Отговори
# 300
Рени е пуснала инфо, че на АШК вече е преведен епизод 1, благодарение на Лудосчето Hug Heart Eyes Има го и във вики, ще го пуснат и в DOX.
Гледах го и на БГ, може да има дълги диалози, но са смислени и на място, а тепърва ще става доста интересно, днес се прокрадна малко инфо от 4-ти еп и  thumbsup. Все пак е въпрос на вкус, и всеки гледа каквото му харесва.
Понеже се обсъждат рейтингите,  някъде четох, че за парите, които се хвърлят за Medcezir, се очаква рейнитг поне над 9, на ASK също е доста нисък,  а и се конкурира с ВВ.

Хареса ми този пост на Хелена от AFK I Named Her Feriha, For English и съм напълно съгласна с нея.
Скрит текст:
Many have been criticizing Cagatay recently that he opened his twitter only for Medcezir publicity, and he didn't tweet for important events that most of people did. I think that this account is managed by someone else, his manager oAdini Feriha Koydum, I Named Her Feriha, For English&Arabic  :peace:Speakersr someone else close to him, as he never has a chat with any of his friends, never tweets about something else except feasts and series, and I don't see anything wrong that he wants his series to succeed... Hazal doesn't tweet about A.S.K but we all know that she keeps her account as personal and that's her choose too. We can't condemn any of them for doing what they do. Another thing I noticed by taking a look at some tweets is when Episode 2 of Medcezir was aired, as you can see Serenay (mira), Ece (scenarist) and Yasemin (Caga's manager) put the hashtag # Yaman and Mira while our Caga's official twitter (even if I think is not opened by him) didn't write that hashtag, they felt this was a better decision since it could cause bad reactions for the part who is only watching about him (helena)
Джейни  Hug и аз съм на същото мнение относно акаунта на Ча в туйтъра.
Засега давам шанс на АШК ,гледах го със субове и ми допада , но докога -времето ще покаже.
Чакам с нетърпение новият проект на Киво  Heart Eyes

# 301
  • Още у мъглата ...
Джейн Hug и ти си в нашия кюп Hug
я виж Бабето кЪк се изгуби напоследък Flutterтъй я е напекло,че чак я е опекло слънцето  Joy Joy Joy Joy Joy

п.п. ей я и Линко и тя Blushаз само гледам четем и кога ме посети музата за препичане тогава шЪ сЪ покажа на слънце Joy Joy Joy

smile3521
И аз тъй, пък дали и кога ... ами когато  Joy Joy

Лека на лягащите  Hug

# 302
  • в подножието на планината
Наде, Hug ще го започна, но пусто време все не достига... ooooh! И при мен няма сериал,който да ми е приковал все още вниманието и да чакам с нетърпение всяка следваща серия пък за такъв като АФК и двойката ФЕмир вече и не смея да си мечтая, че ще има някога... Rolling Eyes

Жани, Hug май ще се наложи да слънчасваме, друго спасение не виждам... Joy

Илде аз съм се застраховала къз FlutterДани ми прати линкче с епизодите във вики,ама не им е дошъл редът още Blushто че ще слънчасваме е ясно,ама кой кога и по кое време Joy Joy Joy Joy
между другото гледам че са или първи или втори по рейтинг  Peace Peace Peace

Аз отдавна чета в темата им, и горе - долу ми е ясно за какво иде реч, но ще погледна все пак дали ще ме грабнат главните, че те са ми много важни... Rolling Eyes

