Anni0422,
Ако бебка е здрава, тугора на кожата е добър, наддава добре, пишка и ака редовно явно това е начина на хранене, който отговаря на нейните нужди и ти се съобразяваш с това
започнах да цедя и да му давам от шише, няколко пъти се случва да му давам и АМ като не изцедя навреме

Много често заспива и не знам дали се е нахранил. Ако пък не заспи докато суче, много пъти повръща, което ме навежда на мисълта, че преяжда. Дали да не започна да се изцеждам и да минем само на шише, за да контролирам колко яде? 
След няколко минути заспа. Но определно със слинга ми е много удобно и са ми свободни ръцете.
След няколко минути заспа. Но определно със слинга ми е много удобно и са ми свободни ръцете.
(( И аз като Diadra356 съм от всяка "екстра" на кърменето да опитам. Това е доказателство, че не винаге положителното мислене помага
Защото си мислех, че кърменето се случва така : 1,Вадиш цица 2,Даваш я на детето 3,То суче 4,Пуска цицата доволно и нахранено 5,Прибираш цицата. А дано, ама надали

(( И аз като Diadra356 съм от всяка "екстра" на кърменето да опитам. Това е доказателство, че не винаге положителното мислене помага
Защото си мислех, че кърменето се случва така : 1,Вадиш цица 2,Даваш я на детето 3,То суче 4,Пуска цицата доволно и нахранено 5,Прибираш цицата. А дано, ама надали

Мога само да те успокоя, че с второто ще ти се слуват по-лесничко нещата

даже не и стига едната гарда иска и втората понякога, абе ние сме за цирка, днес ме на имунизация, стискайте палци да не реве и сме с първата рокля, ще кача снимки после, много е забавна

Препоръчани теми