Лидл ::33::

• 62 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Искам да купя детско какао от Лидл,кое то двете е по-добро?Засега съм вземала само Нескуик.
Купих от голямото, жълта пластмасова кутия, пише само Cacao Instant Drink - на практика няма разлика с нескуик  Peace

# 571
Искам да купя детско какао от Лидл,кое то двете е по-добро?Засега съм вземала само Нескуик.
Купих от голямото, жълта пластмасова кутия, пише само Cacao Instant Drink - на практика няма разлика с нескуик  Peace

Моят син твърди, че разликата е огромна  Thinking

# 572
В сливенския Лидл в момента имаше налични 11 бр. инфрачервени лампи (преди няколко дни някой питаше къде има още, та затова казвам)  Peace

# 573
Купих от голямото, жълта пластмасова кутия, пише само Cacao Instant Drink - на практика няма разлика с нескуик  Peace

Моят син твърди, че разликата е огромна  Thinking
Преди доста години баща ми донесе точно такава голяма кутия,но картинката е друга и децата го харесаха.
Пластмасовият буркан е по-удачен за нас,защото само синът ми го пие.когато ги разглеждах имаше някаква разлика в състава май?

# 574
  • София
http://src.discounto.de/pics/Angebote/2012-03/232637/256315_good … nkepulver_xxl.jpg такова какао купихме, малкия много го хареса, аз лично повече от несткуика го харесвам, въпреки, че реално разликата не е кой знае каква, във вкуса имам предвид. Състава му е доста по-семпъл от на несткуика, което за мен е плюс. Дори и в кекс го слагах скоро, получи се идеално.
На това състава е: захар, гроздова захар, нискомаслено какао на прах, емулгатор- лецитин.
На несткуик: захар, нискомаслено какао на прах18%(10-12% какаово масло), емулгатор -соев лецитин,  минерали -магнезиев и калциев карбонат, сол, аромат, витамини - С, Е, В1, В6, Ниацин, фолиева киселина, пантотенова киселина, канела, може да съдържа следи от мляко... за чии са ми всички тези неща в какаото???

Другото лидлско май и то беше с витамини разни.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 19:15 от Angel_Dust

# 575
http://src.discounto.de/pics/Angebote/2012-03/232637/256315_good … nkepulver_xxl.jpg такова какао купихме, малкия много го хареса, аз лично повече от несткуика го харесвам, въпреки, че реално разликата не е кой знае каква, във вкуса имам предвид. Състава му е доста по-семпъл от на несткуика, което за мен е плюс. Дори и в кекс го слагах скоро, получи се идеално.
На това състава е: захар, гроздова захар, нискомаслено какао на прах, емулгатор- лецитин.
На несткуик: захар, нискомаслено какао на прах18%(10-12% какаово масло), емулгатор -соев лецитин,  минерали -магнезиев и калциев карбонат, сол, аромат, витамини - С, Е, В1, В6, Ниацин, фолиева киселина, пантотенова киселина, канела, може да съдържа следи от мляко... за чии са ми всички тези неща в какаото???

Другото лидлско май и то беше с витамини разни.
Ще пробвам,благодаря.

# 576
Това, което препоръча Angel_Dust е супер  Peace Казвам го като човек, който доскоро пиеше какао с мляко всяка вечер  Wink

# 577
Това, което препоръча Angel_Dust е супер  Peace Казвам го като човек, който доскоро пиеше какао с мляко всяка вечер  Wink

Малката опаковка никой ли не е пробвал?Този грамаж ни идва в повече и хваща пеперудки.

# 578
  • София
хахаха,  това с пеперудките ме разсмя Simple Smile
Ако за пеперудките не е просто шегичка:
Нашата кутия май вече над година я имаме, още вътре има, рядко се сещаме за него, предвид, че последните 2 лета имах сериозен проблем с мулци по шкафовете, точно с какаото инкакви грижи нямах, много хубаво се  затваря кутията и не проникват. От друга страна е евтино за грамажа си и да ми се беше наложило да изхвърля половината нямаше да ме заболи Simple Smile

# 579
хахаха,  това с пеперудките ме разсмя Simple Smile
Ако за пеперудките не е просто шегичка:
Нашата кутия май вече над година я имаме, още вътре има, рядко се сещаме за него, предвид, че последните 2 лета имах сериозен проблем с мулци по шкафовете, точно с какаото инкакви грижи нямах, много хубаво се  затваря кутията и не проникват. От друга страна е евтино за грамажа си и да ми се беше наложило да изхвърля половината нямаше да ме заболи Simple Smile
Имила съм подобна кутия,както писах по-горе,и тогава имаше молци или каквото е там.

Апропо вече втори път вземам от крутоните и ги изяждаме ей така,вземам ги за супа уж -сега с гъби.
Взех си от марципана с лешникова паста -страхотен е.Детето много го хареса.
Тоалетната хартия,рециклирана за втори път вземам и не толкова зле.И една зърнена закуска със сушени ябълки -децата я обожават -има овца на опаковката.Топеното сирене с ементал също е много добро,като се има в предвид,че децата не обичаха топено за мазане преди това.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 20:44 от Анонимен

# 580
  • Русе
И аз предпочитам какаото Goody cao от 800 гр. Не са ми се заселвали молци в него, при все, че както споменах и преди, 2 месеца ни нямаше лятото и ориза(лидълския), овесените ядки, мюслите и гриса се бяха обогатили с гадинки Mr. Green
На Нескуик купувах лятото, когато в ЛИДЛ имаше някаква XXL прИмоция. Беше немско, мисля, че 500 гр. Лично на мен не ми хареса, беше много ситно, като пудра захар и свърши много бързо. съставките му, обаче не бяха толкова много, както на масово предлаганото на нашия пазар.

# 581
  • Sofia
Много вкусна нова брошура, но не са ли подранили с Коледата? newsm78 От 1-ви ноември ли започва вече  Laughing

# 582
  • София
Нищо против нямам подранилата Коледа, ще си отядем на марципани Simple Smile

# 583
Явно само аз не го обичам тоя марципан.  То аз и сладко не обичам де, ама за марципана ми е много странно.

# 584
Ще ме разорят тия.

Общи условия

Активация на акаунт