AVON само за представители - КАМПАНИИ 15+16 - Тема 121

• 38 549
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
влизам с едно питане - от стр. 71  с един лак- един магнит ли мога да поръчам или и двата. Аз мисля, че ще един,но клиентката е решила, че са двата newsm78.

Права е да мисли така, защото така е написано магнитИ а не магнит с поръчката на лак. Аз бих се консултирала с кол центъра.

По принцип би трябвало на всеки лак да се полага един магнит, но в последно време забелязвам че не всеки път това което според мен е логично е логично за ейвън. Особенно след като получих максмална отстъпка запродукт който беше обвързан с покупката на друг продукт.. Занчи не винаги това което мислим е верното. ако наистина може да поръча и двата магнита защо пък да не.

# 106
  • Стара Загора
Я да питам кой ми изкупи молива Aqua Pop? Thinking Crossing Arms
Исках да взема за приятелка за подарък, а и за себе си замислях, но макар 1 поръчан и толкова нямаше. Twisted Evil

# 107
Исках да взема за приятелка за подарък, а и за себе си замислях, но макар 1 поръчан и толкова нямаше. Twisted Evil

Е,как кой!   Mr. Green  И не за първи път, де...Е, после ще разменяме, когато му дойде времето....

Simple SmileНаучи се:първи-втори ден на кампанията - това е начинът, ако наистина държиш да вземеш нещо, обявено до изчерпване и на ниска цена.

# 108
  • Стара Загора

Е,как кой!   Mr. Green  И не за първи път, де...Е, после ще разменяме, когато му дойде времето....

Simple SmileНаучи се:първи-втори ден на кампанията - това е начинът, ако наистина държиш да вземеш нещо, обявено до изчерпване и на ниска цена.

Знам аз. Ама какъв е смисъла после да ги разменяш бре? Mr. Green

Знам, но не аз пускам поръчката. Wink

# 109
  • Русе
Ох, явно ми е каръшки вече този Ейвън и ще взема да го изоставя. Sad Гледам си сега ф-рата и вместо една маска с Арган - фактурирани 3.  Shocked Явно по някакъв начин съм си ги поръчала, но как пак да правя рекламация, като до скоро се разправях с една.  ooooh!

# 110
Здравейте дами!  Hug Отдавна не съм писала, но честно казано ме мързи, а и нямам много много свободно време.. НО все пак си ви чета!  Crazy Как сте?  Hug Катенце, неуморна си, браво и благодаря!   bouquet Ивче, вчера пуснах един такъв молив, може и аз да съм ти го взела.. Хихи!  Joy  Hug Оставям ви, че ще пусна лиги на клавиатурата и утре ще се събудя с отпечатъци по бузата от нея!  Joy  Hug

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 22:47 от takinka

# 111
Само да споделя с вас, че цените на някои ейвънски продукти в Англия са по-ниски от тези в България. Например парфюм Инстинкт е 15 паунда+ подаръци и колие.
 Сити ръш - 12, Ерве Легер -12.
Да не говорим, че за техния стандарт това са 2 - 2.5 часа работа при минимално заплащане.
Е как да убедиш клиентка тук в Бг да ги купи на тези цени?
За справка

http://www.avon.uk.com/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201316

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 23:11 от vanians

# 112
_re_ge много благодаря за каталога! Толкова пари си ми спестила, че трябва да те почерня поне едно кафе някой ден!   Kissing Heart Two Hearts

# 113
  • на североизток от Рая
Само да споделя с вас, че цените на някои ейвънски продукти в Англия са по-ниски от тези в България. Например парфюм Инстинкт е 15 паунда+ подаръци и колие.
 Сити ръш - 12, Ерве Легер -12.
Да не говорим, че за техния стандарт това са 2 - 2.5 часа работа при минимално заплащане.
Е как да убедиш клиентка тук в Бг да ги купи на тези цени?
За справка

http://www.avon.uk.com/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201316

Ох, ама ти не откри огъня с тези данни. Знаем ги тези неща. Ама какво можем да направим.  Rolling Eyes

# 114
Iv4e, взимам за мен и за подаръци, но ако ми дойдат в повече , тогава разменям. Някак си съм склонна към презапасяване откъм някои групи продукти. Неизбежно е при мен.