# 303
Лека нощ на лягащите  Hug Hug Hug

# 304
  • някъде из Врачанско
Момичета не мога да ви смогна да ви изчета, като влеза с регистрация в темата и ми е бавен компа, затова три или четири теми само ви чета като гост, еле разпалвате едни огньове в душата на човеко,то не са едни апове днес следобед, еле затова сега сте така едни уравновесени, абе гледам и чувам ,че и комиците нещо отскачат при вас в мазето и дирят парцуцата, идете и пребройте бидоните, язе съм на сладка диета и ако речете, че ги пазим, щото не я четем тая книга Joy Joy Joy, що сте така тихи, уповайщо, явно младата част е на купони в петък вечер, а тези като мен от  античната част пием сигурно диклак заради снощия купон, има ли още крачета и ръчички да отваряме дискотеката и да пускаме светлините, къде са дисководещите newsm78
от два дни си отушвам с нея и пускам чистачките,че се запотиха стъклата нещо
http://www.youtube.com/watch?v=vTOQJrbgGRg
може и нещо друго
http://www.youtube.com/watch?v=RIoonVCWSm4
http://www.youtube.com/watch?v=KGNxOsDOLks

# 305
  • Още у мъглата ...
Ох начиии, с тоз дълъг епизод, 3 часа и половина ooooh! огладнях отново и сега пак ядох и направо великолепно по нощите да ям  ooooh!  Mr. Green

Павлинче  Hug
Ох, мен нещо не ми е до рипане, че и главата нещо ми потропва  Rolling Eyes Mr. Green

# 306
Рени е пуснала инфо, че на АШК вече е преведен епизод 1, благодарение на Лудосчето Hug Heart Eyes Има го и във вики, ще го пуснат и в DOX.
Гледах го и на БГ, може да има дълги диалози, но са смислени и на място, а тепърва ще става доста интересно, днес се прокрадна малко инфо от 4-ти еп и  thumbsup. Все пак е въпрос на вкус, и всеки гледа каквото му харесва.
Понеже се обсъждат рейтингите,  някъде четох, че за парите, които се хвърлят за Medcezir, се очаква рейнитг поне над 9, на ASK също е доста нисък,  а и се конкурира с ВВ.

Хареса ми този пост на Хелена от AFK I Named Her Feriha, For English и съм напълно съгласна с нея.
Скрит текст:
Many have been criticizing Cagatay recently that he opened his twitter only for Medcezir publicity, and he didn't tweet for important events that most of people did. I think that this account is managed by someone else, his manager oAdini Feriha Koydum, I Named Her Feriha, For English&Arabic  :peace:Speakersr someone else close to him, as he never has a chat with any of his friends, never tweets about something else except feasts and series, and I don't see anything wrong that he wants his series to succeed... Hazal doesn't tweet about A.S.K but we all know that she keeps her account as personal and that's her choose too. We can't condemn any of them for doing what they do. Another thing I noticed by taking a look at some tweets is when Episode 2 of Medcezir was aired, as you can see Serenay (mira), Ece (scenarist) and Yasemin (Caga's manager) put the hashtag # Yaman and Mira while our Caga's official twitter (even if I think is not opened by him) didn't write that hashtag, they felt this was a better decision since it could cause bad reactions for the part who is only watching about him (helena)
Джейни  Hug и аз съм на същото мнение относно акаунта на Ча в туйтъра.
Засега давам шанс на АШК ,гледах го със субове и ми допада , но докога -времето ще покаже.
Чакам с нетърпение новият проект на Киво  Heart Eyes

И аз Ди Hug, даже нали го чакаме и тука, ей тогава ше литнеш до БГ и ше се видим, скоро и аз може да скокна до тебе, ама не е много сигурно, до пролетта ще дойда обаче Peace
И двамата са страхотна двойка със Зейнеб Ф.
Скрит текст:
не знам дали чете, че неговия филм нещо за Пеперуди беше е кандидат за Оскар за чуждестранен филм  и стягат делегация да го презентират в Холивуд, Ръсел Кроу тази седмица го беше гледал и му беше дал много висока оценка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 307
момичета отправям се към  newsm46 newsm46 newsm46 че кога се е станало сабах у 5.30  Hug
вече мигам на парцали Blushизгледах си и първата половина на ПО сега кротичко към креватчето smile3524 утре ще се цопна по някое време Blush
                                        ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ии геджелер херкеше Hug Hug Hug Hug Hug

