Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Монреал
Тарилилей тези колекционерски картички са страхотни. Има и със зодия лъв, моята зодия  Heart Eyes Защо и тук си нямаме такива

Хехе, това е моята зодия  Grinning Исках да взема зодиите на цялото семейство, но липсваше Телец за малката принцеса, ще трябва да го търся в друга поща някъде.

Получих вчера доста картички в плик от един американец - малко мързелив, даже писъмцето му е принтирано, ама поне сложил много картички  Laughing И марките му са много фенски също.

http://www.postcrossing.com/postcards/US-2410647
Скрит текст:

Роис, не се ли е получила още хелоуинската картичка? Доста време май мина вече.

Кой искаше картичка с марка с новия принц? Вече имам 1 заявка, мога да пусна още 1 до края на седмицата.

# 631
Аз искам! Simple Smile Сега ще ти пратя адрес!

# 632
missing, много ти благодаря  Hug
Врабчо, благородно ти завиждам после какъв дъжд от картички ще е при теб   Flutter

# 633
Нищо наше не се регистрира, но пък получаваме(това да се приема за мрънкане и да се пораздвижат картичките по трасето  Laughing ).
Тази е от днес - от Финландия:
Скрит текст:

# 634
  • Габрово
И аз искам марка с принца! Еовин ме изпревари, но аз все пак да кажа  Mr. Green

И да се оплача - голяма суша тази седмица. Днес пак празна поща. Хич не ми харесва така, депресиращо е!  Laughing

# 635
♥reni-pld♥, много хубави картички  Peace Фаворит ми е тази от Торонто Peace
Тарилилей, и твойта от Минеаполис много ми допада  Peace

# 636
Мили мои,
Утре картичките на  Климт потеглят към вас, надписани са и приготвени:)
Извинявам се за закъснението, но ми беше много натоварено в работата и просто не можах да се добера до пощата.

Имам получена велика картичка в посткросинг, а от размени наистина страхотни красоти, но изобщо не мога да ги кача тук, ако някой знае как се качват пдф файлове, много ще съм му благодарна да ми помогне.
С изпратените от мен, страшно зацикляне-май 3 ще ми се загубят:(

# 637
Разгледах ви пощата, сега де помрънкам  Sad
От 9 дена съм регистрирана, не съм получила нито една, а и нито една от 5те, които съм изпратила не са регистрирани, от които има и близката дестинация Германия  ooooh!

# 638
Разгледах ви пощата, сега де помрънкам  Sad
От 9 дена съм регистрирана, не съм получила нито една, а и нито една от 5те, които съм изпратила не са регистрирани, от които има и близката дестинация Германия  ooooh!

9 дена е много малко време, аз получих първата си картичка около месец след регистрацията ми .

# 639
  • España (Плевен)
Добър вечер!  Hug
Най-накрая свърши тази седмица. Два дена малко почивка..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Срещата ни е в кафе “Ла крем“ до банка ДСК. Събота от 11ч.  Peace Hug

Подготвям следващата тема. Искате ли нещо да добавя?  Simple Smile

# 640
Аз май успях да се справя с качването на картичките и бързам да ви се похваля

Това ми е първата изобщо получена картичка, покрай новото хоби. От Врабчо е. Цветна и изпълнена с живот и настроение:

Тази е от Валя, нощен изглед от Лувъра. Прекрасна е и ме подсети колко много искам да отида там.

От Мери Попинз имам първата си часовникова кула, а дори не знаех, че в Пазарджик има.

Великолепната есенна природа на Канада. Направо потъвам в тези топли есенни цветове. От Шемет невероятен:)

И от посткросинг имам тези чудесии:
първата:)
Скрит текст:
и от Нова Зеландия:
Скрит текст:

А тези двете са от мъжа ми, от Виена. МНого ми романтично ми стана като ги видях в пощенската кутия. Всъщност, защо ние хората спряхме да си пращаме картички?

Момичета, с които имам уговорка, съжалявам, че така се получи, че аз показвам вече вашите:(

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 19:48 от Хеликаза

# 641
Ей, Хеликаза точно на този любим мой битак, който съм ти пратила, ще ходим утре  Grinning

Обаче другите ти картички са разкошни. Пожелавам ти още стотици такива!

# 642
И аз днес имам поща! Ура!
Едната картичка е от Посткросинг - Германия.
Скрит текст:
Другите 4 са от съфорумки!  Heart Eyes Пателина, Рени, Глафира, P.Sawyer ако знаете колко ме зарадвахте  Hug
Скрит текст:

В писмото на Рени имам късметче - "Ако не можеш да промениш посоката на вятъра, обърни си платната." В писмото на Рени има още съкровища - магнитче, календарче и мини картичка с описание на манастира Кръстова Гора. Рени,  Heart Eyes
Пателина, картичката ти е прекрасна!  Hug
P.Sawyer, мечката е суперска! Много обичам поздравителни картички с мечки. И не само аз. Wink Познай кой ще прибере сега картичката в неговата си колекция  Simple Smile
Глафира, нощна София е красива!

# 643
Вери.....радвам се че си харесала писмото Hug
значи скоро и до Тина ще пристигне защото ги пуснах заедно Hug

# 644
  • КиТ
Днес ми е деня на бълг. картички - от Цвети /красивата Стара планина  Heart Eyes/, от Плами /ръчно изработена със стари къщи на Разград  Heart Eyes/
Плами, ти получи ли моята картичка /пуснах я обикновена и може да съм сбъркала. Досега ръчните ги изпращах препоръчани/.

Радвам се,че ти е харесала и писмото ми е било доста описателно със сигурност  Crazy Joy Hug Heart Eyes
Не съм получила още твоята,само някой да не я гепнал  Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пламиии, мерси за прекрасната картичка с чери доматчета и серенце ... Абсолютно по мой вкус!

Супер,звнаех си,че ще ти допадне,чакам с нетърпение твоята  Hug

Общи условия

Активация на акаунт