Лидл ::33::

• 62 719
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Бре да им се не видят и марципаните, никога не съм яла такова нещо, вие направо ме накарахте да се облизвам.

# 586
Какви са тези марципани, които от няколко страници чета? Дайте линк да ги видя.

# 587
# 588
  • София
аз този с нугата просто не мога да спра д го ям...без другите спокойн мога да мина Simple Smile

# 589
  • у дома
Аууууу има от страхотната глазура-трябва да се запася,само където по спомени май миналата година беше по-евтина  newsm78

# 590
Бре да им се не видят и марципаните, никога не съм яла такова нещо, вие направо ме накарахте да се облизвам.
Предишна година и аз така се облизвах, опитахме ги и никога няма да повторим. Въобще не ни харесаха марципаните StopВсъщност на мен ми е прекалено рано в началото на ноември да купувам календари и други коледни сладкиши

# 591
Аз страшно обичам марципан, това е едно от немските неща, които тук много ми липсват. Но ям само този натюр от 2.29, дето е. Разни овкусени не обичам. Но с нугата ще опитаме.
За сладките хич не ми е рано, нищо коледно не виждам в тях, нищо, че така им викат Wink)) Мога да си ги ям целогодишно. Ама за украси и али-бали ми е рано, де, то навън е 20 градуса.

Обаче на Лидл марципанът все пак не е от най-най-доброто качество, като Niederegger, например:

# 592
  • Варна
А този от 2.29 всъщност тъмен ли е, т.е. какаов? Че на картинката на опаковката изглежда бял.
Опитвали ли сте тази смес за коледни сладки на 2 страница или за първи път я пускат? Изкушава ме, ще взема и тази глазура да я видим, също и захарните фигурки ме кефят, и шоколадовите бъчвички... Мале, да ме пуснат там да вилнея на воля Joy

# 593
Ми той марципана си е бял по принцип.

# 594
  • Варна
Как бе, аз мислех че е нещо като шоколад Embarassed Не ща бял значи, ще опитам този с нугата.

# 595
  • София
Оф, сега ще го сънувам този марципан, никога няма да отслабна, значи........ Mr. Green
Мъжо само като чуе, че ще ходя до Лидл и му става лошо.  Laughing

# 596
Не, марципана няма нищо общо с шоколад.
Марципан

# 597
  • Варна
А, видяхте ли откъде идва объркването ми Laughing
Цитат
В България по времето на комунизма като марципан се продава твърда сладка какаова маса, подобна на шоколад, но с по-ниски качества и цена, кувертюр, в сини опаковки „Люлин” около 50 гр. на блокчета
Помня го аз този Люлин Mr. Green

# 598
Обожавам марципан и всичко, което има аромат на горчиви бадеми.  Heart Eyes

# 599
  • Варна
Ти па ся, знайш ли как ми се допи бадемов аперитив Joy

Общи условия

Активация на акаунт