Лидл ::33::

• 62 728
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
 Записвам се да следя темата  Simple Smile Лидъл е един от любимите ми магазини  Simple Smile

Сега съм в чуденка за акумулаторната метла, 50 на 50 съм дали да си я взема. Изчетох мненията за метлата и още повече се двоумя дали ще ми върши работа - искам я да ми обира трохите след ядене, солети,бисквити по пода от малкия и не ми е удобно на всеки час да вадя прахосмукачката.За килима не мисля да я ползвам,ното си въобразявам ,че може да замести прахосмукачката.Предполагам е по-добре от обикновена метла,но струва ли си  Rolling Eyes

# 466
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Знаете ли къде има останали бр. от конвекторите в София?
Благодаря.

# 467
Записвам се да следя темата  Simple Smile Лидъл е един от любимите ми магазини  Simple Smile

Сега съм в чуденка за акумулаторната метла, 50 на 50 съм дали да си я взема. Изчетох мненията за метлата и още повече се двоумя дали ще ми върши работа - искам я да ми обира трохите след ядене, солети,бисквити по пода от малкия и не ми е удобно на всеки час да вадя прахосмукачката.За килима не мисля да я ползвам,ното си въобразявам ,че може да замести прахосмукачката.Предполагам е по-добре от обикновена метла,но струва ли си  Rolling Eyes
Тази метла ми се струва,че е много скъпа и действа, като подочистачката.Отделно се слагат и батерии,което я оскъпява повече. На външен вид е красива,но не е функционална достатъчно,за да си покрие разходите.
Здравейте.
Знаете ли къде има останали бр. от конвекторите в София?
Благодаря.
Аз също се интересувам и има ли доволни от тях ?

# 468
  • Варна
не се слагат никакви батерии на метлата, тя е акумулаторна, зарежда се с ток. аз съм много доволна от моята, чистя с нея през седмицата, когато нямам време/желание за прахосмукачка. но у нас няма килими, само ламинат и теракот. да по ъглите не се справя много добре, и понякога избутвам мъхчетата с ръка към нея. но все пак не е за основно чистене. важното е, че ми събира космите, щото ми пада косата и ме дразнят яко Rolling Eyes

# 469

Калиопаа, аз я взех точно заради това. Върши ми идеална работа, а както писах и килима ми изчисти много добре. Прахосмукачката вече ще я ползвам много рядко, да не кажа изобщо. Искам да отбележа обаче, че много трудно се справих със сглобяването на четката, след като я почистих, не знам дали по принцип е така  или аз не съм следвала инструкциите съвсем точно. Другото, което мога да отчета като минус е, че метлата не може да чисти на по труднодостъпни места, но в къщи нямаме такива, така че за мен е идеална.

# 470
Аз казах, че съм доволна от конвектора  Peace Разбира се още не съм го ползвала на ниски температури, но мисля, че няма да имам проблем.

# 471
Момичета, взех едни замразени шпроти от хладилните витрини, та да ви питам как ги приготвяте - дали преди пържене във фритюрник ги овалвате в брашно примерно, или направо мятате; цели ли ги пържите или се махат главите, солта кога се слага
Предварително благодаря

# 472
Благодаря на всички за споделеното инфо за лампите. Тази вечер случайно видях 10-на бройки в ЛИДЛ на Ботевгр. шосе, до Джъмбо. Ходих там да търся карнавални костюми и като видях пълен щендер с лампи се облещих. Писах им на лидълци едно кисело писмо, обаче не се обаждат. Ако не са го получили ще им драсна пак  Mr. Green

# 473
  • София
Някой да е вземал от това: http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A1515D02-A34ED9E7/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=660 как е на вкус?  Whistling

# 474
Лелеее, от другата седмица пускат коледните неща. Познайте кой ще се нагуши с ъс захаросани плодове, украси, есенции ...  newsm44 newsm44 newsm44

# 475
  • Варна
Лелеее, от другата седмица пускат коледните неща. Познайте кой ще се нагуши с ъс захаросани плодове, украси, есенции ...  newsm44 newsm44 newsm44
урааа аз пък ще взема десетина кутийки с шоколадова глазура, коледните ми сладки миналата година обраха овациите  Simple Smile

да питам черните еластични панталони макси размери по 12.99 пускали ли са ги преди, заслужават ли си да отивам в тая мъгла  newsm78

# 476
А ножа към дъската от понеделник дали е керамичен?

# 477
 Ееее, откога ги чаках тези глазури, плодове, поръски и есенции....Суууупер...Не може ли да станат постоянен асортимент ..Има даже и марципан Crazy

# 478
  • софия
Лелеее, от другата седмица пускат коледните неща. Познайте кой ще се нагуши с ъс захаросани плодове, украси, есенции ...  newsm44 newsm44 newsm44
Кой ли? Аз, дето не съм много по сладките, харесах сума ти неща. Есенциите са страхотни. Бяха ги пускали миналата година за Великден. Ще взема и разни други работи. Някога може да ми потрябват Blush

Сладките неща, даже и марципан, има и в момента.

# 479
Може ли линк към тези вкусотии  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт