво представляват, но дано не го усетим до май месец  Praynig

Наташка, стискаме  с бебо палци да си вземеш изпита  Satisfied

# 662
просто каза,че както на някой носа е прав, а на друг чип, така и при матките има разнообразие.
Направо се смях с глас  Joy То си е така де, ама много смешно звучи  Joy
Радвам се, че си имала позитивна среща с док и бебо  Hug
Да ви кажа, на мен ми е много странно, сега като не ми е толкова лошо, знам, че расте бебе в мен, обаче понякога забравям, признавам си  Crazy Embarassed Когато започна да го усещам, знам, че няма да е така, ама сега ...

# 663
Ех, че хубав ведър ден!  Simple Smile Дано повечето ни да са такива, момичета! Да ви се похваля какво си купих онзи ден като си търсех яке. Ама го бях сложила в шкафа и съвсем бях забравила за него!
Мляко за тяло на Ив Роше с дъх на току-що откъсната праскова! Гледах и за някакъв крем за лице, че все не мога да уцеля на подходящ за мен, но така и не се реших да си купя. И на касата ме очакваше изненада! Simple Smile Имало (на всички щандове на Ив Роше в страната до 30 ноември) промоция - 20% отстъпка и подаръче - тестер тубичка с 15мл. крем за суха към мазна кожа (питаха ме дали искам този или за кожа с бръчки). И тъй - шише с 400мл. мляко за тяло, което принципно струва 9,08лв. ми излезе 7,26лв. и ми дадоха този крем. Така, ако съм доволна ще си го купя, пък 15мл. хич не е малко! Ах! Simple Smile И сега се изчипах с един сапун с ягода от ДМ, от който не съм очарована, въпреки, че бил изцяло от натурални съставки, един куп хубави неща пише на опаковката. И се намазах с млякото за тяло (веднага попи, изобщо не е много мазно) и нежно ухая на прасковка! Препоръчвам! 

# 664
това е малко гинеколожки хумор, явно Simple Smile)))

просто каза,че както на някой носа е прав, а на друг чип, така и при матките има разнообразие.
Направо се смях с глас  Joy То си е така де, ама много смешно звучи  Joy
Радвам се, че си имала позитивна среща с док и бебо  Hug
Да ви кажа, на мен ми е много странно, сега като не ми е толкова лошо, знам, че расте бебе в мен, обаче понякога забравям, признавам си  Crazy Embarassed Когато започна да го усещам, знам, че няма да е така, ама сега ...

# 665
И на мен при първия преглед ми казаха,че съм с обърната матка, а с предната бременност нищо не ми бяха казали Simple Smile

# 666
  • София
Колко често ходите на прегледи? Аз ходя на частно и по здравна каса - обаче все ми се иска да са по начесто прегледите.
И да ви питам още нещо - сърбят ли ви гърдите? Мен вечер и сутрин много ме сърбят - предполагам е от хормоните; иначе понякога са ми по-надути гърдите, друг път по-спаднали. При вас как е?

# 667
Тъкмо изревах от болка! От три дни имам страшни болки в зърната. Все едно точно посредата някой ме промушва с игла. Неочаквани са тея болки и траят по няколко минути. Направо чак лицето ми изтръпва от болката и чувството за дискомфорт. Но не са ме сърбели... Да не би да са наедрели и кожата да ти опъва?

# 668
CieraLeon , радвам се че всичко е ок с малкото човеченце   Hug
Против стрии си взех олиото на Юсерин, попива отлично и мирише приятно Peace Преди ползвах Мустела и определено съм доволна, но миризмата не ми допадаше  Sick
Наташка Начашка имаш и моите стиснати палци за изпита HugСигурна съм, че ще го вземеш  Peace
Аз гледам да съм по-активна тук, а във ФБ основно чета.
От вчера до сега съм нямала зацапване, но пък имам болки.Главата ме боли от лежане и днес съм повече седнала(полуседнала-полулегнала).Мъж ми шета в къщи сега.Тъкмо да оцени какво съм правила, че досега женската работа не се признаваше.Днеска прави копривена супичка.Обаче я сложил в една малка тенджерка, то все едно салата е направил.Че и спори, не трябвало в голяма и толкоз Crossing Arms Нищо де, ще ядем супа без чорбичка.Успя да я изкипи, после и котлон чисти  Mr. Green
Накрая докато я чака да се довари заспа уморен горкия  hahahaДобре, че аз не спях  LaughingОчертава се интересна седмица.Само аз не знам как ще издържа без да ставам.нямам търпение да дойде понеделник.Само искам да знам, че бебчо е добре.Изчетох много страшни работи за отлепянето на плацентата и сега яко съм се филмирала TiredЗащо ли ми трябваше да чета  smile3538

