Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Йей, днес пак имаше поща за мен!

Една красота от Чехия, която е дошла само за четири дни:

Момичето ми е написало, че е по неин дизайн  smile3501

И директна размяна от фейсбук с Цвети  Hug

С тези морски изгледи още повече ми се засили желанието за плаж, коктейлче и приятна книжка  Whistling

П.С. Знаете ли как да ги направя по-малки, че така разпъват много страницата?  newsm78  Или да направя линка така, че като напиша ЦЪК и някой го ЦЪКне, да отваря снимката?  Laughing  Благодаря предварително.

# 616
  • София
На мен снощи ми регистрираха картичката до Русия.Пътувала е някъде 25 дни.
Сутринта ходих до пощата и взех пратка с поръчаните ни картички с Лока и Пателина.Вече съм ги сортирала.Хубави са, единствената, която не ми  харесва е една със щъркел, която аз поръчах.Някак като снимка ми е. Но нищо, пак ще влезе в употреба.
Имам да тегля 2 адреса, но се чудя дали сега, като мога да пратя чак в понеделник/вторник.

# 617
  • Габрово
П.С. Знаете ли как да ги направя по-малки, че така разпъват много страницата?  newsm78  Или да направя линка така, че като напиша ЦЪК и някой го ЦЪКне, да отваря снимката?  Laughing  Благодаря предварително.
Код:
[url=http://линк към снимката]цък[/url]
Wink

# 618
Днешната ми поща е посветена на private swap - от Андрей от София - картичката е от Етъра.
Много симпатично момче, което обикаля България и прави невероятни снимки. Може да си поръчате, ако ви харесват.
Това е неговия блог.
http://www.andrey-andreev.com/

Има и две от Канада от една много мила жена. Бях си избрала две картички и я помолих да ми изпрати която има. Тя ми изпратила и двете и то без плик. Днес и аз й изпратих още една.

http://merypoppins.snimka.bg/hobby/postcrossing-kartichki-ot-cya … t.778489.31847857

Забелязах, че времето за доставка от чужбина е по-кратко от това в рамките на България.

# 619
  • София
И при мен празна поща Sad

Но за това пък имам Hurray за една картичка до Москва, която е пътувала 21 дни. Едно момиченце е щастливо, защото е получило първата си картичка  Hug

# 620
На мен така ми пращеше пощата от картички през последните дни, че е нормално сега да има и един неизвестно дълъг период на суша.

# 621
Пламиии, мерси за прекрасната картичка с чери доматчета и серенце ... Абсолютно по мой вкус!
buttinsky, твойто пликче сигурно са го свили  Sad

# 622
Гадинка, аз още не съм загубила надежда.

# 623
Урааа,  най после картички и при мен Party
Фенси, благодаря много. Обичам Париж.  Heart Eyes
Имам и от Финландия и Ирландия

# 624
Аз не можах да се сдържа и си изтеглих свободните 3 адреса . Падна ми се една рускиня, която искаше рецепта да й се напише (те май само руските искат такива неща) , ама аз като не съм по тая част с готвенето и написах да пита гугъл как се прави мусака  Mr. Green . Втория адрес беше на американка, която искаше да знае с какво сме известни и й обясних за киселото мляко и за розовото масло , но ми направи впечатление ,че беше написала в предпочитанията си ,че иска картички с тоалетни  newsm78 , което леко ме озадачи, но така или иначе няма как да й пратя такава . Пратих й един морски пейзаж, пък ако иска да си представя на него кабинкови тоалетни  Mr. Green А третия адрес беше до една учителка от Беларус, която не искаше нищо кой знае какво странно за щастие  ooooh!

# 625
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 Simple Smile На една американка пратих рецепта за таратор,защото се описва по-лесно Simple Smile

# 626
То бива късмет, бива... Ама от 7 пътуващи картички 6 да са за Русия и една за Беларус ми идва в повече.  Crazy Но засега няма да махам отметката за повтарящи се държави. Ще тествам сайта и комбинациите. Винаги може да бъде по-зле - например 6 х Китай  Mr. Green Ноември наближава, ако продължава да ми се пада Русия ще им слагам коледна картичка допълнително да си имат за празниците.  Laughing

# 627
пощата днес... Peace
 от Тина Hug
много ти благодаря стопли ми душата Hug

и милата пратила и на дъщеря ми..много са интересни..ще и харесат Hug

и една от Postcrossing-Русия  Peace
http://www.postcrossing.com/postcards/RU-2042861

# 628
И аз да се отчета с една получена - малинки от Украйна. Така ми се приядоха!  Mr. Green

Иначе аз пращам ли пращам от Посткросинг и само чакам да си активирам профила на 1 ноември, за да завалят и към мен. Накупила съм едни камари с картички, така че съм готова и за размяна от форума. Абе въобще, само да дойде този ноември Simple Smile

(Да си призная, преди да накупя тенджери и тигани за новата квартира, първо отидох и си купих килимчето, което ще седи до входната врата и ще "събира" пощата  Crazy)

Маме и твоята е много хубава! Ама тя Врабчо само хубави картички изпраща!  Heart Eyes

Лем,  Hug

# 629
  • Най-красивата страна
Бях на почивка само 5 дни и като се върнах днес пощата ми беше пълна с картички Разтопих се от удоволствие
Прекрасни изгледи от Кърджали Heart Eyes и от Благоевград Heart Eyes Благодаря на Борислава   bouquetи на Цоцоланка  bouquet
Страхотна картичка от Канада Heart Eyes Милена благодаря ти  bouquet
От Япония 2 картички -една с геиши и една с храм Heart Eyes
Една картичка с изглед от Непал  Heart Eyes
Един изглед от Кипър изпратен от Русия. Някой беше казал, че руснаците често пращали картички от други държави ThinkingСтранно е. В Русия има толкова много забележителности.
Една картичка Финикс, Аризона- от едно сладко детенце.
И една от Германия
Не очаквах толкова много картички .Много приятно ме изненадаха.
Сега имам 18 получени.
А от моите са регистрирани само 11. newsm78

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 18:00 от veni35

Общи условия

Активация на акаунт