Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Сопот, Пловдив
Аз вече не помня какво съм показвал тук, ето линка към получените през сайта картички, ето ми и директните размени, имам и още но не съм имала време да снимам  качвам, ще ги показвам по-нататтък.

# 166
Момичета, може да си направим нещо като Secret Santa, да се запишат хора, после се теглят и всеки праща на някой, като не знае кой ще му прати.
Обожавам Коледа, така че бройте ме и мен!

И аз ще се включа Simple Smile

# 167
Ройс, явно си попаднала на някой по-горещ.
На мен напоследък ми се налага да контактувам все с едни доста дразнещо-студени датчани.
От холандците нямам особено много преки наблюдения - някакви по-освободени в общуването си ми изглеждат тези, с които реално съм се виждала, но този ме удиви. Виж какво ми е написал:

Нещо което изглежда като:

doy:

NL-2123182 ( тук осмицата беше написана почти като 0 - само от това да ти стане ясно що за птица  Laughing)
In October 2013

Kind greetings
Dear Viva

From below
Sealevel
in NL

Paul
------
etal

Тва е. Моята балканска душа стои застинала въпросително. Laughing
Не, че и моят български муЖ не би надписал по подобен лаконичен начин, но той и картички не си разменя всъщност. Sunglasses

Това "from below Sealevel", ако го разчитам правилно, не знам какво би трябвало да значи? Да не ми е писал от някоя подводница човеко? newsm78

# 168
Този  http://www.postcrossing.com/user/johnmurr искаше размяна, пратих му преди близо месец.  Още нищо не съм получила от него.
Тина, аз също му пратих картичка преди месец, въпреки, че ми се стори малко съмнителен с този профил в който си е изтипосал директно адреса. Ама смееш ли да откажеш- само като го видях веднага застанах мирно и надписах една картичка.  hahaha  От тогава ни вест ни кост. Дали я получи? Дали ми изпрати? Изобщо има ли намерение да ми праща?
Май ще пием по една студена вода от Северна Каролина.  Joy
Я, да питам. Някой разменял ли е картички с този господин?
http://www.postcrossing.com/user/johnmurr

Аз не съм, но нещо не ми допада начина, по който си рекламира ресторанта. Thinking
Да, и на мен не ми направи приятно впечатление рекламата на ресторанта. Ама нали бях прясна още, а и той беше от първите, които ми писа за размяна, та бързо се навих. Той изглежда избира такива новорегистрирани  агънца-багънца като нас, които не са се парили още.  Grinning

# 169
Май, май така ще излезе. При мен ситуацията е същата. Сега се замислих дали да не започна всеки ден да му пиша, да го питам дали не я е получил вече картичката  newsm78

# 170
Май, май така ще излезе. При мен ситуацията е същата. Сега се замислих дали да не започна всеки ден да му пиша, да го питам дали не я е получил вече картичката  newsm78
И на мен ми мина мисъл да му пиша съобщение, но май не ми се занимава. Поне да беше благодарил за получените картички.  Crossing Arms

Ако Кати няма време/възможност, аз мога да ви организирам коледните размени. Време имам в излишък.  Peace
Hug

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 11:33 от Лем

# 171
И аз за коледна размяна Peace

# 172

Това "from below Sealevel", ако го разчитам правилно, не знам какво би трябвало да значи? Да не ми е писал от някоя подводница човеко? newsm78

Grinning Ами не. Хвали се човекът. Явно живее в онези части, които се намират под морското равнище. Хората имат нещо като поговорка - God created the world, but the Dutch created the Netherlands. Много усилия и технологии им е коствало да си извоюват земята от морето и да се справят със стихиите.

# 173

Те нали са под морското ниво холандците Wink

И аз искам да участвам в коледната размяна  Mr. Green

И понеже имам професионално изкривяване по въпроса с организацията, бих си позволила да предложа няколко неща, за да имаме отправна точка (един вид):
- някоя добра душа да събира на едно място никнеймовете и адресите на участниците. Така ще си изпращаме адресите само на един човек;
- да ги събираме, да речем до 15 ноември;
- същата добра душа да направи тегленето на адресите и само той/тя да знае, кой на кого ще праща. Може и друга добра душа да направи томболата, ако на първия му е дошло в повече Simple Smile И да изпрати на всеки съобщение с ника и адреса на получателя. Да речем до към 25 ноември. Хем ще има 10 дни за тегленето на адресите, хем картичките ще могат да се изпратят до 1 декември;
- да се разберем, че става дума за изпращане на коледна картичка - без плик, с марка. А всеки бонус, като допълнителни неща и украси, да бъдат по желание на изпращача;
- на картичката да пише ясно, че е от играта Secret Santa, за да се отличи от другите, които дай Боже ще получим

Тъпото е, че човекът, който ще тегли томболата, ще знае кой ще бъде неговият Санта, но аз бих могла да го преживея например Simple Smile
Също, понеже се събира много, може един да събира и сортира адресите,  а после да ги даде на друг да тегли и разпределя?

Много се извинявам, че звуча като класната  Embarassed Хич не обичам, но идеята ми е да помогна  Simple Smile

# 174
  • Габрово
Тъпото е, че човекът, който ще тегли томболата, ще знае кой ще бъде неговият Санта, но аз бих могла да го преживея например Simple Smile

Затова се предложих за организатор, защото няма да участвам.  Mr. Green
Също така, няма да е лошо всеки да уточни дали държи да получи картичка от чужбина или няма предпочитания. Все пак чужбинските картички ще са по-малко... Simple Smile

# 175
  • Smallville

Затова се предложих за организатор, защото няма да участвам.  Mr. Green
Също така, няма да е лошо всеки да уточни дали държи да получи картичка от чужбина или няма предпочитания. Все пак чужбинските картички ще са по-малко... Simple Smile
Аз тамън мислех да предложа за награда на организатора, всички да му пратим  Laughing

# 176
Организаторите все едно държат база с адреси. Не е много удачно да се размятат големи списъци с адреси между няколко човека... Sad Аз затова предложих на лични - но остава само елементът изненада откъм картичка.
Иначе отказвам да участвам. Не е лично към никого, просто не  смея.

# 177
Малко извън темата. За почитателите на Климт има и чадъри http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Nostalgic-vintage-k … la/842387055.html

# 178
  • Телиш/Плевен
Имам си картичка от САЩ. Heart Eyes

http://www.postcrossing.com/postcards/US-2449630

# 179
Врабчо много добре звучи идеята ти  Peace
и щом missing не иска да участва нека разпредели тя адресите,така остава елемента на изненадата,или някой друг доброволец с повече свободно време,да не си помислите сега че ви нареждам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт