Лидл ::33::

• 62 834
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
 И аз да похваля 3D пъзелите- взехме от този с къщичката и вчера поне два часа откарахме в оцветяване и после сглабяне. Хлапето беше много щастриво.

И да питам - има ли крем сирене, което да става за торти?

Благодаря   bouquet

# 406
И аз да похваля 3D пъзелите- взехме от този с къщичката и вчера поне два часа откарахме в оцветяване и после сглабяне. Хлапето беше много щастриво.

И да питам - има ли крем сирене, което да става за торти?

Благодаря   bouquet

Пик фриш синьото

Скрит текст:
Но излиза по- скъпо, в Кауфланд има на тяхната марка по около 0,70 лв бройката  Peace

# 407
 Уви, нямаме Кауфланд...

# 408
Уви, нямаме Кауфланд...
Някъдебях чела,че Пик Фиш и Филаделфия са на един производител. Така,че откъм качество крем сиренето от Лидл ще превъзхожда това от Кауфланд мисля,не знам за каква марка става на въпрос.В новата брошура на Кауфланд на промоция е сходно крем сирене на Пик Фиш и е намалено от 1,59 на 1,29лв. Доколкото си спомням цената на това в Лидл е същата,явно иде реч за топено сирене бг производство опаковано във фолио -то мисля че е с грамаж 125г.Пик Фиш е 200г.
Сладкиши не съм правила с него ,но като вкус ми е фаворит лидлското ,но класическото ,не обезмасленото на ЛИНЕССА.
Има и рецепти с крема за мазане -натуралният,но за мен то е по изкуствен продукт -има картофено нишесте в него.

# 409
  • Русе
simpatiuh4e, с това пробвала ли си?

# 410
Миналата година в Пикадили имаше разкошни кестени - едни такива големи, култивирани, каквито във  Виена съм яла. Цена не помня, но след тях дребничките където навсякъде ги продават хич не ме блазнят. Аз също ги пека във фурна. На 200 градуса. Отрязвам им опашките за да не пукат и сипвам чаша вода на дъното на тавата. Ядат се горещи, но тези големите не стават на камък после - пак са си мекички.
За зарядните - вчера сутринта на Халите беше пълно, не предизвикваха интерес.
Пробвахме пистолета за топло лепене - доволна съм. Дъщеря ми щом го видя веднага си спретна от стара диадема и филц котешки уши за Хелоуин.
От пъзела къщичка и аз не се сдържах - купих за племенницата, че тя по-малка и ще и хареса.
За храната за бебета - всяка майка си знае. Аз лично избягвам да давам консервирана, въпреки че понякога давам - голямо удобство е, не мога да отрека. Моя момък на годинка вече, ама абсолютно отказва пюрета за над 8 месеца. Тези над 4 си ги познава, явно, и си ги яде. Иначе уж все гледам аз да му готвя, ако може от градински плодове и зеленчуци, а не от купешките. От домати /като изключим от някоя градина на роднина/ - задължително се изприщва, а много обича. Смятайте каква химия бъкат, а уж все био- и български купуваме. Не е да кажеш банан - докаран от майна си.

# 411

На мен това ми е любимо за филийки ама и в неги си пише, че има нишесте. Въпреки надписа БЕЗ КОНСЕРВАНТИ

# 412
Миналата година в Пикадили имаше разкошни кестени - едни такива големи, култивирани, каквито във  Виена съм яла. Цена не помня, но след тях дребничките където навсякъде ги продават хич не ме блазнят. Аз също ги пека във фурна. На 200 градуса. Отрязвам им опашките за да не пукат и сипвам чаша вода на дъното на тавата. Ядат се горещи, но тези големите не стават на камък после - пак са си мекички.
За зарядните - вчера сутринта на Халите беше пълно, не предизвикваха интерес.
Пробвахме пистолета за топло лепене - доволна съм. Дъщеря ми щом го видя веднага си спретна от стара диадема и филц котешки уши за Хелоуин.
От пъзела къщичка и аз не се сдържах - купих за племенницата, че тя по-малка и ще и хареса.
За храната за бебета - всяка майка си знае. Аз лично избягвам да давам консервирана, въпреки че понякога давам - голямо удобство е, не мога да отрека. Моя момък на годинка вече, ама абсолютно отказва пюрета за над 8 месеца. Тези над 4 си ги познава, явно, и си ги яде. Иначе уж все гледам аз да му готвя, ако може от градински плодове и зеленчуци, а не от купешките. От домати /като изключим от някоя градина на роднина/ - задължително се изприщва, а много обича. Смятайте каква химия бъкат, а уж все био- и български купуваме. Не е да кажеш банан - докаран от майна си.
Аз не разбирам от кестени -тези в Лидъл дребни ли са?

На мен това ми е любимо за филийки ама и в неги си пише, че има нишесте. Въпреки надписа БЕЗ КОНСЕРВАНТИ
Точно за него говорех -вземал съм два пъти -на мен не ми допадна на вкус, пик фиш е по-добро,но все пак това са два съвсем различни продукта.Има още един вид Cavabel ,крем за мазане със сметана и йогурт.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 13:26 от Анонимен

# 413
 Не съм пробвала абс никакво, но като гледам май ще пробвам Пик Фриш. Благодаря ви  Hug

# 414
Не съм пробвала абс никакво, но като гледам май ще пробвам Пик Фриш. Благодаря ви  Hug
Някой правят и с обикновенното крем сирене или извара,тази която е на промо сега май.

# 415
А аз днес си купих керамичният нож и керамичната белачка . Имах и намерение да си купя и керамични тавички, но уви нямаше  Sad. На касата касиера ме уведоми да си пазя касовата бележка за ножа, че има 3 години гаранция и да си прочета упътването преди да го ползвам . И след като преди малко го отворих и си прочетох указанието, останах крайно учудена какво пише там   Joy - " Не режете твърди продукти" , " Не използвайте ножа за кълцане, транжиране или стъргане" . Та въпроса ми е за какво "аджаба" да го ползвам  newsm78  ? Аз си го купих с намерението да го ползвам за всекидневен кухненски нож , ама то с тия указания   Laughing дали няма да го повредя ?

+ 1 глас за Пик Фриш  Peace

# 416
Всичко режа с ножовете, не се притеснявай  Peace
Зеле, лук, салам, кисели краставички, месо- нищо им няма /взех двата размера/, дори ен знаех за бележката ад се пази, мъжа ми ги купува.

Виж замразено месо няма да режа, това прочетох и запомних  Peace

# 417
  • София
С ножа аз рязах снощи направо в дуралексовата чинийка краставички.....като погледнах после преди да я сложа в миялната бяха останали следи от рязането ooooh!.....ама на ножа нищо му нямаше.....
Относно инфрачервената лампа,проверих днес в Дружба2 нямаше,а в неделя имаше доста......имах желание да ти помогна,но уви.....
Взех снакс и смешни лица бонбони,,детето не яде другите бонбони.....замислих се за духчетата.....но имам още от ноазетите и малкия не беше очарован......така че може и да не взимам
От показаното крем сирене на Пилос ние много харесваме това с печен лук......ммммммммм много печени филийки изяжда това сирене  Blush

# 418
  • Бургас
Цитат
Някъдебях чела,че Пик Фиш и Филаделфия са на един производител.
Това не го знаех.

Иначе и съм ползвала Пик Фиш-а за торти и чийзкейк, вместо маскарпоне и ми се е получавало. Страхотно е и от години само от него взимаме.  Peace

# 419
  • София
Момичета, сом видях в брошурата. Дали има още и ако някой е купил, нека се изкаже, моля.

Общи условия

Активация на акаунт