СЕДМИЦАТА - 11--17.10

• 8 963
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Цитат на: Krisy
Моля за извинение. Нещо много съм разсеяна. Embarassed

Така са влюбените мила..аз съм чак и загубена вече  Laughing

# 61
Момичета, нали не сте ме забравили,
 вчера бях на лекар поради силнте болки в дясно и лекарката ме гледа с коремен ултразвук и ми каза, че трябвало да има вече сърд. дейност, а тя не виждала и се съмнявала за кухо яйце...каза ми да изчакаме 7 дни и ако пак нямало да ми направи аборт...и аз като ревнах и отидох веднага при др. лекарка само, че с вагинален ултразвук .....и слава Богу видя се сърчицето.....тя жената ме успокои и ми каза, че ще се види и на коремен УЗД, но по-късно, защота по-късно съм забременяла...предполагам знаете как се зарадвах....а сега съм малко на инжекции и на пълен покой, защото плодния сак е закрепен по-ниско....Дано по-нататък всичко да е наред....

# 62
  • София
Леле Валнце предтавям си какво си преживяла!:shock:
Добре, че си отишла при друг лекар!
Почивай много , нека сега се погрижат за теб мъжлето и каката!

# 63
Боже Вале, това си е шок,добре 4е си отишла веднага на вагинален и не си останала в невидение и невроятни нерви.Добре 4е вси4ко е  с щастлив финал.Стискам ти палци, полежавай си , хапвай си.После като му дойде времето ще има да ти4аш Laughing  Grinning  Laughing  Grinning
..ама какви лекари има само.....4ак се ядосах.... Close

# 64
  • Sofia
Цитат на: Teya
..........
..ама какви лекари има само.....4ак се ядосах.... Close

Ама и аз  Imp  Imp !  Повече няма да стъпя при таз ! Twisted Evil
Как не я е срам така да те шашка !

Валенце , дишай дълбоко и споко мила ! Не раздрусвай бебчето от тревоги ! Всичко ще е наред ! Grinning

# 65
Момичета да ви се оплача Cry  Cry  Cry  на мен ще ми идва със сигурност пак! Twisted Evil  Twisted Evil

# 66
  • Пловдив
добър ден и от мен!!!
И аз идвам с лоша новина, след 6 дневно закъснение в понеделник лелката ме навести Imp  Twisted Evil  Cry

# 67
Добро утро Simple Smile
Как са болните днес?
Аз още кашлям и ми тече носа, но не се чуствам зле. Даже и темп нямам Simple Smile Струва ми се че скоро ще се оправя.

# 68
  • Стара Загора
Цитат на: valia77
Момичета, нали не сте ме забравили,
 вчера бях на лекар поради силнте болки в дясно и лекарката ме гледа с коремен ултразвук и ми каза, че трябвало да има вече сърд. дейност, а тя не виждала и се съмнявала за кухо яйце...каза ми да изчакаме 7 дни и ако пак нямало да ми направи аборт...и аз като ревнах и отидох веднага при др. лекарка само, че с вагинален ултразвук .....и слава Богу видя се сърчицето.....тя жената ме успокои и ми каза, че ще се види и на коремен УЗД, но по-късно, защота по-късно съм забременяла...предполагам знаете как се зарадвах....а сега съм малко на инжекции и на пълен покой, защото плодния сак е закрепен по-ниско....Дано по-нататък всичко да е наред....

Вале пази се много..почивай си. Добре, че си отишла на друг доктор. Ти всъщност при кой ходиш в СТ-З.

# 69
  • Варна, морето и сините вълни!
Валя хубаво е че си отишла на друг лекар , за да ти кажат че с бебето всичко е ОК.

А ето и малко новини от мен.Днес  ми е първия ден на закъснението ии си направих тест , само че от най смотаните лентички.Има много ама много бледа лентичка (бременна) имам и втори тест , вече от по - добрите но него ще го направя в неделя.
Работата за която кандидатствах още няма резултат.Не ми отказаха , но и не ми казаха че ще стане.

Приятен ден на всички!

# 70
Здравейте и от мен мили момичета.
Хей, Валенце добр че си ходила и на друг лекар. Ама тази е ужасна, сега си почивай и дишай спокойно.
Днес , аз съм подобре само дето малко нослето, но иначе съм добре. Wink

# 71
  • Sofia
Лелеее... , Мимитооо...  remybussi така се радвам за теб , дано всичко е ОК и на другия тест ! Grinning  Grinning

# 72
Супер МИМИТОООООО Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue .Дано, дано, дано......... thumbsup  стискам ти палци(и за тестчето в неделя, и за приятно обаждане от бъдещата работа

# 73
  • Стара Загора
Браво Мимитооо...радвам се за теб  kiss

# 74
Много се радвам за те Мимитоооооооооо, дано всичко е на ред и за двете.
И  скоро да ни зарадваш официално Stuck Out Tongue  Wink

Общи условия

Активация на акаунт