Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 474
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Габрово
shemet_neveroiaten директно пое инициативата, така че пращайте адреси на нея. Simple Smile
Аз и без това съм нова тук, сигурно няма да ми се доверите с толкова много адреси  Laughing  Mr. Green

# 196
ОСТАВА ЛИ УСЛОВИЕТО българче-чужбинче или както ви изтегля?

Срок до 5-ти ноември Simple Smile

Аз съм пас, второ малтийче и без това тук няма  Mr. Green Но ми е все едно, дали ще изпращам за България или за друга чужденеция.
Нямам и претенции за това, какво да ми се изпрати. В Сикрет Санта елементът на изненадата е най-хубавото нещо, така че ми е любопитно както кой ще изпраща, така и какво ще ми измисли  Sunglasses

shemet_neveroiaten, кажи, когато имаш готовност за старт на кампанията Simple Smile Или да поизчакаме още хора да си кажат, какво мислят? Защото някои пишат по-рядко и ще сме започнали, преди те дори да са прочели, какви сме  ги измислили.

# 197
  • София
Huray! Днес втора регистрирана моя картичка, чак не е за вярване, до Беларус, и там за 33 дена

# 198
А добре  Laughing 
За играта, може всеки, който участва, в личното съобщение, където си праща адреса да си напише и няколко "желания" или "правила".Примерно "коледна, едностранна, без плик"

Аз лично предпочитам да си разменям с хора от чужбина. Отделно е почти сигурно, че няма да мога да изпълня желанията в този даден пример.
Та ако ще си разменяме без оглед на това, че българска картичка може да пътува за България и при твърде строги изисквания не виждам смисъл да участвам. Най-много да скапя настроението на някой за Коледа, вместо да го зарадвам с моята. Освен да изчакам да видя какви картички ще излезнат по магазинте за Коледа и тогава да реша...

# 199
 spam2

Лем, извинявам се за офтопика, но събитието в подписа ти днес ли?
Утре е Врабчо! Днес ще празнувам!  Flutter

Аз броя с Лем дните до концерта на ДМ  Heart Eyes
Тази година имах щастието да ги видя на живо в София и се моля при следващото им турне да има отново дата в България  Heart Eyes  Heart Eyes
 Hug Вече нямам никакво търпение наистина! Купила съм билетите още през април и колкото повече наближава, толкова по-бавно се точат дните.  Crazy

Скрит текст:
Ето какво получих днес на мейла си  Grinning :

Happy Birthday!

We know today is a special day, it's your birthday!

Postcrossing would like to wish you a very Happy Birthday and many postcards throughout the coming year. Simple Smile

Have fun!

Postcrossing.com

И това:

Hello so juisy,

We at Depeche Mode Message Board would like to wish you a happy birthday today! While this is an automated message, the sentiment still is true. Simple Smile  Mr. Green
И за да не е само спам ще покажа регистрираната ми днес картичка до Беларус.
http://www.postcrossing.com/postcards/IE-59844

Много хубави идеи сте дали за Коледната размяна!  Peace Благодарности на всички, които предложиха да я организират!  Hug Много работа си е наистина. За адреса си се доверявам на всеки, който се захване с това.  Peace Нямам претенции от къде ще получа картичка- от България или чужбина, но както писах по-назад мога да поема 4-5 адреса до България.  

# 200
Имам картичка от Финландия от сайта  Party Стигнала е за 4 дни и не личи да е бърза поща, няма печат или лепенка. Големи бързаци са финците. Ще ви я покажа утре със снимка на светло  Simple Smile

# 201
Ами честит рожден ден тогава Лем!
Хубави емоции със шепи и здраве с чували ти пожелавам!  bouquet

# 202
Ами честит рожден ден тогава Лем!
Хубави емоции със шепи и здраве с чували ти пожелавам!  bouquet
Благодаря-я-я!  Hug Много хубаво пожелание! Обичам рождените си дни!  Party

Коледна, едностранна и без плик и тук много трудно ще се намери, така че аз предлагам всеки да изпраща, каквото намери.  Peace

Сърце не трае и изтеглих адрес, въпреки, че преди понеделник картичката няма да тръгне за никъде. Падна ми се германка, която предпочита картички с колелета. За щастие имам две такива, така че ще успея да я зарадвам.  Grinning

# 203
Честит рожден ден, Лем! Simple Smile Желая ти здраве, любов и Дейв да ти пее на уше! Simple Smile

За Сикрет Сантата - да го оставим настрана тогава това за едностранната картичка с марка. Аз го предложих и имам такива, но истината е, че най-вероятно и аз ще изпратя двустранна в плик, защото има много хубави и ще е загуба да не изпратя такава.

# 204
Да кажа също, че и аз искам да участвам!
Предпочитам да е таен изпращача и много бих се радвала и на български картички.

# 205
Лем, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!   bouquet

# 206
  • В Космоса
Честит празник, Лем!  bouquet Да зи жива и здрава и много щастлива! Hug

И аз ще участвам в коледната размяна, но не ми се ще да е със изисквания за картичката. Въобще нямам представа какви се предлагат тук на пазара.

# 207
Здравейте, днес съм с 2 Hurray:
До Китай за само 18 дни  Shocked
Скрит текст:
и до Netherlands за 11 дни
Скрит текст:

Ще пращам до Белгия и Германия.
Шеметке, мерси за желанието.
Лем,   bouquet Пожелавам ти живота ти да е красив като пощенска картичка!

# 208
  • София
  bouquet Лем, ЧРД Simple Smile Много здраве и щастие ти желая. И много картички да получаваш.

Да си споделя, аз лично ще откажа да участвам в Secret Santa, защото: няма как да отговоря на изискванията още повече, че в бг няма кой знае какъв избор и картичка единична е абсурд да намеря. Двойна -да, но единична не особено. А и двойната ще е със плик, задължително. А и тези който правят ръчно направени коледни определено, ще трябва да е със плик защото някой може в пощите да я хареса и ще е много неприятно ако не стигне до получателя си.

# 209
Сега ви прочетох за коледните, и аз ще участвам. Имам и единични от онези на моо.ком, ще пращам и поздравителни от българските, така че мога и от двете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт