Лидл ::33::

• 62 711
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Върнах до 28 стр. но не намерих за телешки стек - как го правите на тиган? Някой го беше   похвалил и днес реших да взема - искам да е сочен, а не знам как newsm78
Аз го правих на тефлонов тиган,само със сол и черен пипер,съвсем малко олио и краве масло,запържен за около 3 мин. от всяка страна.Стана точно сочен.
Аз съм много доволна от телешкото за готвене и задушаване,много е крехко и бързо се приготвя.
Взех розов сутиен,доволна съм,идеален е за голям бюст.

# 541
Взех розов сутиен,доволна съм,идеален е за голям бюст.

Айде сега, скомина.

# 542
Да докладвам за телешкия стек -4 мин. от едната и 3 мин. от другата страна на тефлонов тиган с малко масло - стана перфектно! Тигана трябва да е доста загрял. Месото не се сви и остана  сочно -мъжа ми много го хареса Mr. GreenЗа гарнитура сложих зелен фасул от френската седмица, който много харесвам, задушен с масло, чесън, сух бульон и копър и малко вода. И разбира се хубаво червено вино!

# 543
  • 1st floor
Да докладвам за картофените духчета - правих ги на фурна, върху хартия за печене. Не станаха сухи, както се притеснявах, но не ми харесаха на вкус. Naughty

# 544
Да докладвам за телешкия стек -4 мин. от едната и 3 мин. от другата страна на тефлонов тиган с малко масло - стана перфектно! Тигана трябва да е доста загрял. Месото не се сви и остана  сочно -мъжа ми много го хареса Mr. GreenЗа гарнитура сложих зелен фасул от френската седмица, който много харесвам, задушен с масло, чесън, сух бульон и копър и малко вода. И разбира се хубаво червено вино!
А вариш ли го предварително? newsm78

# 545
О, не! Това телешко е по-крехко и трябва да остане вътре леко червено/някои го обичат по-кърваво/. Вкусът е различен и няма нищо общо с телешко с грах, например. Може би, не на всеки ще се хареса newsm78

# 546
  • Stuck in a moment
Някой купи ли си от ластичните панталони, как ги намирате?

# 547
За еластичните панталони няколко странички по-назад имаше лошо мнение. На Халите има сутиени - цветове и размери, но по няколко бройки, ако има заинтересувани. Някой беше питал за комплектите с пластелин - седят си. По мои наблюдения, явно наоколо няма много деца, та детските артикули по доста време са по стелажите.

# 548
  • Варна
Много изкушения има в идната брошура, особено сладкарски.  Simple Smile

# 549
  • Пловдив
 Влизам да благодаря на момичетата, които споделиха мнение за акумулаторната метла. След много чудене си я взех. Да споделя - доволна съм  Simple Smile и то много, събира косми, трохи, дори и на килима я пробвах и там се справи,но е тип мокетен. Няма кабели,което най-много ми допада,супер е  Grinning

# 550
Влизам да благодаря на момичетата, които споделиха мнение за акумулаторната метла. След много чудене си я взех. Да споделя - доволна съм  Simple Smile и то много, събира косми, трохи, дори и на килима я пробвах и там се справи,но е тип мокетен. Няма кабели,което най-много ми допада,супер е  Grinning
А с космите от кучето по теракота дали ще се справи?  newsm78

# 551
Много изкушения има в идната брошура, особено сладкарски.  Simple Smile
A идната брошура къде е newsm78

# 552
  • софия
новата брошура
Е каква е тази работа? Има жълта шапка, а няма жълт шал?

# 553
  • София
Каката на снимката е с жълт шал, може би и той ще е в продажба Simple Smile

# 554
Аз да си покажа детската, лидлска, хелоуинска вечеря.
Без шоколадовите тикви на смартис, всичко е от Лидл. Картофените неща ги пържих, много бързо станаха, вътре са като пюре, на мен лично ми харесаха.
http://shanel1982.snimka.bg/other/90dd.750464.31897321

Общи условия

Активация на акаунт