Лидл ::33::

• 63 344
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Някой може ли да ми направи услугата да вземе лапмата и да ми я прати? Embarassed Превеждам веднага парички  Peace Тия от Лидл, отг., че я нямат... Crazy

# 391
  • София
Някой може ли да ми направи услугата да вземе лапмата и да ми я прати? Embarassed Превеждам веднага парички  Peace Тия от Лидл, отг., че я нямат... Crazy
Утре мисля да отскоча .....ако още има ще ти взема и ще пиша.....

# 392
  • София
Миналата година бях взела от картофените духчета и шницелите - децата много им се радваха на празника, не са лоши. Изпекох ги в тавичка върху хартия за печене във фурната.

# 393
  • Viena
И ние днес направихме пицата и картофите и много се харесаха на децата(пицата е много леко пикантна),но малкия най беше доволен от пъзела...страхотен е влака http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-6F535D58-A9DE775A/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=613

# 394
  • София
А дали има още от керамичните форми за кекс с дупка по средата?  newsm78 Те от кога бяха на промоция, нещо не ги намирам на сайта, сигурно съм ги изпуснала...

Аз си взех една - 11.99лв - беше последната, като минах, но сега видях в Кауфланд, че има кексови форми с дупка в средата за 5.99лв.  Rolling Eyes Утешавам се, че качеството е различно, но кой знае. Grinning

# 395
  • 1st floor
Вчера в Люлинският Лидл нямаше!  Crossing Arms Пък аз искам Лидълска, не от Кауфланд!

# 396
но ми е все тая хорските деца какви боклуци ядат Laughing

това беше грубо  Peace Предлагам да сложим край на дискусията, тъй като аз първа споделих за новия асортимент   bouquet
Скрит текст:
тази сутрин прочетох менюто за деня в яслата, когато оставях детето. за обяд ще яде " супа фиде". за 1.10 лв, на ден 4 хранения, нали се сещаш тази супа каква е?  Може би планираш цял живот да определяш всяка една хапка, която слага детето ти в устата си?
Пюрето никой не го квалифицира "перфектно". Съвсем неутрално, без емоции го описах. Всеки да преценява според разбиранията и джоба си  Peace И между другото, снощи в единия русенски лидъл  почти бяха свършили

Купих духчета и лют кетчуп  Heart Eyes

# 397
Вчера в Люлинският Лидл нямаше!  Crossing Arms Пък аз искам Лидълска, не от Кауфланд!

Аз пък само на снимка успях да видя лидълските и вчера си купих от Кауфланд. Ако не бъркам, май имаше мнение, че били от тънка ламарина и дори изкривени имало newsm78, може би за друго е ставало въпрос, но нямам време да търся. От дебел материал са, изобщо не става да огънеш. Може би днес ще я пробвам как пече, самата форма не ми хареса особено, но .......ще видим, като я изпробвам. Имам една алуминиева много стара, пече чудесно и две-три с незалепващо покритие, които не изтраяха много и са изхвърлени. Ще се разбере, понякога евтините неща са боклуци, понякога неочаквано добри. За съжаление в момента у нас цената не е показател за качество. Peace
Заинтригувахте ме с тия духчета, ще се огледам къде са и ще купя. Заради идеята и хелуинския празник, не че ме впечатлява и го празнувам, но дечицата го броят за такъв. Laughing

# 398
Лабрекс, коя си купи от Кауфланд?

# 399
Лабрекс, коя си купи от Кауфланд?

Кексовата с отвора, такава ми трябваше. Иначе преди съм купувала тави с керамично покритие и съм доволна, в никакъв случай не се кривят, хубаво пекат и си стоят като новички, красиви са. Имам дълбока тава и разкопчаваща се форма, различна е от сегашните предлагани, въпреки че пак само дъното е с керамично покритие.
.

# 400
Аз имам разкопчаваща форма от Кауфланд и смело мога да твърдя, че е тотален боклук. Правила съм два пъти торта с нея, а тя самата си беше изкривена още от как я купих (ама кой да гледа).
Формите в Лидл и аз ги загледах и доста им се чудех, но не ме е ударила още музата да творя сладкиши  Laughing

# 401
Относно формите в Лидл - купих си разкопчаващата.  Преди време купих на свекърва ми от Кауфланд такава и то не беше евтина (тефлонова) и мога да твърдя, че Лидълската е в пъти по-добра.

# 402
Аз имам разкопчаваща форма от Кауфланд и смело мога да твърдя, че е тотален боклук. Правила съм два пъти торта с нея, а тя самата си беше изкривена още от как я купих (ама кой да гледа).
Формите в Лидл и аз ги загледах и доста им се чудех, но не ме е ударила още музата да творя сладкиши  Laughing
Купих си лидълска,вчера  правих парфе и съм много доволна.Вчера за пръв път правих парфе в нея и стана перфектно.
Пазарувам почти всичко от Лидл по простата причина,че се намира близо до вкъщи и като цяло съм доволна от качеството всичко от там.

# 403
  • София
Здравейте момичета!
Днес в нашия Лидл имаше много от тези прахосмукачки: http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8969A228-25A3A02F/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=598
Има ли някой отзиви за тях, дали стават за обиране на трохи? За кола не ми трябва, искам да си я ползвам вкъщи.
Благодаря предварително!   bouquet

# 404
  • на североизток
Момичета, искам да ви попитам заредиха ли в магазините във вашите градове от тези зареждащите се батерии и по-специално от 9V -овите. Защото вчера сутринта ходих до нашия Лидл и нямаше само от тях, а служител ми каза, че изобщо не са им докарали. обадих се на телефона за клиенти и получих смс, че артикулът е изчерпан в цялата страна. Много ми е интересно наистина ли има такъв голям интерес точно към тези батерии, че да свършат още първия ден до обяд или просто изобщо не са ги имали в наличност и изпращат стандартни смс-и. Ако е второто, в което съм почти сигурна, то защо изобщо ги обявяват в брошурата си???
Имате ли идея как бих могла да постъпя в тази ситуация и да си закупя все пак такива батерии?

Общи условия

Активация на акаунт