Лидл ::33::

• 63 350
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
А дали има още от керамичните форми за кекс с дупка по средата?  newsm78 Те от кога бяха на промоция, нещо не ги намирам на сайта, сигурно съм ги изпуснала...

от предната седмица, може да има някъде останали  Peace

# 376
Инфрачервена лампа има в Русе няколко броя - в 12:00 бяха в магазина
Форми за печене керамични също, вчера беше пълно. Конкретно кръглата откопчаваща се форма на Кауфланд не е хубава. Керамично покритие има само на тавичката отдолу, но не и на ринга. Много тънък им е метала и повечето бяха поизкривени. В случая Лидълската форма е много по-качествена, ако останат ще си я купя нея.

# 377
Бях преди обяд в Лидъла на Халите. Ако на някой му трябват детски якета и космонавти - има.  Метлите бяха изкарани на едно пале, имаше доста. Взех от смесите за хелоуински сладки и бои за лице. Доста са малки като грамаж боите ми се струва, но бях обещала на дъщеря ми, а не ми се търси тепърва от друго място. Хризантемите изглеждаха много добре, ама забравих да взема, че бях с малкия с количката. Взех и един пистолет за топло залепване, та ще споделя като го тестваме.

# 378
Видях кестени за 5,99мв.,ако не се лъжа.Много искам да си взема.Моля за рецепта и съвет дали са добри.

# 379
Видях кестени за 5,99мв.,ако не се лъжа.Много искам да си взема.Моля за рецепта и съвет дали са добри.
6лв на са ли прекалено много? И на мен са ми се преяли, но се надявах да са до към 3лв някъде. Иначе аз ги варя и после ги беля. Simple Smile

# 380
Има ли в Лидл бебешки прах за пране или някакъв "еко" такъв?

# 381
  • Русе
Има ли в Лидл бебешки прах за пране или някакъв "еко" такъв?
Виждала съм Персил сензитив. За "еко" не знам Rolling Eyes

# 382
Кестените ги правя
Скрит текст:
във фурната вече. Пускам фурната да загрее и през това време нацепвам малко кестени (колкото да се изядът топли). Нацепвам ги на Х от горната им част и ги слагам в тавичка във фурната. Вадя ги когато се отворят. Ядът се топли, че после стават на камък. Пробвах ги и сварени, но мисля, че пак трябва дас е цепнат  newsm78 Аз ги сварин без да ги цепна, но ги обелих малко по трудно. Педи печах на котлона, но се горях много и трябваше да вися да ги обръщам, но сега съм с керамичен и там е абсурд да пека. Така преоткрих фурната.

При нас цената им е 4-4,50лв, но не съм гледала в Лидл. В Кауфланд бяха 8лв и изглеждаха ужасно.

# 383
Кестените ги правя
Скрит текст:
във фурната вече. Пускам фурната да загрее и през това време нацепвам малко кестени (колкото да се изядът топли). Нацепвам ги на Х от горната им част и ги слагам в тавичка във фурната. Вадя ги когато се отворят. Ядът се топли, че после стават на камък. Пробвах ги и сварени, но мисля, че пак трябва дас е цепнат  newsm78 Аз ги сварин без да ги цепна, но ги обелих малко по трудно. Педи печах на котлона, но се горях много и трябваше да вися да ги обръщам, но сега съм с керамичен и там е абсурд да пека. Така преоткрих фурната.

При нас цената им е 4-4,50лв, но не съм гледала в Лидл. В Кауфланд бяха 8лв и изглеждаха ужасно.
Благодаря. Тези бяха отлично качество,поне така изглеждат и пишеше че са български.Ще взема ще пробвам печени и варени.

# 384
  • Варна
Аз ги загледах, но имаше захар дори и в банановото, това за мен е абсурд. Не помня марка.
моето е на година и 10 месеца, така че за мен е допустимо  Peace
няма до сватбата си да яде същото като в първия месец от живота си  Simple Smile
Съгласна съм, но на година и 10 месеца по-добре да изяде един пресен банан, пък ако ще и пасиран, че да наподобява крем, отколкото консервирано бананово пюре, и то със захар, предвид особено, че бананът е достатъчно сладък.
Сори за off-a.

# 385
Банан?
Скрит текст:
Дето е бран преди незнам си колко време и то зелен и е превозван с кораби, за да достигне нашите земи  newsm78 За мен банана също не е подходяща храна. Подходяща храна за всеки, не само за бебе, дете е ябълка откъсната от личната градина, но преди минимум 80 години. Сега - киселинни дъждове, пръскане против вредители, обогатяване на почвата с разни торове с изкуствен произход.... Вече нищо не е това, което беше. И да! в нас ядем маргарин, ядем пържено и сладко и солено. Големи хора сме, всеки яде каквото иска и каквото прецени.

Извинявам се за словоизлянието ми, но ми писна да се правят забележки кой какво яде. Всеки нека си гледа в своята чиния.

Месечинка това не е лично към теб, а просто поста ти ме провокира.

# 386
Аз ги загледах, но имаше захар дори и в банановото, това за мен е абсурд. Не помня марка.
няма до сватбата си да яде същото като в първия месец от живота си  Simple Smile
Съгласна съм, но на година и 10 месеца по-добре да изяде един пресен банан, пък ако ще и пасиран, че да наподобява крем, отколкото консервирано бананово пюре, и то със захар, предвид особено, че бананът е достатъчно сладък.
Сори за off-a.
И аз се извинявам, но благодарение на форума преди една година разбрах че пъпките по бузите му са точно от пресен банан
Поне домкъм 2,5 -3 години няма  да го тествам пак. Дори от залят с вряла вода банан се изрива, вероятно химикалите проникват през кората
С каши и пюрета от банан няма проблем   bouquet

# 387
  • Варна
agnesana,
просто изказах мнението си за въпросните пюрета. Аз не бих ги купила, но ми е все тая хорските деца какви боклуци ядат Laughing

# 388
Сори за off-a.
И аз се извинявам, но благодарение на форума преди една година разбрах че пъпките по бузите му са точно от пресен банан
Поне домкъм 2,5 -3 години няма  да го тествам пак. Дори от залят с вряла вода банан се изрива, вероятно химикалите проникват през кората
С каши и пюрета от банан няма проблем   bouquet

В почти всички пюрета, които са от 4-ти месец, на всички марки, има добавена захар. Под ръка имам на Ганчев, Бебевита, Гербер и Хипп и проверих - всички имат. Тъй че добавената захар е въпрос на избор на майката. Повечето пюрета за по-големи бебета имат и захар, и нишесте, и глутен, и всякакви неподходящи за по-малки бебета неща.

# 389
Повечето пюрета на Гербер и на Хип за над 4 месеца са без захар.

Общи условия

Активация на акаунт