# 669
Здравейте мили мами Simple Smile)

Леле, колко сте изписали! Около 20 страници от когато последно четох..  Embarassed Embarassed Embarassed
Ние имахме малко проблеми, та лежах известно време и гледах да стоя далеч от компютъра.. имам чувството, че заради непрестанното стоене пред него и нервите на работа прокървявам.
Искам да ви се похваля, че ФМ мина добре.. бебо се развива добре Simple Smile))  Heart Eyes Пол не се видя.. но се надявам на следващата Simple Smile Сега чакаме резултати от БХС Simple Smile

Късмет на Наташка.. Simple Smile (успявам да прочета, че има изпит Simple Smile)

Надявам се следобед да се включа с нещо по интересно като писане...  Embarassed

Hug

# 670
Здравейте и от мен, отдавна не съм се появявала, но имах малко неприятни случки. Миналата седмица ме заболя много корем и много се изплаших и директно в болицата. Там ме прегледаха и решиха да ме оставят за наблюдение - имала съм контракции и то бая силни. Направо ако ви кажа как се бях стресирала. И понеже бях в пълен ужас си мисля, че ме оставиха да си полежа при тях за мое успокоение. Доктора каза, че не е нещо необичайно, но ще ме приемат за наблюдение. Вчера ме изписаха поживо поздраво и сега пак на легло вкъщи.
Да ви кажа едвам ви изчетох - много ми беше интересно и добре, че сте писали, че сега с това лежане освен телевизия и интернет май няма какво друго да правя. Иначе мойте дружки като разбраха, че съм се прибрала от болницата веднага дойдоха да ме навестят и да ми правят компания. Добре, че са те иначе голяма скуса ме чака.
Привет на новите мами, леко бременеене  Hug

# 671

В Св.София си пуснах и скринин-54 лв, както и ХИВ и Васерман -20 лв, и едно HBsAg - 15 лв, незнам какво е.

ХИВ, Васерман и това двугото не ти ли се полагат от ЗК? newsm78 На мен лекаря ми даде направление за тях, за кръвна картина и кръвна група и платих само 2лв за вземането на пробата. Peace

# 672
CieraLeon много готино - дискотека викаш - с махащата ръка може да е рапирал бебока  Simple Smile
Карола с този аромат на праскови най-много да ми се доядат праскови посред зима, че да се чуди мъжът ми какво да ме прави  Laughing Иначе Ив Роше и аз много ги уважавам Simple Smile
mimoletka този път супа без чорбичка, следващия път ще бъде както трябва Simple Smile
Megi_b_s щом се налага ще лежиш, всичко е в името на бебо. Иначе е хубаво, че са те приели да те наблюдават - всичко се случва. надявам се бързо да се възстановиш  Hug и без повече посещения в болницата преди термин  Naughty

# 673
Привет на всички мили дами! Желая на всички от сърце лека бременност и само позитивни емоции. Бих искала само да попитам има ли някой опит с чай от джинджифил при силно гадене. Бях вече и в болница заради повръщането Sad Относно чая информацията е силно противоречива.

# 674
  • София
Привет на всички мили дами! Желая на всички от сърце лека бременност и само позитивни емоции. Бих искала само да попитам има ли някой опит с чай от джинджифил при силно гадене. Бях вече и в болница заради повръщането Sad Относно чая информацията е силно противоречива.

Аз пробвах - не ми помага. Пробвах и газирана вода, вода с лимон - пак без резултат.
Всичко обаче е до организъм - не пречи да опиташ - дано помогне!

Общи условия

Активация на акаунт