AVON само за представители - КАМПАНИИ 15+16 - Тема 121

• 38 455
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Бургас
Здравейте момичета,
аз съм представител от доста време, но си поръчвам само за мен. Обаче днес една позната ми се обади да си поръча няколко маски от Planet Spa и искаше повече информация за Олиото за лице с масло от средиземноморска маслина. Може ли да ми дадете информация за него.

Предварително благодаря!
  bouquet

# 46
  • Бургас
Сега гледах, печелившите кодове от скреч картите и съм спечелила. Но в условията пише, че служители не участват, ние представителите служители ли сме?  Crazy Grinning
Аз току що си регистирах данните..Дали няма да ме върнат? newsm78

# 47
  • София
Здравейте и от мен,
Пожелавам успешна кампания на всички.
Катенце   bouquet  bouquet  bouquet

Надявам се да има раздвижване, дано, дано, ........

# 48
Здравейте момичета,
аз съм представител от доста време, но си поръчвам само за мен. Обаче днес една позната ми се обади да си поръча няколко маски от Planet Spa и искаше повече информация за Олиото за лице с масло от средиземноморска маслина. Може ли да ми дадете информация за него.

Предварително благодаря!
  bouquet

Аз лично съм много доволна от всички продукти от Планет спа. Каквото и да съм препоръчала на клиенти, винаги са оставали доволни. Много ме е яд, че спряха суфлето със шоколадови трюфели... беше невероятно.

# 49
ChemistryLady, имам това олио, рядко го ползвам, защото все забравям. Има добър омекотяващ ефект, вместо нощен крем би могло да се ползва. Около 60 мл май беше кол-вото му. От маските за мен сполучливи са почистващите и подхранващите: с лотос, с минерали Мъртво море, с шеа, с расул. С китайски женшен е с пилинг ефект- с отлепяне.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 19:53 от ФЕЯТА

# 50
Сега гледах, печелившите кодове от скреч картите и съм спечелила. Но в условията пише, че служители не участват, ние представителите служители ли сме?  Crazy Grinning

Ние не се водим служители.Така че участвайте си спокойно.Simple Smile Аз не съм спечелила, но моето другарче в поръчките е. Simple Smile

# 51
  • София/Бургас
Cvete_m, ФЕЯТА, мерси за информацията!   bouquet
Тя маските ги ползва от доста време и си е намерила нейните, но искала да пробва и нещо ново. Ще и предам информацията за този продукт.

# 52
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Записвам се и този път, макар че мислех само да чета. Ама не ме свърта, ще пиша.  Whistling Crossing Arms

Нямам проблеми с Ейвън, отсвирих ги и затова си свиркам. Ако възникне проблем в ограниченото ми общуване с тях, категорично ще бъде разрешен. Никога не съм звъняла по 2-3 пъти на ден в кол центъра, има  и други начини за решаване на възникнали въпроси. Не исках да го казвам, но пак не се сдържах. /Координаторките са тези, които трябва да се заемат и оправят попарите/.

Като чета, за всичко им звъните, дори  и за неща, на които можете да намерите отговор сами.
 Редно е да им писва от някои елементарни питанки. Не визирам конкретни хора, нека не бъда разбрана погрешно. Не започвайте да гадаете защо го пиша това.  Stop

А това, че не си изпипват и обмислят нещата, офертите, мотивациите, ми е ясно и не оспорвам.

Кате
, добре че не ти омръзва да се занимаваш с правенето на всяка нова тема.  Hug

# 53
  • Бургас

Ние не се водим служители.Така че участвайте си спокойно.Simple Smile Аз не съм спечелила, но моето другарче в поръчките е. Simple Smile
Аз само мога да кажа,че чак като видях стреч картата в кашона,разбрах ,че съм изпълнила условието.Още един продукт ми е трябвал,за да станат две Embarassed

# 54
  • о`майна лунна нощ е
Сега гледах, печелившите кодове от скреч картите и съм спечелила. Но в условията пише, че служители не участват, ние представителите служители ли сме?  Crazy Grinning

Ние НЕ сме служители на Ейвън. Водим си се нормални крайни потребители, но ползващи възможността да купуват продуктите на преференциални цени. Това и причината да не подлежим на данъчно облагане, защото фактурите са на наше име. А какво правим с тях после - си е наша работа.

# 55
и искаше повече информация за Олиото за лице с масло от средиземноморска маслина. Може ли да ми дадете информация за него.

Тя маските ги ползва от доста време и си е намерила нейните, но искала да пробва и нещо ново. Ще и предам информацията за този продукт.

Аз ползвам подобни масла за лице от години. преди имаше едно с лавандула, престанаха да го предлагат преди да успея да се запася и затова сега съм на маслина. Да подчертая обаче че го използвам само в студените месеци и не по-често от веднъж на седмица. Не е подходящо за мазна кожа със склонност към запушване на порите. Аз съм с много суха кожа. Използвам го след ексфолиране на лицето и маска обикновено почистваща ( пилинг или глинена или МММ ). След измиване на маската масажирам лицето с олиото/маслото, изчаквам 10-15 минути и попивам остатъка със салфетка. Кожата става мека като бебшка и силноувлажнена.

# 56
  • София
Бихте ли могли да ми кажете работното време на Русалийски проход 13, където се намира офисът на Еъвъна, защото днес си загубих да ходя да връщам 2 продукта ама уви в 15 ч. нямаше никой, глупавият офис дори нямаше написано работно време, абе изобщо нищо и съм бясна. И без това на тоя студ 1 час обикалях да го търся този офис по Лозенец, ми накрая и изобщо не работи. Направо съм бясна!

# 57
  • София/Бургас
_re_ge, мерси! Ще споделя информацията.   bouquet
Заинтересува ме този продукт и понеже и аз съм с суха кожа (много суха чак опъваща понякога и чувствителна) може ли според теб да се използва и като заместването на нощният крем или идва по тежко ? Аз правя същата процедура с ексфолиране, маска и силно хидратиращ крем, след това никога не съм пробвала с масла.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 22:59 от ChemistryLady

# 58
_re_ge, мрси ще споделя информацията.
Заинтересува ме този продукт и понеже и аз съм с суха кожа (много суха чак опъваща понякога и чувствителна) може ли според теб да се използва и като заместването на нощният крем или идва по тежко ? Аз правя същата процедура с ексфолиране, маска и силно хидратиращ крем, след това никога не съм пробвала с масла.

да, разбира се ...
аз като го правя  прескачам нощния крем, когато кожата ми е силно раздразнена от студа мога да го направя и два пъти на седмица- маслото ми замества нощния крем идеално. Знам че може лицето и да се масажира с маслото- хем подхранва хем разглажда бръчки, но аз така и не си купих ейвънски масажор - а беше хубав, затова леко масажирам с пръсти, втривайки. после задължително попиватм остатъците иначе лицето лъщи неприятно. И спирам там. На следващия ден вече пак по схемата - днвен /нощен крем.

# 59
Бихте ли могли да ми кажете работното време на Русалийски проход 13, където се намира офисът на Еъвъна, защото днес си загубих да ходя да връщам 2 продукта ама уви в 15 ч. нямаше никой, глупавият офис дори нямаше написано работно време, абе изобщо нищо и съм бясна. И без това на тоя студ 1 час обикалях да го търся този офис по Лозенец, ми накрая и изобщо не работи. Направо съм бясна!

Обади се на координатора си и си уговорете среща. И без това връщането на продукт става през него. Защо иначе взимат процент от вас, ако не обслужват интересите ви?!

Общи условия

Активация на акаунт