# 308
  • някъде из Врачанско
Ох начиии, с тоз дълъг епизод, 3 часа и половина ooooh! огладнях отново и сега пак ядох и направо великолепно по нощите да ям  ooooh!  Mr. Green

Павлинче  Hug
Ох, мен нещо не ми е до рипане, че и главата нещо ми потропва  Rolling Eyes Mr. Green
Габи, какво ти става, може щото си била гладна, вземай яденето и ядеш и гледаш Ча, бързо преглъщаш, щото може да се мерне другия образ и да се задавиш нещо,защо беше толкова дълъг, аз го пуснах от 9 и половина и се чудех що не свършва, а то имало повече днес,
не е добре по нощите да ядем, и аз съм така и качих много кила, затова първо вечерях и закъснях за филма,
http://www.youtube.com/watch?v=pyhlzVsvC3w

# 309
Друга наша приятелка Мария Лаура е споделила във фейса мнение от 11.2012, по повод запитване от Пакистан, искат да знаят какво ще стане във втори сезон, и коментарите са интересни  Laughing
Знам, че ПЕ има фенове, затова го слагам в спойлер
Скрит текст:
OMG you guys ........... i'm crying right now .... Im hurt .. deeply damaged ........... this beautiful soundtrack .. adini feriha koydum soundtrack .... I feel as if it is almost telling us the story of FERIHA  .... our feriha .... Where are you Ferihacim ? ... where are you Zehra anne ?  .... WHERE ARE YOU ADINI FERIHA KOYDUM ?! </3 ..... is this actually happening .. IS THIS EMIRIN YOLU ACTUALLY TRUE !! THIS DISGUSTING EMIRIN YOLU IS DAMAGING OUR MEMORIES ....each day it is hurting us more and more... it is destroying our feremir story .. ... zehra anne story .. a mother who named her girl FERIHA ... hoping that this name would bring her joy and happiness .. bring her daughter the happiness she couldn't have ..to prove that there is alwyas HOPE in this life for the less fortunate ... but what happend instead ..... SHE was beaten up .. humiliated .. forced to get married . forced to lie ... mocked at ... broken-hearted ... hurt ..oow EXTREMELY HURT .... misunderstood.... mistaken .. misplaced ... and now ..... NOW </3 ....... FORGOTTEN .... NOT BY US ... BUT BY EMIR ... BY THE WHOLE DAMN CAST OF EMIRIN YOLU ........out of greed fatih aksoy launched this harsh attack on us .... this season is the biggest mistake of hi slife ... ...AAHHHHHH </3 ......... with tears .. with painful tears coming down my face .. I wrote these few words which mean nothing compared to the way Im sure most of us are feeling </3 ..... I wrote them just now while listening to this exquisite soundtrack ....... a soundtrack that seems to almost tell feriha's story ...Astory we lived abnd felt... . a story that shall always remain in our hearts .. NO MATTER hoow much they try to erase feriha and FEMIRS LOVE THEY WONT SUCCEEDDD NEVERR !! WE won't let this emirin yolu destroy us further mooorreeee ... togetherr we stand . together we shall put an end to this ridiculous nonsensical meaningless disgusting harmfullllllll seasoonn !!! FEMIR FOREVER!!!!! </3 ....... AAHH KALBIM ACIYOR ...... KALBIM AGLA ..... </3 ..... FERIHA    .... ZEHRA ANNE   .............. FEREMIR    ...

Жани, лека нощ!

