AVON само за представители - КАМПАНИИ 15+16 - Тема 121

• 38 514
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
_re_ge, благодаря за изчерпателния отговор! Винаги си много отзивчива.   bouquet

# 76
  • Бургас
Да взема да намина и да се позапиша, нищо че не съм от най-редовните вече (то и от средно редовните даже не съм Embarassed Crazy). Китки за Катерините,  Hug за приятелчетата (и Катерините ъгейн) и много поздрави  bowuu на Ей-вън!

Още дори не съм разгледала каталога, а го имам да не казвам откога... Срааааам! Иначе поръчка си имам нюню, пък може и да порасне - знам ли Rolling Eyes

# 77
Да взема да намина и да се позапиша, нищо че не съм от най-редовните вече (то и от средно редовните даже не съм Embarassed Crazy). Китки за Катерините,  Hug за приятелчетата (и Катерините ъгейн) и много поздрави  bowuu на Ей-вън!

Още дори не съм разгледала каталога, а го имам да не казвам откога... Срааааам! Иначе поръчка си имам нюню, пък може и да порасне - знам ли Rolling Eyes

Simple Smile Поне редовно се записвай. Останахме малко- все стари муцуни/в най-добрия смисъл! /, много хора си "заминаха" от темата. Има и нови,но не се задържат задълго.

Вчера пуснах една поръчка в 18 ч и познайте, в 21 ч искам да пусна добавка - пускам я и на "Проследяване"виждам, че не е слята, защото поръчката от 18 ч вече е фактурирана. Айде бе - и в неделя вечерта ли фактурират?! Какво е това дебнене, неделно фактуриране и липса на възможност за добавка!!! Crossing Arms

# 78
Катетата ли празнуват днес? За нашето специално Кате newsm51! За bradata-по-често ни навестявай, не ни забравяй! Hug
А на всички много слънчева и лека седмица с много поръчки и подаръци.
За Фокси и ортачките   bouquet  bouquet  bouquet!

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 11:23 от ASTILLA

# 79
  • о`майна лунна нощ е
Да взема да намина и да се позапиша, нищо че не съм от най-редовните вече (то и от средно редовните даже не съм Embarassed Crazy). Китки за Катерините,  Hug за приятелчетата (и Катерините ъгейн) и много поздрави  bowuu на Ей-вън!

Нощно пиле, Катетата не празнуват ли по календар на 24 ноември?! Днес може мен да поздравите ... примерно  Wink Без повод.

# 80
  • Lost in a fairytale ...
Нощно пиле, Катетата не празнуват ли по календар на 24 ноември?! Днес може мен да поздравите ... примерно  Wink Без повод.

bouquet  bouquet  bouquet
Поздравления! Да си жива и здрава, весела и щастлива, чаровна и красива  Simple Smile

# 81
Аз май не съм писала още в темата. newsm78  Нещо изпускам нещата. Имам чувството, че само пускам поръчки, докато ги раздам и си събера парите, дошло време за нова поръчка. Ааа взе да ми писва. Crossing Arms Гледам, че единия каталог /втория Коледен/ важи почти месец. Така мисля, че е по-добре , ама кой ли ме пита. Mr. Green Много успешна кампания! Кате, благодаря ти за труда  bouquet

# 82
Е като каза за втория коледен каталог.... Laughing Тази тема е мой ред да изнахалствам за снимки - какво да се прави, любопитна съм  Whistling

# 83
  • Бургас
Аз, таковата... newsm56 имах предвид, че  мятам китка на Катето за темата (традиционно), ама както съм го написала... Нищо де, какво ѝ пречи на Катето да я поздравите и да ѝ пожелаете нещо хубаво, пък макар и без повод? Crazy

Тъй, че Веситата, дръжте и вий   bouquet и да сте все така усмихнати и боцкащи Mr. Green Нелитата, и на вас   bouquet, пък вий си знаете че ва любя Mr. Green И на Ренитата, Анитата и на другите сладурки, които не знам точно по име, но пък си се знаем и обичаме от сума години -   bouquet 

Накрая ще ме  newsm75 с всички тия китки (че като увехнат много боклук правят) Joy

И да взема да разгледам вече каталога и да мятам поръчката, а, к'во ши кажити?

# 84
Е като каза за втория коледен каталог.... Laughing Тази тема е мой ред да изнахалствам за снимки - какво да се прави, любопитна съм  Whistling

По някаква неизвестна нам причина кашоните на поръчките направени в сряда/четвъртък ( първи ден на К15 ) бяха закъснели и всички получиха смс-и че ще пристигнат едва днес заедно с поръчките от четвъртък/петък ( втори ден на К15).

Поради тази причина и постването на новия каталог за К17 разбираемо закъсня до днес.

И понеже знам че за много да изберат кое кога да поръчат е важно съм достатъчно брза да представя на вашето внимание

топъл тоооооопъл

Каталог 17 / 2013 български

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5937 … p;partnerid=gplp0

МИНИКАТАЛОГ  коледен тук:

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5937 … p;partnerid=gplp0

НЕТНА 17 тук

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 19:28 от _re_ge

# 85

Направи ми деня  Mr. Green   bouquet
Аз мисля тактично да пропусна текущия, както пропуснах и миналия, ама на коледния ще се метна.

# 86
  • София
Забелязали ли сте, че парфюма Sensuelle е същия като Aromadisiac? Според мен е абсолютно същия Grinning или иначе казано  - "Пременил се Илия пак в тия..."

# 87
  • София
Днес пробвах в офиса парфюма Инстинкт. Още го усещам и е мой тип. Сега, обаче започва дилемата-да бъде или не  Laughing

# 88
  • на североизток от Рая

Тъй, че Веситата, дръжте и вий   bouquet и да сте все така усмихнати и боцкащи Mr. Green Нелитата, и на вас  bouquet, пък вий си знаете че ва любя Mr. Green

Брадичке, нужно ли е да ти казвам колко ми липсваш?!  Hug Heart Eyes Идвай по-често, поне през кампания. То и моето присъствие не  е кой знае колко нужно, но се понавъртвам още тук.
 А причината да липсваш, дето се подвизава в подписа ти, ей, нагушкай го! Голямо момче стана!  Heart Eyes

Аз ще имам поръчка явно, ама още се скатават някои желаещи. И пак съм седин каталог, вчера му метнах няколко погледа, амиии, скука. Никаква тръпка не изпитвам, нищо не ме грабва, нищо сякаш не ми и трябва. От dm си понакупих това-онова, пък и отстъпка ми направиха заради рождения ми ден и съвсем не се нуждая от Ейвън засега. Дано клиентките да са по-нуждаещи се.

Един Сити ръш май ме човърка. Намерих си мостра вчера, мацнах, припомних си го, иска ми се да го имам. Но ще реша в последния момент, разбира се.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 21:13 от neli mar4

# 89
Днес дойде и моето кашонче, но чак сега го разгледах. Всичко си е тук и да не повярваш няма нищо смачкано  Party
За себе си бях поръчала четката с меко дъно (не е лоша ,но много ме скубе) и мус за къдрици, но него ще изпробвам чак след ден-два.
Надявам се да събера добра сума и за втората поръчка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт