За навика да ни е зле

• 9 842
  • 206
  •   1
Отговори
# 180
Тежко и горко на близките им, които няма как да натиснат хиксчето в горния десен ъгъл...

А, натискам го, по няколко пъти даже.  Но ми е чудно дразненето от въпроса Как си? Пък и Добър ден на някои им е дразнещо. 

# 181
Права е Как'Сийка.
Просто голяма част от хората са устроени така, че да споделят само лошото.
Доброто не го отчитат изобщо.

Но пък както беше обяснено по-горе, позитивните неща не дават кой знае какво поле за дискусии, и разговори. От друга страна, ако вземем например подфорум Хоби - се вижда как хората с удоволствие споделят нещата, които внасят цвят и радост в живота им: домашни любимци, ръкоделия, градинарство,фотография, размени на картички.... Ето, аз например дори и не подозирах как една най-обикновена картичка може да ме накара да се почувствам щастлива, благодарна и възторгната. Прав е бил този, който е казал, че именно дребните неща са важни.

# 182
  • London
Нaй-важнo е състоянието на духа ти. Ако си със здрав дух не е на фокус несгодата, не че понякога я няма, но просто минава покрай теб. Но се иска сила да минава покрай теб, а не да осмисля живота ти.

# 183

пп. Интересно, че някои от тук пишещите се за позитивни успяват да всеят скандал дори в тема за лак за нокти или там, където хората си показват новите покупки. Те ти благи думи  Laughing

Ти пак са обърка Simple Smile погледни заглавието на темата и помисли дали има нещо общо с това, което пишеш  Mr. Green

# 184
А случайно да попадна на статистиката, че българина е най нещастния в Европа?  Mr. Green
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2147602

То нали цялата тема е за това. Ако питаш българина, кой знае какво ще си помислиш.  Mr. Green

Всеки пети българин е с психичен проблем
http://www.komentator.bg/%D0%92%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D … 0%B5%D0%BC-n-8684

# 185
 Rolling Eyes

Днеска излизахте ли на слънце?

# 186
Права е Как'Сийка.
E,  в този дух защо ви пречат баш мрънкалниците и защо горко на близките им, при положение, че нищо кой знае какво не е станало. Я колко по зле можеше да е- да са престъпници, алкохолици, наркомани, побойници, а па те -просто киселици Wink
Да гледаме положително.

# 187
Явно никога не си си имала работа с кисели хора. Докато работих в БГ, имах шефка която беше толкова кисела, че направо тровеше работната атмосфера! Не се минаваше покрай нея и всички я отбягвахме  Wink
А влезеше ли при нас, всички млъквахме и никой не говореше ...

# 188
  • В заешката дупка
Е, не, Рокси, взе ми думите от клавиатурата. 

Престанете да се оплаквате от мрънкащите, сравнете хленченето си за дреболии със сериозните проблеми, които имат другите, радвайте се на малките неща и мислете положително.  Laughing

# 189
  • София
любопитно ми е как са я направили или е станала шеф, щом е толкова кисела и отблъскваща? Явно все на някого се е харесала достатъчно много.

# 190
любопитно ми е как са я направили или е станала шеф, щом е толкова кисела и отблъскваща? Явно все на някого се е харесала достатъчно много.

Не ме разочаровай отново моля те Simple Smile Използвай малко логиката ти Simple Smile За да си шеф, задължително ли трябва да си избрана от някой ?

# 191
  • София
най-малкото трябва да се харесваш на партньорите, за да можеш да печелиш, че да назначиш хора, ако си свободен предприемач.

# 192
Хайде сега и това ли да ти обяснявам Simple Smile Много неща трябва да са по определен начин, но за жалост не са Wink

# 193
Права е Как'Сийка.
E,  в този дух защо ви пречат баш мрънкалниците и защо горко на близките им, при положение, че нищо кой знае какво не е станало. Я колко по зле можеше да е- да са престъпници, алкохолици, наркомани, побойници, а па те -просто киселици Wink
Да гледаме положително.
О, аз не твърдя, че ми пречат, а че не знам как да общувам с тях адекватно. Ако има нещо, с което биха могли да пречат, то е, че винаги се опитват да те дръпнат с едно ниво надолу по емоционалната скала.
Нещо от рода на: "Ааа, добре си значи. Абе, ще видиш ти..."

# 194
   О, мрънкалниците са адски убедителни. Като почнат да омрънкват климата, глобалното затопляне, международното положение, кризата в здравеопазването и човек направо се чувства неудобно да им посочи, че грее прекрасно слънце.

Общи условия

Активация на акаунт