Докато не се приберем и не го сложа на гърда не спира да реве, ама РЕВЕ
Понякога ме гледат хората и сигурно се чудят какво ли му правя на това дете. А така искам и аз да изляза като другите майки в това хубаво време
Ето сега докато си пиша поста той пак цица и ми се усмихва даже. Детето ми е на месец и една седмица , а сме излизали само 4 пъти до сега
Отчайвам се вече. А и по цял ден сама у дома... И да ви се оплача
Когато бяхме на консултация миналата седмица, аз казах на доки , че бебчо хърка от време на време. Тя ме прати на носен секрет за всеки случай , и сега имаме стафилококи
Сега ни изписаха Бактробан. Докторката каза , че много бебета са така, но на мен ми е супер притеснено
Четох в нета , че тези стафилококи са много упорити. Има ли мама , която да се е сблъсквала с това? И от какво може да се е получило, като спазваме идеална хигиена 
Бюти, не мога да се отпусна да кърмя на вън
И то заради хората в провинцията... Ако зависи от мен - ще кърмя, но хората тук са .. много странни. Представям си колко зяпачи и цъкащи с език ще привлека. Обмислям да купя слинг, така май ще е единствения начин да го накърмя на вън
Понякога се отчайвам.. Ето вчера и днес иска да е на гърда през час .. даже през 40 минути.Иначе обмислям и един друг вариант, за който много мами може да ме "съдят". Дали да не взимам АМ , за да му давам по време на разходките, а когато сме си у дома да си го кърмя?
Има ли вероятност ако му дам АМ , след това да не иска да суче...? Вече не знам какво да измисля , за да излезем в това хубаво време

А за кърменето не знам какво да ти кажа.
или просто свикваш.
.
.
. Бях откачила да бутам количка и да нося бебе, та винаги слагах кенгурото. Сега Дани сякаш по-понася ама знам ли, ще видим.

,дано и утре бъде така хубаво времето .Желая ви спокойна вечер и да спинкате