Лидл ::33::

• 62 724
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Някой ако ходи за сутиен да каже как са. Аз ще излизам, но по-късно, дано да има останали, че са само днес.

# 481
# 482
  • Русе
[Сладките неща, даже и марципан, има и в момента.
Марципан в Ловеч няма в момента и не съм и виждала.
И аз харесах доста от нещата. От кога ги чакам. В Германия ги имаше из брошурите още преди месец, тук закъсняха.

# 483
  • софия
[Сладките неща, даже и марципан, има и в момента.
Марципан в Ловеч няма в момента и не съм и виждала.
И аз харесах доста от нещата. От кога ги чакам. В Германия ги имаше из брошурите още преди месец, тук закъсняха.

Странно. На стелажа с коледни сладки има, освен от този, който си знаем и 2 вида нов - с ананас и с още нещо.

# 484
и в русе няма мапципан.
Миналата година, по ваша препоръка бяхме взели и много се хареса  Heart Eyes
Смятам да попитам къде е аджеба, следващия път

# 485
  • софия
и в русе няма мапципан.

Разгледай хубаво всичко, което е на коледния стелаж. Вчера, напр., в София, в магазина на Вагона имаше със сигурност от всички видове - нови и стари.

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 09:44 от zvanche

# 486
  • Русе
Нямаа Sad Аз вчера огледах добре. То всъщност в Ловеч стелажа е максимум 2 метра + едни Дядо Коледовци и меденки изнесени встрани, така, че няма къде да се крие. Като гледам предложенията, сега се замислям, че и други от сладките неща ги няма. Може би другата седмица ще ги заредят newsm78

# 487
а някой да си е взел моп за паркет с микрофибър от 11лв  newsm78

# 488
  • София
Вчера направихме с децата тези мъфини http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-FD995BAB-3D210E59/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=658 и станаха страхотни.Едвам оставихме няколко и за днес  Laughing

# 489
и в русе няма мапципан.

Преди 2 дни гледах марципана в Лидл Дружба.

# 490
  • София
и в русе няма мапципан.

Преди 2 дни гледах марципана в Лидл Дружба.
при халите го имаше миналата седмица.Днес ще проверя

# 491
Кой от всички марципани е най- хубав?
Пак си харесах 100 неща  Confused

# 492
  • София
Коледните сладкиши ги дават от 4-ти, даже се учудвам, че някъде вече има. Гледам 2 нови вида марципан ще има тази година Simple Smile

Вчера направихме с децата тези мъфини http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-FD995BAB-3D210E59/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=658 и станаха страхотни.Едвам оставихме няколко и за днес  Laughing

Миналата година правехме, много хубави бяха и мъфините и бисквитите, само тзи зелена глазура ми беше на мен гадничка. Иначе самото мъфинче беше много хубаво.

# 493
Момичета, имаше пластелин с формички за около 16 лв - но тази седмица ли беше или миналата?

не го виждам сега в сайта на лидл.. newsm78
Плийс, хелп

# 494
  • София
Коледните сладкиши ги дават от 4-ти, даже се учудвам, че някъде вече има. Гледам 2 нови вида марципан ще има тази година Simple Smile

Миналата година правехме, много хубави бяха и мъфините и бисквитите, само тзи зелена глазура ми беше на мен гадничка. Иначе самото мъфинче беше много хубаво.
Марципани има много видове тази година, аз приятно се изненадах в понеделник сутрин и си купих от всички видове.  Mr. Green В Лидл Изток имаше по много от всички.

Общи условия

Активация на акаунт