AVON само за представители - КАМПАНИИ 15+16 - Тема 121

• 38 509
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
Успешна кампания и от мен!
За Катето   bouquet

Имам вече събрана поръчка, И смс и мейл са ми пуснали. Ще се възползвам. Поръчвам по 20 брошури, моите клиентки обичат да си ги гледат в къщи. 30 са ми много, но парфюма на мириз във фокуса ми хареса. Напоследък съм откачила на тема парфюми. 
 От мин. кампания мъжките ръкавици за тъч скрин са страхотни. Взех за себе си, но мъжа ми ги поиска, после и брат ми. Не са много големи, стават и за нас.
 Моля за инфо -парфюма  LBD  траен ли е и заслужава ли си според вас. Досега не съм взимала от тях нищо и незнам.
Приятен и слънчев  уикенд

# 61

От мин. кампания мъжките ръкавици за тъч скрин са страхотни. Взех за себе си, но мъжа ми ги поиска, после и брат ми. Не са много големи, стават и за нас.

Verchee, кои по-точно ръкавички, защото са два вида такива за тъч скрийн? Simple Smile

# 62
  • Пловдив

Verchee, кои по-точно ръкавички, защото са два вида такива за тъч скрийн? Simple Smile
Я, какви неща имало, а аз съм пропуснала! Видях ръкавички, но никак не се зачетох. И какво, тези части с различен цвят са и различна материя така ли? Verchee, сподели моля те малко подробности.

# 63
Мога и аз да споделя - да, различна материя са, но на вид и допир почти не се усеща. Ръкавичките са хубави, мекички (взех си розовите, дамските), не са много дебели и с тях спокойно се работи с капацитивни екрани (таблети, телефони и т.н.). Изпробвани са Simple Smile Според мен си струват парите.

# 64
  • Пловдив
Мога и аз да споделя - да, различна материя са, но на вид и допир почти не се усеща. Ръкавичките са хубави, мекички (взех си розовите, дамските), не са много дебели и с тях спокойно се работи с капацитивни екрани (таблети, телефони и т.н.). Изпробвани са Simple Smile Според мен си струват парите.
Супер! Ще се поръчват значи Simple Smile

# 65
Я, какви неща имало, а аз съм пропуснала! Видях ръкавички, но никак не се зачетох. И какво, тези части с различен цвят са и различна материя така ли? Verchee, сподели моля те малко подробности.

На пръстите материалът с различно съдържание от останалато черна част, на пипане сякаш е малко по-еластична материята. изпълняват фукциите си прекрасно, но са за средностудено време - тънички саза емпература да кажем под 5-6 градуса. Освен това не са много големи. аз имам средноголеми китки и на мен са ми добре. За по едри мъжки ръце според мен няма да станат. Моите пръсти ги изпълниха до край та няма макъде по дължина. Може да им стискат на мъжете и в областта на китката.

# 66
Здравейте,момичета!Аз от доста време не съм писала в тази тема,само ви чета.При предишната ми поръчка се случи малък проблем: в кашона ми липсваше едно червило,обаче беше фактурирано.Казах на координаторката ми,а преди 2-3 дни ми каза че е готово и сега или ще ми сторнират сумата във следващата фактура или ще ми изпратят червилото.Обаче преди 2 дни пуснах поръчка и си видях фактурата,а там нито е фактурирано въпросното червило,нито е сторнирана сумата.И сега незнам какво да правя,някоя от вас имала ли е такъв проблем?

# 67
  • Пловдив
_re_ge, много ти благодаря за подробния отговор! Аз така или иначе ще си взема за себе си точно мъжките и ще дам сина да пробва, ако станат - може и за подаръци да взема. За дебелината не ме притеснява, ние даже когато е много студено, носим подобни ръкавици.
Чакам с нетърпение ако някой е взел новия Avon бутик, във фокус-а за каталог 16 пише, че ще има вече разни коледни нещица. Миналата година моите клиентки много им се радваха, дано и тази година е така.

# 68
Днес ми се обади зоналната във връзка с смс-а за 30-те брошури. В смс-а има код с който трябва да се поръчат брошурите, за да дойде подаръкът, да не се обърка някой и да поръчва по нормалния ред.

# 69
миналогодишните ръкавици със свалящо се капаче бяха голям хит, някъде ги мернах пак, в нетна ли....тази зима мисля да ги нося пак..

# 70
Здравейте,момичета!Аз от доста време не съм писала в тази тема,само ви чета.При предишната ми поръчка се случи малък проблем: в кашона ми липсваше едно червило,обаче беше фактурирано.Казах на координаторката ми,а преди 2-3 дни ми каза че е готово и сега или ще ми сторнират сумата във следващата фактура или ще ми изпратят червилото.Обаче преди 2 дни пуснах поръчка и си видях фактурата,а там нито е фактурирано въпросното червило,нито е сторнирана сумата.И сега незнам какво да правя,някоя от вас имала ли е такъв проблем?
Трябва да имаш търпение Simple Smile Случва се понякога да се забавят с отразяването на сторнирани суми за върнати продукти или неточности. Вероятно в следващата ти фактура ще се отрази. Можеш да попиташ пак координаторката си все пак, да потвърди, че е изпратила документите. Но не ти остава друго, освен да чакаш за съжаление.

# 71

В ситуацията според моя опит нищо няма да ти сторнират. Просто със следващата ти поръчка ще ти изпратят въпорсното червило в кашона. биха ти го сторнирали ако го връщаш. но при липсващ продукт или замяна на такъв с доаствен друг по погрешка нищо не се променя в фактурата. ако има сторниране червилото ще ти дойде на друга цена ( каквато е вече в текущия  каталог ) което не трябва да става всъщност.

# 72
Момичета,   _re_ge и  tigywigy  са го направили страхотно    bouquet

# 73
Момичета, SuperShock Blackest Black е с абсолютно същата четка като обикновената SuperShock нали?  Simple Smile Аз не съм я ползвала тази спирала ,но една клиентка ме попита и нея й препоръчах, защото прочетох много положителни мнения, но тя пита за Blackest Black.
Благодаря предварително.  Hug

# 74
Момичета, SuperShock Blackest Black е с абсолютно същата четка като обикновената SuperShock нали?  Simple Smile Аз не съм я ползвала тази спирала ,но една клиентка ме попита и нея й препоръчах, защото прочетох много положителни мнения, но тя пита за Blackest Black.
Благодаря предварително.  Hug

"супершок" е ако мога да го нарека вид на спиралата. а блакест блак е цвета. Всички супершок са с един вид четка, супершок Макс обаче принципно е друга. Супершок като една от най-купуваните спирали често се издава в сезонни опаковки- леопардови, със зодиак и  какво ли още не.

Четката е гумена. в първото си издание четката беше синя  ( самата гума) но като се поползва достатъчно вече дори не си личи че е синя. Изглежда така :

Общи условия

Активация на акаунт