Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 363
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
 Whistling много пишете!
Лем, Честит рожден ден! Весело изкарване на празника с много добро настроение и изненади!
Аз също бих се включила в изпращането на коледни картички, но нямам много време да чета (сега като отворих и имах 7 страници непрочетени мнения) и единственото ми притеснение е да не пропусна да прочета за някой срок, който се определили за записване или нещо такова.

# 226
Аз коледните ги пращам на 1 декември, в България стигат доста преди Коледа, ама какво пък, на мен декември вече ми е коледно  Laughing

# 227
Преди да съм запразнила както трябва влизам само да благодаря на всички за хубавите пожелания тук в темата и на ЛС.  Heart Eyes  Hug
Благодаря ви момичета! Кой се чудеше дали някой може да се зарадва на пожелания за рожден ден от непознати? Ами може! Много е приятно дори!  Party Не познавам в действителност никоя от вас, но си нямате представа колко много ме трогнаха вашите пожелания.  Heart Eyes

На кого се беше паднал адреса на онази жена, която искаше да изненада мъжа си картички за рождения му ден от целия свят? Може ли да получа ЛС  профила на жената? Искам и аз да изпратя картичка за този късметлия.  Grinning

Благодаря ви отново!  Hug

# 228
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 newsm59  Лем !

# 229
Лем, честит рожден ден! birthday
Желая ти звезди в очите, вятър в косите и безброй щастливи и незабрави мигове! Hug
Скрит текст:
Мислех да напиша "щури", но се замислих доколко е подходящо и го замених с "щастливи", но ако ти пасва повече - нека да са "щури и незабравими мигове" Grinning
Аз съм щастлива, защото днес един кореец ми беше отговорил на молбата за размяна. Даже днес му пуснах картичката, една с едни стари пушки, беше му във любимите Grinning
Но откъм получаване - все още нищо Sad

# 230
  • Сопот, Пловдив
Лем, Честит празник и от мен!   bouquet

Сега последно на кой пращаме адреси за Коледа? Аз нямам никакви претенции какво и от кой да получа, но и аз най-верочтно мога да пратя поздравителнам не пощенска картичка.

# 231
  • Vaudreuil Canada
Честит празник, Лем! Щастие и усмивки ти желая!

Съжалявам, че чак сега пиша, но цял ден нямах достъп до компютър, че бях на един курс.

За картичките можете да ми пращате адресите когато искате - аз ще ги събирам до 5-ти ноември - после ще ги разбъркам хубаво и ще ви върна адреса, на който трябва да пратите. Ако имате някакви изисквания да ги напише с адреса си и аз ще ги препратя. И най-добре напишете максимум колко картички можете да пратите за да не ви претоваря.

От опит знам, че няма логика в пощенските срокове ама ориентировъчно - ако имате презокеанска/другоконтинентска картичка да пращате гледайте да я пратите до към 20-25 ноември ако е европейска 2 седмици трябва да и стигнат ....ама няма гаранции.

# 232
  • Сопот, Пловдив
Ееее, разгеле, 34 дни до Беларус - http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23069 ! Освен, че й бях забравила айдито  Crazy , мислех че не ще да я регистрира, защото е поздравителна, не пощенска картичка. А аз й пратих такава, защото тя искаше с четирилистни детелини, ако има някой, а аз имах поздравителна такава. Е, сега се радвам, че я пратих, скъсала се е да благодаи девойката.  Mr. Green

Сега имам надежда, че и другите две с забравените айдита може да ги регистрира някой някога.  Grinning

# 233
  • Vaudreuil Canada
Ако Кати няма време/възможност, аз мога да ви организирам коледните размени. Време имам в излишък.  Peace

Мисинг извинявам се и тук, че те избутах така грозно - това не го бях прочела като се самопредложих  Blush  ooooh!

Започнах да получавам вече адреси - няма начален срок, който е решил за себе си да участва да пуска съобщение, когато му е удобно - пощите ще имат доста работа и тази Коледа Simple Smile

# 234
  • София
Тъй като не съм чела цялата тема, искам да попитам за коледната размяна. На кой да си изпратя адреса? И дали правилно съм разбрала. Ще ми се изпрати адрес, и аз трябва да изпратя коледна картичка, така ли? И трябва да напиша колко картички мога да изпратя, и дали искам да е от чужбина например. Много въпроси, ама да не взема да объркам нещо, и да прецакам някой точно с коледните картички Embarassed

# 235
  • София
Аглея, на съфорумката над теб-Шемет Невероятен.
Аз по-късно ще си пратя също адреса.
Вчера си купих няколко печата, с разни звездички, котета. Но племенникът ги зябеляза и се научи да ги слага  Laughing Вече не са много живи.Трябва да си купя нови.

# 236
Йей, една мила французойка ми е писала за директна размяна  Heart Eyes Точно си просех картичка от Франция преди няколко страници, но не бях отразена  Laughing
Още утре сутринта ще й пратя нещичко. Радвам се много, че ми писа за директна, защото досега само аз ги тормозех- един австралиец и една японка  Laughing

# 237
Тази ли?  http://www.postcrossing.com/user/Overdooose
И на мен е писала  Simple Smile

# 238
Същата  newsm78

# 239
  • Smallville
И аз имам писмо от нея Crazy

Общи условия

Активация на акаунт