AVON само за представители - КАМПАНИИ 15+16 - Тема 121

• 38 453
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
Тиуг точно тази очна линия е като перманентен маркер... Sick

# 16
Cvete_m имах предвид този от преди месец някъде, когато оповестиха за безплатните мостри.

# 17
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря Ви!!!! Имах подозренията, че е тя и ще се вслушам в отзивите.

Виждам, че от миналата тема обсъждате някакви апокрифни смс и мейли за мостри и 30 брошури. Тъй като нито аз, нито другарката по съдба сме получавали такива, моля да ми пратите едно ЛС за какво точно иде реч.
Изразявам предварително благодарността си публично  hug

# 18
Cvete_m имах предвид този от преди месец някъде, когато оповестиха за безплатните мостри.
Съжалявам, него съм го изтрила.

# 19
  • София
Коя точно е лошата очна линия, може ли снимка?

# 20
# 21
  • о`майна лунна нощ е
Няма как да я снимам лично, защото не съм я поръчвала.
В настоящата кампания 15 се намира на стр.72 от каталога горе - Течна очна линия. Цената е 7,90 лв.

# 22
  • София
А колко сте бързи...

# 23
  • София
Оф, с тези мостри ме дразнят вече.

В К13 имах 5 безплатни към поръчката на 5 бр. брошури. В К14, обаче - НЕ. Тук бях, чела, че офертата била само за топ представители, но реших все пак да звънна в кол центъра да питам. Отговорът беше - получават се по веднъж на представител. Т.е. ако не съм поръчала в К13, в К14 е трябвало да имам подарък мостри. Идеята било да си избереш кои мостри искаш. Е да де, ама аз по принцип поръчвам 5 брошури, така че ... какво да избирам.  #Crazy Да не говорим, че за пореден път има разминаване в информацията.

# 24
Офертата за подарък парфюм с поръчката на 30 брошури е само за тези представители, които са получили смс или мейл, относно това. Проверявайте и в папка СПАМ. Simple Smile

# 25
  • о`майна лунна нощ е
Адекватен отговор на въпроса "Защо само за тези, които са получили смс/мейл и на какъв принцип се избират богопомазаните?" има ли?

# 26
Адекватен отговор на въпроса "Защо само за тези, които са получили смс/мейл и на какъв принцип се избират богопомазаните?" има ли?
Явно само те си знаят, и аз имам и мейл и смс за 30 брошури, поръчвам винаги по 10 брошури, но чета тук , че някои, които поръчват по 5 и те имат..никаква логика няма в избора за смс-ите.   bouquet

# 27
  • Бургас
Цитат
Явно само те си знаят, и аз имам и мейл и смс за 30 брошури, поръчвам винаги по 10 брошури, но чета тук , че някои, които поръчват по 5 и те имат..никаква логика няма в избора за смс-ите.  bouquet

Отдавна спрях да търся логика в мисленето на AVON.

# 28
Офертата за подарък парфюм с поръчката на 30 брошури е само за тези представители, които са получили смс или мейл, относно това. Проверявайте и в папка СПАМ. Simple Smile
Така ли било? ooooh!

Нещо почна сериозно да ми писва. Миналата кампания имах продукт, който беше наполовина, уж ми го подновиха, но тубичката отново е мистериозно лека и куха (ходих да си взема продукта от офиса - това значи, че не е сторниран от поръчката и пратен в кашона, а изнамерен отнякъде). Със сигурност не е същия продукт, защото забелязах една особеност на предишния продукт, която я нямаше на новия. Мисля да предложа продукта с отстъпка или да си го оставя за мен, ако го откажат. Отделно координаторката ми прави фасони, всякаш съм  го измазала аз този крем, още докато го взех и го забелязах, ама не било така, те тези толкова ги пълнели ( да да  Wink).

Не минава кампания без проблеми.

# 29
да се запиша и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт