AVON само за представители - КАМПАНИИ 15+16 - Тема 121

• 38 445
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Пуснах снощи поръчка.  Яд ме е за едно шалче от нетната, че светеше в сиво, а е за мен. Но нищо. Иначе имах прилична поръчка, имах и смс за 30 каталога и подарък.Но не го отразих особено. Аз работя с 10 каталога и за сега ми стигат.Simple Smile

Благодаря за Катито за труда!  bouquet

Хубав ден на всички! Hug

Скрит текст:
Малкият е с бронхит и се гледаме в къщи.И мен май почва да ме хваща нещо.Дано бързо ни минава! Praynig

# 31
  • София
Офертата за подарък парфюм с поръчката на 30 брошури е само за тези представители, които са получили смс или мейл, относно това.

Хаха, това проверено ли е със сигурност? Ако е така, големи смешници са, ей! И кво, като набереш кода и ще те проверяват получил ли си мейл или смс. Чак не ми се вярва...

# 32
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Кате, благодаря за труда   bouquet
`ТуиГ, изпратих ти на лични инфо за офертата с брошурите.
Интересно ми е и аз да подуша новия парфюм Лукс. Ще си взема мостра, но ще пущам поръчка към края  на месеца, а съм нетърпелива и исках да питам - в Пловдивския офис дали го има парфюма за да го пробвам там? От каталогчето ми хареса, но след толкова отрицателни отзиви тук, предполагам че истинския няма да е точно като в каталога.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 15:34 от *Дорис*

# 33
Някой да е получил смс, че поръчките вместо в събота ще бъдат доставени в понеделник   Close
Писна ми от глупостите на  AVON, правят си каквото искат, сега някой пита ли мер че като доставката ще е в понеделникр аз съм на лекции до 4, а работното им време е до 4  Close Close Close

# 34
Офертата за подарък парфюм с поръчката на 30 брошури е само за тези представители, които са получили смс или мейл, относно това.

Хаха, това проверено ли е със сигурност? Ако е така, големи смешници са, ей! И кво, като набереш кода и ще те проверяват получил ли си мейл или смс. Чак не ми се вярва...

сългасна съм с това абсолютно. Затова не мога да разбера две неща:

1. Защо са започнали да изпращат въпросния смс едва вчера в 16:00 часа, три часа след като срока за пускане на поръчка на първа дата е приключил и много от представителите са си поръчли мужните им каталози. това ми се струва доста странно, ако съм по-подозрителна бих казала и нарочно.

2. Как ще проверяват на кой са изпратили смс и на кой не. ако беше някакво ниво- да кажем постигналите 30% тогава е ясно тези с по-ниско ниво и да пускат кода няма да получават. Обаче като чета разнородна е масата хора полчили  или съответно Неплучили смс-са.

Аз пък съм в чуденка за сивите ръкавици от СИП.
За пръв път ми се случва такова нещо. Поръчани са на жълт светофар, но във фактурата са отбелязани като - в недостиг. Те са от СИП си помислих- какъв недостиг, това е е възможно. В днешната фактура обаче присъстват като фактурирани. За пръв път ми пристига нещо от СИП на следваща поръчка.

# 35
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте и от мен!
Кате, благодаря за труда   bouquet
`ТуиГ, изпратих ти на лични инфо за офертата с брошурите.
Интересно ми е и аз да подуша новия парфюм Лукс. Ще си взема мостра, но ще пущам поръчка към края  на месеца, а съм нетърпелива и исках да питам - в Пловдивския офис дали го има парфюма за да го пробвам там? От каталогчето ми хареса, но след толкова отрицателни отзиви тук, предполагам че истинския няма да е точно като в каталога.

Ще си прехвърля поста от миналата тема по повод въпросния Лукс.

"Подуших новия парфюм Лукс - О, НЕБЕСА! Това мирише на виетнамско чудо, бе хора! Направо ти продухва ноздрите. Бях се навила да се стягам за комисионната програма с Анютата през к.15, че да имам подарък парфюм, ама ще се гътна от миризмата му и доста се разколебах дали да се пъна. Вярно е идва зима, почват хреми, синузити .... но имам малко жалост към хората около мен."

В тази връзка, Дори, мини на преглед през личния или УНГ, за да ти издадат съответната резцепта. На живо тази течност е в пъти по-остра, отколкото на ароматката в каталога.

# 36
Някой да е получил смс, че поръчките вместо в събота ще бъдат доставени в понеделник   Close
Писна ми от глупостите на  AVON, правят си каквото искат, сега някой пита ли мер че като доставката ще е в понеделникр аз съм на лекции до 4, а работното им време е до 4  Close Close Close
Да, преди малко! На печелившите честито Mr. Green.

# 37
Хайде и аз в кюпа.
Кате,   bouquet

Много се ядосах на смс-а за получаване на поръчката в понеделник. Не стига, че ме прецакаха с брошурите ами и доставка в понеделник за награда. Вече дори не ми се обажда да им кажа колко са зле, те дано вече са разбрали, че са пълни бози.

За мен си поръчах новия дневен крем anew и след вторник може да пиша отзиви ако някой се интересува.

# 38
  • Кюстендил
Аз си взех на демо и дневния   и нощния. За сега съм пробвала само нощния /2 пъти/ и мога да кажа, че ми харесва. Попива много бързо и не ми оставя мазен филм.  Peace

Кате,   bouquet

# 39
  • София
На мен пък,новия парфюм много ми хареса,поне от това,което подуших от страницата  Simple Smile

# 40
На мен пък много ми хареса мотивацията за премалните аромати в К16.
С тази отсъпка просто се чудя как да съкратя списъка от неща които искам да си взема. Знаех си че ейвън ще ме зарадват. по празниците всяка година пускат скъпите неща с отстъпка от която цените стават страхоти. По мои изчисления примерно Абсента който задължително ще си взема е дори от ефтин от миналата година.

За Лукс ще имам мнение като го получа по мотивация. Ще го оставя за себе си, защото винаги се получава да харесвам аромати които масово не се харесват. Нали знаете че всичко зависи от възприятие, трайност, индивидуален аромат на кожата и много други фактори.

# 41
Някой знае ли работното време на колцентъра

# 42
Някой знае ли работното време на колцентъра

от 09 до 20 часа. Без почивните дни.

# 43
Здравейте, влизам направо с питанка или по-точно две. Ако някой има наблюдения за чантата за лаптоп от Лого колекцията - размери, хубава ли е? Второто питане е за моливът-сенки от Фокуса към кампания 14. Взех го, обаче се чудя как се остри - пробвах май няма механизъм като автоматичните, другата опция е голяма острилка newsm78.

Благодаря за вниманието!

# 44
Сега гледах, печелившите кодове от скреч картите и съм спечелила. Но в условията пише, че служители не участват, ние представителите служители ли сме?  Crazy Grinning

Общи условия

Активация на акаунт