Лидл ::33::

• 62 833
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
О, скъпо беше. Пуснаха го в американската седмица преди няколко седмици. Беше към 6 лева буркана, ако не и повече. Обаче е много, ама много хубаво нещо и според мен си струва парите.

# 436
Фъстъченият крем го знам,още не съм го пробвала.Катобях дете имаше един български млечен шоколад с фъстъци и беше страхотен.Сега шоколади има само с лешници или бадеми.
Има от евтините с фъстъци,но не ми харесва.Та този крем все му се чудя и ще пробвам.За торта сигруно също ще стане смесен със сметана или крем сирене.

# 437
  • София
Ами че аз нищо не слагам върху фъстъченото масло Simple Smile Само то си е достатъчно вкусно и няма нужда от нищо според мен.
Но наистина е скъпичко - 6 лв за буркан 400 гр  ooooh!

# 438
Фъстъченият крем го знам,още не съм го пробвала.Катобях дете имаше един български млечен шоколад с фъстъци и беше страхотен.Сега шоколади има само с лешници или бадеми.
Има от евтините с фъстъци,но не ми харесва.Та този крем все му се чудя и ще пробвам.За торта сигруно също ще стане смесен със сметана или крем сирене.

Има и Сникърс  Peace.
За мен фъстъченото масло е ужас ужасен  Crazy, не понасям и никакво съчетание на шоколад с фъстъци.

# 439
Ако го мажа на бисквита, не му слагам нищо отгоре, а ако го мажа на филия му слагам сладко или течен шоколад. Въпрос на вкус и навик. То няма някакво правило как да се яде. Може и направо с лъжицата от буркана.

Предлага се тук-там по-евтино българско фъстъчено масло, което е ужасно и няма нищо общо с истинското такова, а на всичкото отгоре е подсладено с аспартам.

# 440
Охааа, а колко е калорично това фъстъчено масло  Crazy

# 441
  • Бургас
Момичета, в отговор на някои въпроси, самоцитирам се от предишна тема, тъй като и аз бях в чуденка когато купувах - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713316.msg24876675#msg24876675 ooooh!
...
3. Подочистачката - електрическа (акумулаторна) метла не ми вършат очаквана работа и я върнах. Красива е, но не е подходяща за моето жилище. Имам килими и котарак. Първо изчистих прецизно с прахосмукачка и исках да поддържам с новата някои дребни боклучета, преди следващото сериозно чистене. Килима ми е дебел и вълнен и постоянно се скубе. С няколко минавания, четката се заваля и забоксува. Отскубнатите мъхчета се разпиляха насякъде. При минаване на границата между килим и ламинат/теракот четката е неефективна при мене, заради различните нива. Оказа се, че е подходящо предимно за участъци с гладка и широка повърхност и почистването на четката, е по-дълго от самата употреба. Накрая пак завърших с прахосмукачката и турбочетката. Моя приятелка ми  препоръча уреда и тя пък е много доволна, друг приятел също като мене е недоволен. (нямаме угодия)
...
5. Инфрачервена лампа (от предишни промоции) - върнах я след месец, макар, че котаракът ми много я хареса за печка и винаги се нареждаше пред мене за облъчване. Може и да върши работа, но е трудно да я позиционираш и намериш подходящия ъгъл за отделните места, които ти се налага да облъчиш.
...

Накрая +1 за индукционния котлон - истинска хала е. Май водата завира по-бързо от колкото с мощна микровълнова. Лекичък и около него не се нагрява.

# 442
здравейте някой ползвал  ли е пяната за почистване на тапицерии на коли
таъи която е на промоция 2.99

# 443
крушите са много хубави, сладки. Само цената за кг е маалко височка  Confused

# 444
Аз няколко пъти вземах от круши от Лидл и все не мога да намеря такива дето да ми харесват,не са лоши ,просто търся един сорт дето имахме ,като бях дете,дървото беше алшлама.Никъде не съм яла по-вкусни круши.

# 445
  • София

3. Подочистачката - електрическа (акумулаторна) метла не ми вършат очаквана работа и я върнах. Красива е, но не е подходяща за моето жилище. Имам килими и котарак. Първо изчистих прецизно с прахосмукачка и исках да поддържам с новата някои дребни боклучета, преди следващото сериозно чистене. Килима ми е дебел и вълнен и постоянно се скубе. С няколко минавания, четката се заваля и забоксува. Отскубнатите мъхчета се разпиляха насякъде. При минаване на границата между килим и ламинат/теракот четката е неефективна при мене, заради различните нива. Оказа се, че е подходящо предимно за участъци с гладка и широка повърхност и почистването на четката, е по-дълго от самата употреба. Накрая пак завърших с прахосмукачката и турбочетката. Моя приятелка ми  препоръча уреда и тя пък е много доволна, друг приятел също като мене е недоволен. (нямаме угодия)

Благодаря за информацията! Hug Аз все още се чудя дали да пробвам тази метла.
Не знаех,че в ЛИДЛ могат да се връщат стоки и то пробвани вече.Така ли е?

# 446
Така е . ДО месец може да се върне срещу касова бележка

# 447
  • софия
и сочни. Много са хубави.

# 448
  • София
На 100% подкрепям мнението на ilinayor  за подочистачката. Аз не я върнах, но... не ми върши, това, за което я взех... а именно ежедневното почистване на кухненския ъгъл след завъртането ми в него...

# 449
Пробвах акумулаторната метла. Хареса ми много и е перфектна за целта, за която съм я взела- ежедневно почистване на дребни боклучета, косми и други подобни. Справи се добре и с килима.

Общи условия

Активация на акаунт