Относно цените - все си мисля, че тук- в България, някой от местните мениджъри ни надценява и ни подлива вода, като вдига много цените. И го прави , за да се хареса на чужденците/както се казва/, да преизпълни плана, но аз изобщо не искам да предлагам парфюм и колие за 39 лв. Клиентките ми са със заплати от по 450-500лв.

ПП Пак дописвам: Във вчерашния кашон имах 5 бр.безплатни мостри на новия Лукс. Не съм ги раздала , не се сещам на кого с извинение да ги дам.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 08:03 от ФЕЯТА

# 115
_re_ge много благодаря за каталога! Толкова пари си ми спестила, че трябва да те почерня поне едно кафе някой ден!   Kissing Heart Two Hearts

~~
                                                                         ~
                                                                       ~
За виртуално кафе винаги готов   Hug с(__)

Нашите козметични придобивки по К14

Кобалтовата спирала и на миглите на дъщеря ми. Мацнато така както ходи на училище- една идея само, но се получава страхотен ефект на синьо припърхване.

Гланц за устни Плумп Пиич.
Невероятен ментолов вкус, който се зпазва не по малко от час и половина , напомни ми едно от любимите ми ейвънски червила УКР Куул което вече не предлагат. Четката не е много удобна, но се свиква. Цветът няма нищо общо с това плътно оранжево в каталога. Изключително много прилича на гланца от 24К голдън Пиич ( това за тези които му търсят заместник ) , само дето изглежда малко по-благородно, защото няма толкова много златни частички. Една идея е по-оранжев от Голдън Пиич като гледаш упаковките но на устните разликата не е забележима. Много сочен изглежда. Откъм трайност средна хубост но аз често подмазвам и червило и гланц затова не ми пречи.

вдясно Плумп Пиич , вляво 24К Голдън Пиич

# 116
Аз взех само 6  Heart Eyes Но не са само за мен Simple Smile
За брошурите 30 бр. и подарък парфюм - на мен в крайна сметка ми излязоха 10,50 лв, защото ползвам отстъпката на топ представител. Освен това пуснах и мострите с код 85480, в началото ми излизаха за 1,99 лв. Но когато пуснах поръчката се оказа, че ги няма. т.е явно офертата е само за нови представители. Но въпреки това са ми пуснали 5 безплатни мостри на новия парфюм Simple Smile

# 117
само да ви кажа, че молива аква поп е наличен (ей да оставите един за мен  Naughty), но пък крема с овес големия ще бъде наличен утре, затова и няма да я пускам днес, и също синята спирала, която е снимана по-горе е в червено - очаквана наличност не се знае .... ooooh!
спиралата ще я прежаля, ама кремовете няма как, моите основно такива поръчват...

# 118
Имам лилавата спирала колор тренд -удобна за ползване, дава някакъв обем, хубав виолетово-лилав цвят.Препоръчвам я. Даже днес съм с нея. Харесаха я и ми я поръчаха.

# 119
Ох, явно ми е каръшки вече този Ейвън и ще взема да го изоставя. Sad Гледам си сега ф-рата и вместо една маска с Арган - фактурирани 3.  Shocked Явно по някакъв начин съм си ги поръчала, но как пак да правя рекламация, като до скоро се разправях с една.  ooooh!
Ако питаш мен, връщай докато не са изтекли 7-те дни. Ако пък ти е неудобно и смяташ, че ще е очебийно да върнеш 2бр.маски Simple Smile, може да върнеш само едната. Поне да не се набутваш толкова

Общи условия

Активация на акаунт