Тема 3 - МАЙски коремчета започват да личат

• 26 170
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро май-чета!
Всички ли избягаха във ФБ? Confused

# 646
О, аз не съм! Няма и да ходя. Жалко, че темичката тук сигурно ще замре покрай тоя ФБ! Но... всеки сам си преценя. Мислех, че само аз нямам ФБ, но явно и ти Мони.. Тъкмо си мислех, че ще си остана сама тук да си пиша Simple Smile

# 647
Мдамм, то беше ясно, че така ще се получи Simple Smile

# 648
Добро утро коремчета Simple Smile
Аз се поизгубих малко, тъй като моята малка принцеса не ме оставя да си поема въздух по цял ден Simple Smile
За съжаление това ми докара контракции. Добавиха към терапията ми но-шпа и магнезии. Няколко дни гледах да си почивам повече като за целта ангажирах мъжа ми и баща ми да гледат малката, но нали са мъже беше ми спестено само тичането след нея. Е не се оплаквам и това е нещо ... и то най-важното в този случай. Слава Богу контракциите отшумяха и не се наложи да влизам в болница.
Както разбирам от постовете част от дебатите са се преместили във ФБ. Дано се момичетата поглеждат и какво става тук и в бг мама да обсъждаме по-важните теми за бремеността си.

# 649
Привет, момичета:-)
И аз съм тука-следя ви изкъсо. А  да се включа по темата и вие сте скочили в друга Simple Smile И си оставам само с четенето Simple Smile

# 650
Каролке не така с лошо за групата в ФБ. Там има 20тина човека, а тук са доста повече.ФБ групата е по-скоро за обмяна на снимки, защото на мен лично тук не ми е много удобно, а и никой от групата не е спрял да пише във форума.Моля не обвинявай групата там за мълчанието тук  Peace

# 651
Как разбирате, че имате контракции? Да не би и аз да имам, пък да не знам? Какво се усеща?
Наташке, ако ми интерпретираш думите по твой си начин и се чувстваш засегната - твой си проблем!  Simple Smile

# 652
Каролка почти съм сигурна, че ако имаш щеше да разбереш.
Понякога са като менструални болки, друг път може да е само стягане на корема. Усещаш как постепенно ти се стягат мускулите на корема и дори самото влагалище като чели се стяга. Недей само да се вманиачаваш в това. Казвам ти го от собствен опит, защото с предишната бременност четях форума и се "вглеждах" дали пък и при мен не е така. За всяко неприятно усещане, което споделяха др момичета.
Ако се чувстваш добре не му мисли много.  Peace

# 653
Добро утро момичета  Hug
Аз ви следя постоянно и тук, и във ФБ. Сега си боядисах косата, опитах с безамонячна боя обаче все едно не се бях боядисвала, та сега взех  гарниер, дано ми хване, че аз от русо я потъмнявам  Praynig
Наташка късмет на изпита  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Майчета става време да мислим име за нова темичка  Party
А за контракциите не знам, ама някой казваше, че са като менструални болки.

# 654
Касиопея, благодаря много!   bouquet Еми боли ме корема и имам от време на време менструални болки, но не е както ти го описваш. Но хубаво, че вече знам какво е усещането! Дано да не ти се случва повече до заветният месец май! Simple Smile

# 655
Касиопея, благодаря много!   bouquet Еми боли ме корема и имам от време на време менструални болки, но не е както ти го описваш. Но хубаво, че вече знам какво е усещането! Дано да не ти се случва повече до заветният месец май! Simple Smile
Препоръчвам ти относно болките да споделиш с доки при следващ преглед. На мен с предишната ми бременност ми се е случвало отивам на док и тя ми вика ми ти имаш контракции (те се виждали на ехографа) Ако менструалните болки са силни може в краен случай да пиеш едно но-шпа, за да облекци, а и да се отпуснат мускулите.

# 656
Привет, девойки, аз чета и тук и там  Hug
Да ви кажа, никога не съм се боядисвала, обаче много бели коси ми цъфнаха в последните месеци и се чудя, ама пък баш сега ли да започна с тая хамалогия  Rolling Eyes
Контракции, предния път се сещам, че много ме болеше около пъпа, стягане на корема, но беше в по-късните месеци. Сега си имам болки, но не знам дали са контракции или от растежа на всичките ми вътрешности и бебо  Laughing

# 657
Здравейте, момичета- надявам се не е прекалено късно да се запиша и аз  Embarassed

# 658
Контракциите са по-скоро стягане на корема/матката.. в смисъл усещаш си корема твърд...да, има и менструални болки наистина, но другата болка, която усещаме по-често е от разпъването на матката..Та ако ни боли ту в ляво - ту в дясно или някъде си другаде е по-скоро от разтягането...Контракциите обхващат целия корем (в долната част ест.) и са придружени с менструални болки...Боже как го обясних, но не се вглеждайте наистина толкова много, и на мен ми се случва да имам такива болки, за сега само около дата на МЦ за щастие Simple Smile

# 659
Добро утро и от мен Simple Smile
Карола и аз те черпя едно кафе за слънчев ден (само, че без картинка) Simple Smile а за акушерката друг път ще се видите - имаш време до раждането  Grinning
Наташка Начашка благодаря за поздравчето - страхота песен и стискам палци за изпита - минимум с 6  Grinning
Момичета и аз няма да ходя във ФБ (понеже и аз съм от старомодните и нямам такова животно  Laughing )
Ewigkeit добре дошла при нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт