СЕДМИЦАТА - 11--17.10

• 8 964
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Мимито , не избързвай с лошите новини  мила !
Стискам палци всичко да е наред !

# 106
Мимито, дано да е фалшива тревога и всичко да ти е наред-стискам ти палци...

# 107
И аз стискам много силно палците си, Миме!!!

# 108
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте пак от мен !

Не знам дали мога да ви опиша как се чувствам.Иска ми се оная вчерашната докторка да я оскубя косъм по косъм.
Не съм била бременна.
Бях при моя си гинеколог , показах му снимките от УЗД от вчера и човека вика ама то тука няма бременност.Къде е тя? Това може да ти го е казала само д-р ......Е ами тя беше.Как можах да налетя точно на нея ?И ми приказва разни глупости и аз ужким виждам.Какво съм видяла и аз не знам."След месец елате да чуем сърдечна дейност" Ще чуем сърдечна дейност на кукуво лято.
Хем съм бясна хем ми е леко че не съм загубила един малък човек.

Повече няма да ходя при измислени дофтори в разни клиники.

Успех момичета!

Може пък другия месец да стане .Човек никога не знае..

# 109
  • Варна
Мила Мими, стискам ти палци от сърце, пожелавам ти късмет, дано всичко е наред и се е разминало!
Чакам вести с нетърпение!
Хайде  Grinning заедно ще бременеем;)
Поздрави

# 110
  • Варна
Е, аз докато пусна отговора и ти си писала.
съжалявам мила, че така са те подвели:(
Късмет за следващия път!

# 111
  • Sofia
Може пък просто да е рано още да се вижда нещо. Нали не ти е дошло, значи още не се знае... може пък да се крие от докторите Simple Smile

# 112
  • София
Здрасти Мими и от мен!Не се обезкуражавай мила и не се ядосвай на тъпите доктори! Дано следващият път, когато ти се налага да ходиш при тях, да е за хубава вест. Бог ще възнагради всички ни за търпението ни и за силното ни желание за деца. Уверена съм!

# 113
Мила Мими много съжалявам, но няма нищо стискам палци за следващия месец!!!

# 114
  • София
Ей, момичета!Ама голям заплес съм! Забравих да ви се похваля, че вчера (след 42 дневно чакане) ми дойде мензис. Тези дни нямах възможност да следя форума, защото се разболя и таткото (разтройство и повръщане). Множко ми дойде, но се радвам, че пак съм сред вас. Обаче се чудя сега каква лентичка да си сложа. Последният цикъл е много дълъг и мисля, че се получи това отклонение, защото ме болеше гърлото, а и смяната на сезоните...Дали да сложа лентичка с 32 дни, какъвто ми е нормалния цикъл? Какво ще ме посъветвате?

# 115
Мимито, не искам да ти давам напразни надежда, ама ако този лекар греши?
Защо не се консултираш на друго място?

# 116
леле майко.не съм влизала тук от в4ера и какви развития и промени на нещата.
Миминце,ако ще ходиш на гинеколог,иди в поликлиниката на окр.болница,и питай за Градинаров.Голям професионалист.Много мил,много бърз,без излишни приказки,ако нещо не е ясно ще ти го каже.
Съжалявам,4е така са те подвели,много е гадно.

Сега да кажа за мен.МНОГО СЪМ НЕРВНА.Това е защото май ще ми идва.. Rolling Eyes  Cry Направо,така му се зъбя на моя,4е 4ак съжалява 4е в момента не е на работа.Обеща да ме изведе уикенда с дятито на пикник....

Ами това от мен.....4акам ве4е приятни изненади,4е много ни стана. Wink

# 117
  • Стара Загора
Защо тази тема замлъкна....хайде момичета живнете....като почнаха дебатите за двата форума и тука утихна. Хайде живнете малко де  #Silly
Болните как са...оздравяхте ли вече? Надявам се всички да са добре

# 118
Херичка те повечето момичета май от работа пишат, та затова през уикенда е "по-тихичко" Wink  Тези дето пишат от вкъщи си им личи Grinning

# 119
  • Стара Загора
Цитат на: Sunshine
Херичка те повечето момичета май от работа пишат, та затова през уикенда е "по-тихичко" Wink  Тези дето пишат от вкъщи си им личи Grinning

Embarassed Ами стана ми много тихо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт