AVON само за представители - КАМПАНИИ 15+16 - Тема 121

• 38 535
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Днес дойде и моето кашонче, но чак сега го разгледах. Всичко си е тук и да не повярваш няма нищо смачкано  Party
За себе си бях поръчала четката с меко дъно (не е лоша ,но много ме скубе) и мус за къдрици, но него ще изпробвам чак след ден-два.
Надявам се да събера добра сума и за втората поръчка.  Peace

Кофти, тъкмо се бях наточила на тази четка. С каква коса си? Rolling Eyes
Най-малко ми трябва скубане. Tired

# 91
Чуплива (до към къдрава) , много суха в момента. Ще я подстригвам в четвъртък и тогава ще мога да дам по-добро мнение.  Grinning

# 92
  • Стара Загора
Чуплива (до към къдрава) , много суха в момента. Ще я подстригвам в четвъртък и тогава ще мога да дам по-добро мнение.  Grinning

Моята е права, средна дължина. Но се заплита. Tired
Само с обикновен гребен, рядък нямам толкова проблеми. Tired

Така или иначе има време до втора поръчка. Пробвай на воля и сподели  bouquet

# 93
Преди малко пуснах поръчка за около 200лв. и ме фактурираха на момента, дори не успях да пусна добавка мости на една приятелка, в червено ми светеше един от моливите Супершок на стр.119. Възползвах се от промоцията с каталозите, но все още не ми е ясно какво ще ги правя толкова много. За себе си поръчах само една маска за лице на серията Планет Спа и формичките за мъфини от нетната, а за приятеля ми тоал.вода X Series Flash от Фокуса.

# 94
  • Стара Загора
Здравейте. Пуснах една поръчка за около 250 лв. и се очертава и една по-малка към края на седмицата. Чудих се и аз доста за ръкавиците, но понеже не са ми спешни, а и ги има в следващата брошура реших да поизчакам за отзиви. Simple Smile Възползвах се от офертата с брошурите и парфюма Лукс, въпреки че май хич не е моя аромат. Поръчах и мостра за да го видя преди да го отворя. Ако някой има вече лични впечатления от оригиналния аромат , не от мостра, да си каже....../. Simple Smileна мен ми се струва натрапчив и тежък. Поръчах си една плодова тоалетна вода на Барби. Обичам такива сладки детски аромати, дано ми допадне. Това е за сега, утре като взема кашонищата ще споделя повече.

# 95
Аилан, на по-предни стр. доста коментирахме, вкл-но и аз писах мнението си за новия аромат.

Получих кашона - посмачкан, вътре няколко опаковки притиснати, но все са на продукти, които са за мое лично ползване.
Взех си цедката за чай с форма на елха- симпатична, мъничка;обички в кутийка сърце за подарък-симпатични, дребни;доста гел-основи и лакове за нокти - и за подаръци,и за мен; моливи Аква Поп,ТВ Барби- става- тя е за дъщеря ми. Сивите ръкавички от СИП ги чакам със следв.кашон.

Налага се да пусна заради дреболии,но спешни, една нова поръчка,която няма 50 лв. Ще сложа тия 30 брошури 14,90лв.,но дали ще стане номера и ще ми я приемат така направената 50лв.поръчка , без да слагат такса и да ме лишат от отстъпка на козмет.продукти, които са под 35 лв.?

# 96
ФЕЯТА, аз също имам поръчка под 50 лв., която ми се иска да допълня с тези 50 бр. брошури, но си мисля, че ще ме резнат в процента и за това се въздържам. Надявам някой да поръча още нещо дребно та да стигна петдесетака и утре да успея да поръчам без да се набутвам излишно.

# 97
  • Пловдив
За тези, които се чудят "а дали е така, кой ще ми каже...", да кажа -
30-те брошури за 14,90лв (и парфюмЪТ в добавка!), на топ-овете им идват с ОБИЧАЙНАТА отстъпка
 Peace

# 98
  • о`майна лунна нощ е
Ти го изпя, не го каза  Mr. Green

# 99
Здравейте, момичета! Незнам дали тук трябва да пиша, ако не, моля, да ме извините. Аз все още не съм представител, но бих искала да бъда. Попълних в сайта форма за регистрация преди няколко дни и трябваше някой да се свърже с мен, но досега нищо. Все си мислех, че като ме включи някой ще има полза за него... Ако някой може да ми помогне с инфо ще съм благодарна. Аз съм в Модерно предградие, ако има значение това.

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 19:45 от elly.atanasova

# 100
  • на североизток от Рая
 Споко, ще те потърсят. Ама и на мен ми е чудно, че още не са го направили.

А на първа страница на темата има координати на координаторки, `пишещи` в тази тема.

# 101
JiD, точно това казване чаках   bouquet

# 102
JiD, точно това казване чаках   bouquet

Петя, отворих си фактурата- минава номерът с допълването с брошури за 14,90. Всичко е наред - няма такса доставка, има си очакваната отстъпка на козм. продукти.

# 103
re_ge   bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Здравейте момичета,
влизам с едно питане - от стр. 71  с един лак- един магнит ли мога да поръчам или и двата. Аз мисля, че ще един,но клиентката е решила, че са двата newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт