Камелия също не заспива на гърда, за разлика от кака си... приспиваме се основно на ръце , а понякога заспива и в количката, което повече ме устройва, от колкото разнасянето

Понякога ми липсват скучните бременилски дни 
Мислех си , че само ние сме така , но се поуспокоих , като виждам какво споделяте и вие.
Много често заспива и не знам дали се е нахранил. Ако пък не заспи докато суче, много пъти повръща, което ме навежда на мисълта, че преяжда. Дали да не започна да се изцеждам и да минем само на шише, за да контролирам колко яде? 
Аз мляко почти нямам ако чакам 3 ч. ще изцедя максимум 60мл. от двете с помпичка. Малката суче лениво и като минат 15-20мин. и дърпам цицата и приключвам.После доизцеждам 10-20мл.които и давам на следващото хранене или и правя 30мл.АМ След 2,5 - 3ч. пак.Бъркам ли някъде?
А повръщането също не е непременно от преяждане, някои бебетата (и моето второто, но не и първото) имат рефлукс и връщат, независимо колко са яли. Първите 1-2 месеца повечето бебета са така,използвай времето докато суче/ виси нагърда, за да четеш книга, гледаш телевизия или ровиш в интернет, може да го оползотвориш двойно
Няма да е вечно 

Но какво да се прави, господинчото взе да се глези и в момента, в който уж заспал дълбоко го сложа в кревата, се е оцъклил и почва мрън мрън, докато не го гушнеш. Иначе и той преяжда, но цица нивгаж не отказва... Лакомия! Вече ми писна да съм все оповръщана... Стела изобщо не връщаше и сега ми е адски странно.
Защо не оцветиш въпроса си в червено и да поискаш съвет от ЛЛЛ?

Само дето пък на мен ми прави впечатление колко са ни различни децата, особено големите, макар да са на еднаква възраст. От това, което споделяш, Елена ми изглежда както доста послушно и добро дете, пък моето е страшно диване, неконтролируемо направо 
Прави ми впечатление напоследък, че за всеки кожен проблем вече констатират АД, а в много случаи се касае за много по-леки състояния... Аз бих се консултирала с още някой специалист.

Говорихме за 40 дни какво ще правим, но няма пак шанс да се оттърва от бабите. Така, че в тясен семеен кръг с тях, свекървата и една приятелка. Пък следващите дни на спокойствие вече може да идват приятели. И без това на куп не мога да ги събера. В заведение не искам. Няма да ми е спокойно. А и нали нищо не се изнася и раздава от трапезата. Та такива работи.
Или да си чакам да си мине? Не знам.
Но другата седмица със сигурност ще се престраша да я изведа.