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 310
  • някъде из Врачанско
лека на лягащите, да спите в кош  ида сънувате грош
http://www.youtube.com/watch?v=hKw05_SbDMo
не знам как да ви нацеля
http://www.youtube.com/watch?v=EIMqOAwt4p0

# 311
  • Още у мъглата ...

Павлинче  Hug
Габи, какво ти става, може щото си била гладна, вземай яденето и ядеш и гледаш Ча, бързо преглъщаш, щото може да се мерне другия образ и да се задавиш нещо,защо беше толкова дълъг, аз го пуснах от 9 и половина и се чудех що не свършва, а то имало повече днес,
не е добре по нощите да ядем, и аз съм така и качих много кила, затова първо вечерях и закъснях за филма,
http://www.youtube.com/watch?v=pyhlzVsvC3w

А, нищо ми няма, ама малко ме цепи главата  Sunglasses
Иначе аз си вечерях преди филма към 19:30, ама то след тоз маратон как да не огладнее човек и си похапнах  Joy А, няма проблем, рядко го правя, но пък по никакъв начин не мога да заспя гладна  Laughing
Лошото е, че като ям късно, дори и нещо малко, сутринта съм гладна като вълк  Mr. Green Joy Joy

# 312
  • Още у мъглата ...
лека на лягащите, да спите в кош  ида сънувате грош
http://www.youtube.com/watch?v=hKw05_SbDMo
не знам как да ви нацеля
http://www.youtube.com/watch?v=EIMqOAwt4p0

Павлинче, за първата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За втората  newsm44 newsm44 newsm44

# 313
  • Още у мъглата ...
Друга наша приятелка Мария Лаура е споделила във фейса мнение от 11.2012, по повод запитване от Пакистан, искат да знаят какво ще стане във втори сезон, и коментарите са интересни  Laughing
Знам, че ПЕ има фенове, затова го слагам в спойлер
Скрит текст:
OMG you guys ........... i'm crying right now .... Im hurt .. deeply damaged ........... this beautiful soundtrack .. adini feriha koydum soundtrack .... I feel as if it is almost telling us the story of FERIHA  .... our feriha .... Where are you Ferihacim ? ... where are you Zehra anne ?  .... WHERE ARE YOU ADINI FERIHA KOYDUM ?! </3 ..... is this actually happening .. IS THIS EMIRIN YOLU ACTUALLY TRUE !! THIS DISGUSTING EMIRIN YOLU IS DAMAGING OUR MEMORIES ....each day it is hurting us more and more... it is destroying our feremir story .. ... zehra anne story .. a mother who named her girl FERIHA ... hoping that this name would bring her joy and happiness .. bring her daughter the happiness she couldn't have ..to prove that there is alwyas HOPE in this life for the less fortunate ... but what happend instead ..... SHE was beaten up .. humiliated .. forced to get married . forced to lie ... mocked at ... broken-hearted ... hurt ..oow EXTREMELY HURT .... misunderstood.... mistaken .. misplaced ... and now ..... NOW </3 ....... FORGOTTEN .... NOT BY US ... BUT BY EMIR ... BY THE WHOLE DAMN CAST OF EMIRIN YOLU ........out of greed fatih aksoy launched this harsh attack on us .... this season is the biggest mistake of hi slife ... ...AAHHHHHH </3 ......... with tears .. with painful tears coming down my face .. I wrote these few words which mean nothing compared to the way Im sure most of us are feeling </3 ..... I wrote them just now while listening to this exquisite soundtrack ....... a soundtrack that seems to almost tell feriha's story ...Astory we lived abnd felt... . a story that shall always remain in our hearts .. NO MATTER hoow much they try to erase feriha and FEMIRS LOVE THEY WONT SUCCEEDDD NEVERR !! WE won't let this emirin yolu destroy us further mooorreeee ... togetherr we stand . together we shall put an end to this ridiculous nonsensical meaningless disgusting harmfullllllll seasoonn !!! FEMIR FOREVER!!!!! </3 ....... AAHH KALBIM ACIYOR ...... KALBIM AGLA ..... </3 ..... FERIHA    .... ZEHRA ANNE   .............. FEREMIR    ...

Жани, лека нощ!

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

С каква болка е написано, обаче  Cry
Направо се радвам, че не съм следила сериала тогава, аз сега беснея и ми е гадно, ами ако тогава ... не ми се мисли  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Лека, Жани  Hug

# 314
  • Още у мъглата ...
Жаниии, за ФЕМИР ФОРЕВЪР сладурчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт